Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 21. (Read 129832 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
paribu türkiyede gerçekten iş yapar duruma geldi btcTürk ü de bayabir gelide bıraktı biraz işlem ücretleri fazla olsada  türkiyede bayabir iş yapıyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Paribu'ya yapılan bazı eleştiriler haklı ama bazı eleştiriler komedi ötesi, kimi yorumları da Türkiye'nin uluslararası teknolojik konumunu göz önüne alarak değerlendirmek gerekiyor.

Matching engine daha iyi olsun, emirler niye 5 dk dondu vs gibi şikayetler, Türkiye neden mikroçip, nükleer teknoloji, uçak vs üretemiyor demekle aynı kapıya çıkıyor. Genel olarak

teknolojik olarak geri kalmış ülkedeki bir borsada işlem yaparken, alt yapı, execution vs gibi konulardaki beklentilerinizi daha mütevazi tutmalısınız...
matching engine le füzenin chip in ne alakası var? ya allah aşkına internette sayfa donması ile uzaya roket göndermeyi nasıl bir tutuyorsunuz anlamıyorum
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Paribu'ya yapılan bazı eleştiriler haklı ama bazı eleştiriler komedi ötesi, kimi yorumları da Türkiye'nin uluslararası teknolojik konumunu göz önüne alarak değerlendirmek gerekiyor.

Matching engine daha iyi olsun, emirler niye 5 dk dondu vs gibi şikayetler, Türkiye neden mikroçip, nükleer teknoloji, uçak vs üretemiyor demekle aynı kapıya çıkıyor. Genel olarak

teknolojik olarak geri kalmış ülkedeki bir borsada işlem yaparken, alt yapı, execution vs gibi konulardaki beklentilerinizi daha mütevazi tutmalısınız...

Kesinlikle katılmıyorum. Bu tamamen öğrenilmiş çaresizlik. Daha iyi matching engine istemek herkesin hakkı ve Turkiye’de bunu yapabilecek ekipler var, hatta yapılmışi da var ama bu post’u hijack etmemek icin yazmıyorum.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1656

legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
Hacmin büyüğü hala burada. Hala en çok kullanılan borsa konumunda. BTCTurk atakta ancak hacim yaratamazlarsa Paribu lider konumunu sürdürecektir. Bir sonraki boğa piyasası zamanı durum belli olur.
newbie
Activity: 27
Merit: 5
Paribu çok işimi gördü fakat gelişme olmaz ise yatırımcılarını diğer borsalara kaçırabilir .

Ben paramın çoğu için başka borsalara kaçtım ama hacim sıkıntısından dolayı bazen "mecburen" işlem yapıyorum.
Hacim sıkıntısını da çözen borsa var artık ama tam güvenmem için süreye ihtiyaçları var. Ufak ufak denemeye devam. 
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Paribu çok işimi gördü fakat gelişme olmaz ise yatırımcılarını diğer borsalara kaçırabilir .
member
Activity: 309
Merit: 15
Uzun zamandan sonra tekrar kullanmaya başladım geçen ay ciddi sıkıntılar yaşatmıştı btc çekim işlemleri geç oluyordu. 1 Saatte hesaptan çıkmayan bir sistem vardı.

Bu hafta ki izlenimlerim;

Btc 1den büyük bile olsa sms ile onay işini kaldırmışlar ve sistemden 10 dk. içerisinde çıkıyor.
Tahta yine problemli. Geç geliyor, donuyor, kasıyor.
Hacim eskiye göre çok çok düşmüş. 350-450 btc. hacim ile 2-3 btc satmak bile 1 saaati bulabiliyor.  Maker olursanız da hacim pek olmadığından fiyat çok aşağı iniyor.
Tl çekim işinide hızlandırmışlar biraz, 5-10 dk'da çıkıyor.

Şöyle bir durum da var yeni çok borsa açıldı hacimler dağıldı doğal olarak ve yeni oyuncu yok piyasada. En yakın rakibi olan btctürk e göre fee ücretleri çok yüksek ve bu duruma benim gibi pek çok insan hacim burada olduğu için katlanmak zorunda kalıyor.

Son 3-5 ay Paribu için. Tercih sebebi olması alışkanlıktan geliyor. Ama yavaş yavaş Paribu gümleyecek. BTC çekme işleminde sms onayı yok çok uzuun (1 yıl)  bir süredir. Eğer bir cüzdana ilk defa transfer yapıyosanız o zaman sms onayı istiyor. 2. transfer itibari ile onay istemiyor. Ama blockchaine düşmesi 10 dk yı buluyor. Bunun bu kadar bile olmaması lazım. 2-3 dk da düşmesi gerekir. Orderbook hala vasat altı. İşmemler eşleşmeden 15-20 sn ekranda mal gibi bekliyor.
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
Uzun zamandan sonra tekrar kullanmaya başladım geçen ay ciddi sıkıntılar yaşatmıştı btc çekim işlemleri geç oluyordu. 1 Saatte hesaptan çıkmayan bir sistem vardı.

Bu hafta ki izlenimlerim;

Btc 1den büyük bile olsa sms ile onay işini kaldırmışlar ve sistemden 10 dk. içerisinde çıkıyor.
Tahta yine problemli. Geç geliyor, donuyor, kasıyor.
Hacim eskiye göre çok çok düşmüş. 350-450 btc. hacim ile 2-3 btc satmak bile 1 saaati bulabiliyor.  Maker olursanız da hacim pek olmadığından fiyat çok aşağı iniyor.
Tl çekim işinide hızlandırmışlar biraz, 5-10 dk'da çıkıyor.

Şöyle bir durum da var yeni çok borsa açıldı hacimler dağıldı doğal olarak ve yeni oyuncu yok piyasada. En yakın rakibi olan btctürk e göre fee ücretleri çok yüksek ve bu duruma benim gibi pek çok insan hacim burada olduğu için katlanmak zorunda kalıyor.
newbie
Activity: 3
Merit: 0
kripto para borsa sitelerinde  eksiklik  kısa bir süre sonra mycoinchange ile doluyor hele paribunun sim kartı koplamasından sonra ilaç gibi gelecek  mycoinchange
türk borsalarında para transferlerinde en hızlı işlem yapan borsa olması özelliğinin olması yanı sıra
işlem hacmi yüksek
hesap onayı saniyeler içerisinde onaylanıyor
gelişmiş wallet uygulaması
7/24 müşteri hizmetleri
maksimum güvenlik bu özelliklere sahip başka türk borsası yok
kolay anlaşılan arayüzü ile türk borsasını farklı bir noktaya taşımaya geliyor
sosyal medyada güncel kurları kripto para ile ilgili son haberleri anında almak için
aşağıda bulunan linkleri takip edin
https://www.instagram.com/mycoinchange/
https://twitter.com/mycoinchange
https://www.facebook.com/mycoinchangeofficial
http://www.mycoinchange.com/

legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
Paribu sen bu hacimleri kesinlikle haketmiyorsun.

Bildiğiniz gibi 10.06.2018 sabah (gece) erken saatte büyük bir dump geldi. Tabi global borsalarda dumpı görünce hemen daha kullanıcısı ayıkmamış Paribu'daki hesabımda bulunan BTC'lerimi bozmak istedim. Yazdığım emir Alış emirlerinin çok çok altında olmasına rağmen 10 dk ekran donduktan sonra işlemimi gerçekleştirdiğini söyledi. (günaydın dedim) Sonra piyasayı takip ederken bir de ne göreyim. Paylaştığım resim linkinde de görebileceğiniz gibi kullanıcların satış emirleri çok saçma bir şekilde gerçekleştirildi. 03.59'da 33.577 TL'den satış emrinin gerçekleşmesinin hemen ardından, 14 saniye sonra 33.198 TL den satış gerçekleşti. Ancak bu iki emrin arasında 14 sn fark var. ve arada zirilyon tane 33.500ler 33.400 ler var alış için. Bu hata cok buyuk, daha önce benim başıma da gelmişti Paribu desteğe yazdım anca o zaman düzelttiler. Bu kullanıcı kim ise bu kişinin de magdur olmaması için Paribu desteğe yazmasını tavsiye ederim. Benim başıma gelen olay daha fena idi, farketmesem param uçmuştu, hem de öyle böyle değil.

PAribu kazanmış olduğun onca paraya, onca kullanıcıya rağmen ne güvenlikle ilgili bir 2FA getirdin (o akdar talep olmasına rağmen) ne de şu matcing engine i iyileştirdin. Hala yanlış eşleştirmeler hala donan orderbook. Sen de artık kazanacağımı kazandım, sistem öyle de böyle yürüyor deyip köşene çekildin herhalde. Hazıra dağ dayanmaz. Resmin linkini aşağıda iletiyorum. Fiyat farkına dikkat!

https://i.hizliresim.com/VDlO7v.jpg
Paribu da hala tahta da gösterim sıkıntısı var, senin gördüğün emirler ya eskidir yada orda değildir ondan sana denk gelmemiştir. Tabi bu durumda niye olmayan emirleri yada geç kalmış emirleri görüyorum diye insan sorar.Fazla yük altında borsalar ne yazıkki düzgün sonuç göstermek için teknik yeterliliğe sahip olmayabiliyor.kullandıkları servislerin limitleri douyor yada server şişiyor.İyi bir scaling yönetimi olmayınca bu oluyor.Siz herkes uyuyor diyorsunuz ama btc yatırımcısı pusuya yamış kaplan gibi bekler.Yurtdışı hareketlenince tr de de hareketlilik olur hemen ve paribu da sapıtır.Eskiden çok daha kötüydü şimdi sadece kötü.
member
Activity: 309
Merit: 15
Paribu sen bu hacimleri kesinlikle haketmiyorsun.

Bildiğiniz gibi 10.06.2018 sabah (gece) erken saatte büyük bir dump geldi. Tabi global borsalarda dumpı görünce hemen daha kullanıcısı ayıkmamış Paribu'daki hesabımda bulunan BTC'lerimi bozmak istedim. Yazdığım emir Alış emirlerinin çok çok altında olmasına rağmen 10 dk ekran donduktan sonra işlemimi gerçekleştirdiğini söyledi. (günaydın dedim) Sonra piyasayı takip ederken bir de ne göreyim. Paylaştığım resim linkinde de görebileceğiniz gibi kullanıcların satış emirleri çok saçma bir şekilde gerçekleştirildi. 03.59'da 33.577 TL'den satış emrinin gerçekleşmesinin hemen ardından, 14 saniye sonra 33.198 TL den satış gerçekleşti. Ancak bu iki emrin arasında 14 sn fark var. ve arada zirilyon tane 33.500ler 33.400 ler var alış için. Bu hata cok buyuk, daha önce benim başıma da gelmişti Paribu desteğe yazdım anca o zaman düzelttiler. Bu kullanıcı kim ise bu kişinin de magdur olmaması için Paribu desteğe yazmasını tavsiye ederim. Benim başıma gelen olay daha fena idi, farketmesem param uçmuştu, hem de öyle böyle değil.

PAribu kazanmış olduğun onca paraya, onca kullanıcıya rağmen ne güvenlikle ilgili bir 2FA getirdin (o akdar talep olmasına rağmen) ne de şu matcing engine i iyileştirdin. Hala yanlış eşleştirmeler hala donan orderbook. Sen de artık kazanacağımı kazandım, sistem öyle de böyle yürüyor deyip köşene çekildin herhalde. Hazıra dağ dayanmaz. Resmin linkini aşağıda iletiyorum. Fiyat farkına dikkat!

https://i.hizliresim.com/VDlO7v.jpg
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Paribu son zamanlarda işleri iyice saldı.Genelde bizim Türk borsalarında en fazla hacme sahip olan borsa bir süre sonra işi salmaya başlıyor ve yerini diğer borsalara kaptırmaya başlıyor.Koinim tahtını böyle kaybetmişti.
şuan hala paribumu en yüksek hacme sahip olan diyeceğimde bu hacim olaylarınada inanasım gelmiyor bayağ şişiriyorlar rakamları.
full member
Activity: 462
Merit: 107
Paribu son zamanlarda işleri iyice saldı.Genelde bizim Türk borsalarında en fazla hacme sahip olan borsa bir süre sonra işi salmaya başlıyor ve yerini diğer borsalara kaptırmaya başlıyor.Koinim tahtını böyle kaybetmişti.
member
Activity: 103
Merit: 10
Giriş güvenlik mesajları gelmiyor ilgilenen varsa duyrulur !!! Giriş yapamıyorum..
member
Activity: 302
Merit: 12
Bütün işlemlerimi paribu aracılığyla yapıyorum. Gerek sirkülasyon gerek hız açısından takdir ediyorum. İşlerinde daha da başarılı olacaklar.
full member
Activity: 475
Merit: 127
Btcturk'un yeniliklerinden sonra paribuya girme gereksinimi bile duymuyorum ne zaman kendilerini silkeleyip kendilerine gelirler duruma göre bakarız. Piyasaya gayet güzel giriş yaptı fakat sorunlar umursamazlıklar hala burada al sat yapan varsa bişey demiyorum. Kullanıcıya değer vermeyen borsaları anında cezalandırmalıyız.

Paribu komisyonlarda indirim sitede yenilik yapmadığı sürece alım satımı kesin tüm coinlerinizi çekin oradan.

Kimseyi zorla orada tutmuyorlar, herkes istediği yerde alış satış yapabilir inan çoğu kişinin de en son umursadığı şey fee, onun yerine 2fa önemli.

Her borsada 2fa var sadece paribuda yok şuraya gelip müşterilerine cevap yazan ilk çıktığından beri sadece btcturk onun dışında ilgilenen yok ben fazla komisyon ödemeye hiç meraklı değilim. Burada amacım kullanıcıları btcturke çekmek değil fee benimde umrumda değil fakat neden koyun gibi boyun eğelim fazla ödeyelim.

Burdan btcturk'ede tekrar sesleniyorum bizim milletimize iyilik yaramaz komisyonları diğer borsaların üzerine çıkarın. Hoşlarına gidiyo kazık yemek.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Btcturk'un yeniliklerinden sonra paribuya girme gereksinimi bile duymuyorum ne zaman kendilerini silkeleyip kendilerine gelirler duruma göre bakarız. Piyasaya gayet güzel giriş yaptı fakat sorunlar umursamazlıklar hala burada al sat yapan varsa bişey demiyorum. Kullanıcıya değer vermeyen borsaları anında cezalandırmalıyız.

Paribu komisyonlarda indirim sitede yenilik yapmadığı sürece alım satımı kesin tüm coinlerinizi çekin oradan.

Kimseyi zorla orada tutmuyorlar, herkes istediği yerde alış satış yapabilir inan çoğu kişinin de en son umursadığı şey fee, onun yerine 2fa önemli.
full member
Activity: 475
Merit: 127

Her borsanın konusuna girip BTCTurk'ü övmeniz yakın zamanda diğer kullanıcılarda mide bulantısına sebep olacak ve forumdaki güvenilirliğiniz zedelenecek. Haberiniz olsun.

Forumda bana güvenseler ne güvenmeseler ne forumda bi çıkar sağlıcak olsam imzamda avatarımda bi ton reklam olurdu. Kimse umrumda değil hepinizin canı cehenneme istediğiniz gibi komisyon verin paribu iyi yapıyor helal olsun btc başına 500TL komisyon alsın sizin gibilere müstehak.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016

Her borsanın konusuna girip BTCTurk'ü övmeniz yakın zamanda diğer kullanıcılarda mide bulantısına sebep olacak ve forumdaki güvenilirliğiniz zedelenecek. Haberiniz olsun.
Pages:
Jump to: