Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 22. (Read 129893 times)

full member
Activity: 475
Merit: 127
Btcturk'un yeniliklerinden sonra paribuya girme gereksinimi bile duymuyorum ne zaman kendilerini silkeleyip kendilerine gelirler duruma göre bakarız. Piyasaya gayet güzel giriş yaptı fakat sorunlar umursamazlıklar hala burada al sat yapan varsa bişey demiyorum. Kullanıcıya değer vermeyen borsaları anında cezalandırmalıyız.

Paribu komisyonlarda indirim sitede yenilik yapmadığı sürece alım satımı kesin tüm coinlerinizi çekin oradan.

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bu aralar satış emri verirken sıkıntılar yaşıyorum duvarda yüklü miktarda alım var fakat bi türlü satılmıyor.
En son hızlı satış yaparak gerçekleştirebildim.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Arkadaşlar paribu'yu tavsiye etmiyorum kendileri en son yapıtğım aktarımda tarafımı mağdur ettiler. 0.01 BTC altı bahanesiyle 70TL BTC tarafıma yansıtmadılar olayın üzerinden 4-5 ay geçti adamlar bu siteyi açtığında 0.01 btc 3TL ediyordu ama ben 0.0099 btc aktarım yaptığımda 60-70TL civarındaydı. Bir geliri haksız yere el koymaları ap açık ortada. Bugün sitenin son durumu için giriş yaptım kimlik bilgileri ve benzeri verileri talep ediyorlar. Üzerine para vereceğinizi bilsem size kimlik bilgisi vermem. Site güvenliği yetersiz millet milyonların ticaretini yapıyor telefon google authecanter gizli şifre en az 4 aşamalı güvenlik koymanız gereken yerde  kişisel verilerin koruyabileceğinizi iddia ederek kimlik bilgisi istiyorsunuz. Güven sağlamak için işinizi hızlı ve kaliteli yapmak zorundasınız. Problemli bir durum olduğunda telefona çıkan bir kişi olmuyor e-mail 1-2 saatten önce cevap alamıyoruz.

Umarım borsacı arkadaşla yorumlarımı samimi bulur saygılar...

https://blockchain.info/tx/82f22c1b11f20354072c30f674cf3037ea0e014f90dd2fc547179652b9e26a2c
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Paribu'nun son 4-5 gündür başlığına atılanları okudukça insan hayret ediyor, kendi ayaklarına sıkıyorlar resmen
adamlar hala 2FA eklemekten acizler.Sebebini anlamıyorum ne olabilir yani sıkıntı eklemekmi çok zor bunu sisteme?
newbie
Activity: 13
Merit: 0
Paribu'nun son 4-5 gündür başlığına atılanları okudukça insan hayret ediyor, kendi ayaklarına sıkıyorlar resmen
member
Activity: 309
Merit: 15
paribu trade yapma yeri değil. bitcoin pump dump yapıldıgı zaman paribu da cortluyor, binance de cortluyor. paribu lira ile btc almak, btc ile lira almak için kullanılır. trade istiyorsanız yurtdışı borsa kullanın. paribu basit arayüzü ve para yatırma çekme işlemlerindeki hız ve güven ile kullanıcı kazanıyor.

tek sıkıntısı bir kaç defa olan güvenlik zaafı. kullanıcıların telefon hatları kopyalanarak dolandırıcılık yapılmıştı. bu yüzden burayı bitcoin cüzdanı olarak asla kullanmamak gerekir.

Pump, dump yapma yeri, ya da trade yeri diyen olmadı. Sadece yüklenme olduğunda 30 dk hiçbir işlem yapılamadığı çok zaman oldu ki, o kadar kazandıkları paranın milyonda biri ile bu sorunu çözebilirler. Bu sorun, kusura bakma bana para kaybettiriyor ise böyle borsanın ben içine ederim.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
paribu trade yapma yeri değil. bitcoin pump dump yapıldıgı zaman paribu da cortluyor, binance de cortluyor. paribu lira ile btc almak, btc ile lira almak için kullanılır. trade istiyorsanız yurtdışı borsa kullanın. paribu basit arayüzü ve para yatırma çekme işlemlerindeki hız ve güven ile kullanıcı kazanıyor.

tek sıkıntısı bir kaç defa olan güvenlik zaafı. kullanıcıların telefon hatları kopyalanarak dolandırıcılık yapılmıştı. bu yüzden burayı bitcoin cüzdanı olarak asla kullanmamak gerekir.
member
Genel itibari ile en uygun bitcoin fiyatları an itibari ile

BTCturk: 39740
Paribu: 39780
Koinim: 37680

Burada suanda en uygun fiyatı aslında Koinim sağlıyor ama koinimde çekim ücreti 0.001 BTC yaklasık 40 TL ve hacim yok

BTCturk bu konuda +1 adım önde hem fee yok hemde komisyon oranları diğer borsalara göre en uygun

Hocam uygun ama hacim sınırlı.. ben 5-10 btc bozmak istesem bak bakalım fiyatlar nerelere ulaşıyor. Hacim yok hacim BTCTURK'te.
Uygun demek bir anlamda da bozmaya müsait olmayan borsa demek. Uygun tabiri de göreceli.
jr. member
Activity: 43
Merit: 2
Genel itibari ile en uygun bitcoin fiyatları an itibari ile

BTCturk: 39740
Paribu: 39780
Koinim: 37680

Burada suanda en uygun fiyatı aslında Koinim sağlıyor ama koinimde çekim ücreti 0.001 BTC yaklasık 40 TL ve hacim yok

BTCturk bu konuda +1 adım önde hem fee yok hemde komisyon oranları diğer borsalara göre en uygun
member
paribuyu kullanıyorum ve memnunum, ama ucuza bitcoin satmak iyi değil.

Size 2 adet cevap verme gereği hissettim kendimde.

Birincisi; Paribu'dan memnunsunuz. Peki hiç global borsalarda bitcoin pump dump dönemlerine denk geldiniz mi, Paribu'nun nasıl tepki verdiğine şahit oldunuz mu? Büyük bir satış geldiğinde Paribu donup kalıyor, ne satabiliyorsun ne alabiliyorsun. bunu destek kısmından kaç defa yazdım, 1 yıldır hep aynı cevap.."Yaşatmış olduğumuz sorundan dolayı özür dileriz, teknik olarak iyileştime çalışmaları yapıyoruz vs1 gibi. Elimdeki coini hızlı satamayacaksam yemişim yüksek hacmi. Donup kalıyo site.

İkincisi; Ucuza bitcoin satmak iyi değil demişsiniz. Paribuya has bir duru mdeğil. Tüm TR borsalarına has bir durum. Bunun sebebi de Türk yatırımcısının globaldeki ani düşüş ve yükselişe senkronize bir şekilde cevap vermemesi. Piyasadaki iştah eksikliği. Daha öncesinde de Fiyatlar aşırı yukarıdaydı ki bunun sebebi de yapılan hacimlerin, iştahı karşılayamaması idi.

Bilginize.
member
Activity: 98
Merit: 10
paribuyu kullanıyorum ve memnunum, ama ucuza bitcoin satmak iyi değil.
member
Activity: 224
Merit: 12
Şuan hala hacimde 1. sıradami paribu türkiye içinde? nedir son durumları acaba.Çok fazla müşteri kaybedicek böyle devam ederse.

Sahte hacimli siteler var. şişirme hacim  ile 1 ve 2. sırada yerleşen sistemcoin ve vebitcoin falan var sanırım. Bu işinde suyu çıktı
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Komisyon ücretlerinde iyileştirilme yapılmalı. Bunun yanı sıra mobil uygulaması olmalı, her defasında mobil üzerinde tarayıcıdan giriş yapmak zorunda kalıyoruz. Türkiye'nin en iyi borsası olmak istiyorsanız bunu yapmalısınız.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Şuan hala hacimde 1. sıradami paribu türkiye içinde? nedir son durumları acaba.Çok fazla müşteri kaybedicek böyle devam ederse.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
şu çekim işlemlerinin gecikmesine acayip gıcık oluyorum. sürekli aktif trade yapmıyorum zaman zaman ihtiyaç olduğunda tl çekeyim diyorum ama her denediğimde de çekim işlemleri çok uzun sürüyor. cuma 15.30 gibi çekim emri verdim malesef pazartesiye kaldı işlem. haftasonu kredi kartına dayancaz yine Smiley
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
Her güzel şeyin bir sonu varmış. Bu kadar kısa sürede çok kullanılan bir borsa olmasına rağmen parayı bulunca hemen gevşiyorlar. Bu yüzden de bizden adam akıllı bir borsa yada proje çıkmıyor. Çizgisini bozmayan btctürk daha fazlasını hakediyor.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Paribu benim için tamamen bitmiştir çok yüksek hacim yapıyordum ama komisyonlar olsun donmalar ve kalitesizlik şu an için paribuyu son sıraya aldı.
Tamam ilk çıktığında güzeldi koinimde ilk zamanlarında iyi idi parayı bulunca sapıttı aynısı şimdi paribu içinde geçerli parayı buldular sapıttılar biran önce paranızı çekin işlem yapmayın bu borsada bir sürü alternatif var ezdirmeyin kendinizi.

katiliyorum.

bu arada siteye girmeye calisildiginda, beyaz ekran cikiyor. bir tek bende mi boyle acaba diyecegim ama sanmiyorum. kaderi koinimle birlesmek uzere.

+1 daha..
eski borsaya dönmenin zamanı geldi de geçti.
full member
Adamlar şuraya gelip iki kalem yazmaya bile tenezzül etmiyor. Paribu kullanmayın kullandırtmayın...

Haydi Btcturk'un yaptığı güzelliklere karşılık vermek için hepimiz BTCTURK'e gidiyoruz fee yok komisyonlarda indirim müşteriye değer coin çekimlerini hızlandırdılar.
member
Aynen katılıyorum. Daha önceleri Paribu'yu severdim işlemlerimi hep Paribu'dan yapardım ki hatrı sayılır hacimlerde. Yaptıkları terbiyesizlik sebebi ile Paribu'yu sildim ve Paribu'ya karşı olacak her türlü girişimde yer alırım, destek veririm.  BTCTurk'ü ve yeni "güvenilir" bulduğumuz borsaları kullanalım, hacimlerini artıralım.  
full member
Paribu kullanmayın hocam btcturk komisyonlarda müthiş indirim yaptı bırakın şunlara para kazandırmayın.
Pages:
Jump to: