Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 24. (Read 129832 times)

legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Paribu benim favori borsam idi sonra 15 güne kadar. Tüm işlemlerimi yüksek para çekme hacimleri ile yapabiliyor idim. kendilerine de ayda hatırı sayılır paralar kazandırdım. Ancak gerçekten de Allah'a emanet derler ya, o şekilde bir site. Login oluyorsun, 2 gün boyunca logout olmadan bilgisayarı kapatsan da açsanda logout yapmıyor seni. Sevgili paribu, orası milyon dolarların döndüğü bir borsa. Bu şekilde gamsız olamazsınız. En azından BTCTURK gibi logout süresini müşteriye bırakın, sorumluluğu alsın kullanıcı. Ayrıca aylardır SIM kartlar kopyalanıyor diye basbas bağırılıyor, hala Google AUth veya SMs harici başka bir yolla 2FA yok. Çok boşsunuz çok. Btcturk kullanacam diyorum ama hacmi az onun da. Bu gamsızlık sizi götürür.
Google auth dan neden Memnun değilsiniz
member
Activity: 309
Merit: 15
Paribu benim favori borsam idi sonra 15 güne kadar. Tüm işlemlerimi yüksek para çekme hacimleri ile yapabiliyor idim. kendilerine de ayda hatırı sayılır paralar kazandırdım. Ancak gerçekten de Allah'a emanet derler ya, o şekilde bir site. Login oluyorsun, 2 gün boyunca logout olmadan bilgisayarı kapatsan da açsanda logout yapmıyor seni. Sevgili paribu, orası milyon dolarların döndüğü bir borsa. Bu şekilde gamsız olamazsınız. En azından BTCTURK gibi logout süresini müşteriye bırakın, sorumluluğu alsın kullanıcı. Ayrıca aylardır SIM kartlar kopyalanıyor diye basbas bağırılıyor, hala Google AUth veya SMs harici başka bir yolla 2FA yok. Çok boşsunuz çok. Btcturk kullanacam diyorum ama hacmi az onun da. Bu gamsızlık sizi götürür.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Sms yerine 2fa doğrulama getirmedikleri sürece ben paribuyu kullanmam.Forumda yakın zamanda hat kopyalama olaylarını sıkça duyduk.Paribu'nun hala buna önlem almamasını anlamıyorum.

Bu konuda belki yüzlerce istek olmasına rağmen neden bir açıklama yapılmadığını ben de merak ediyorum. Yerel ve global borsalarla kıyasladığımızda ciddi manada geride kalındığı ortada. Sms kalkmasın tamam fazladan güvenlik göz çıkarmaz ama 2fa'da olsun, güvenlik resmi/slider vs'de.. at deve değil bir günlük iş.
full member
Activity: 672
Merit: 100
paribu'ya neden ethereum ya da farklı bir sistem gelmiyor bir türlü anlam veremiyorum diğer borsalar bu sayede işlem hacmi olarak paribu'yu geçtiler ve muhtemelen bu hızla da çok daha iyi yerlere gelecekler
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Sms yerine 2fa doğrulama getirmedikleri sürece ben paribuyu kullanmam.Forumda yakın zamanda hat kopyalama olaylarını sıkça duyduk.Paribu'nun hala buna önlem almamasını anlamıyorum.
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Sms olayının hızlandırmaları gerekiyor en acıl zaman da sms beklerken ömrümüz çürüyor yav abartı yok üstüne direk söylüyoruz.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
başka kriptoları da koyacak mısınız?
adamlar 2FA koymaktan aciz başka para nasıl koysun
newbie
Activity: 27
Merit: 5
başka kriptoları da koyacak mısınız?
newbie
Activity: 2
Merit: 0
hiç sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama eft beklemek sorun olabiliyor acil para lazım olduğunda
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bu sms onay kodlarının gecikmesi can sıkmaya başladı artık. kaç zamandır piyasada, TR piyasasının devlerinden oldu. ama hala bir AUTH ekleyemedi.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Limiti düşürmüşler benim ödemelerdede sıkıntı var btcturkten ödeme aldım paribu halen ödeme yapmadı eft saati geçmek üzere.
limit derken neyden bahsediyorsun günlük çekim limitimi?
member
Activity: 274
Merit: 88
Bu nakliyecilerden bu kadar kaliteli bir borsa çıkacağı kimsenin aklına gelmemişti.
Gerçekten tebrik edilmesi gereken bir servis oldu. btcturk, koinim, hepsinin pabucu dama atılmış durumda.
member
Activity: 167
Merit: 10
Bu işe girdiğimden beri paribu yla çalışıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım .Ama para yatırmak için verilen banka bende yoksa o an için para gönderemiyorum mesai saati dışında o konuda bir çeşitlik olursa çok iyi olur..
full member
Activity: 475
Merit: 127
Limiti düşürmüşler benim ödemelerdede sıkıntı var btcturkten ödeme aldım paribu halen ödeme yapmadı eft saati geçmek üzere.
member
Activity: 448
Merit: 14
bu amk  0,0005 fee dusurmuycek mısınız hala mıllet 1000 satoshıyle gonderıyor bız sıze calısıyoruz amk
kendınız 0.00003341 fee oduyorsunuz bızden  15 katını alıyorsunz haram zıkkım olsun amk hırsızları

hala türk borsalarında işlem yapmanız beni şaşırttı :)hiç gerek yok öyle şeylere Cheesy  bitcoin çok yaygınlaştı bizim buralarda elden al satlar baya çoğaldı.Hatta bi internet cafe sahiib yüklü alım satım yapıyor.
full member
Activity: 672
Merit: 110
bu amk  0,0005 fee dusurmuycek mısınız hala mıllet 1000 satoshıyle gonderıyor bız sıze calısıyoruz amk
kendınız 0.00003341 fee oduyorsunuz bızden  15 katını alıyorsunz haram zıkkım olsun amk hırsızları
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Paribunun günlük ve aylık limitleri düşüreceğinden bahsediliyor. Başına gelen var mı?
benim gunluk ve aylik limitlerde sikinti yok. gunluk 100000 turk lirasi aylik 500000 turk lirasi olarak gorunuyor limitlerim. ama bazi arkadaslarinki azalmis. icerde parasi kalmis.
newbie
Activity: 35
Merit: 0
Arkadaş düzgün bir borsa arıyorum şimdi o kadar fazla şikayet varki iyimidir degilmidir bu site?
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Paribunun günlük ve aylık limitleri düşüreceğinden bahsediliyor. Başına gelen var mı?
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Burada yazılanlar okunuyor olsaydı 2FA özelliği aktif edilmesi gerekirdi. Lakin bu konu ile ilgili bir çalışma yoktur sanırım. Paribu bu konuyu biran önce gerçekteştirmeli yoksa bu yüzden kullanıcı kaybına uğrayabilir.
Pages:
Jump to: