Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 59. (Read 129832 times)

legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
yasa çıkıp geçmişe dönük bir inceleme yaparlarsa o zamana şapa oturduk demektir.

hayırlısı.

Yasalar resmi gazetede yayınlandığı tarihten itibaren geçerli olur. Hiçbir yasa geçmişe dönük işleyemez.
Bu aynı reconun seçim vaadine benzedi. İdam getireceğini söylüyor ama fetöcüleri idam edemeyeceğinin farkında. Halk böyle cahil olunca her söylenene inanıyor tabi.
full member
Activity: 240
Merit: 102
yasa çıkıp geçmişe dönük bir inceleme yaparlarsa o zamana şapa oturduk demektir.

hayırlısı.
legendary
gerçekten yüzbinlerce lira çekip birşey olmuyor mu? tek seferde mi?

o zaman başka başlıkta niye bitcoin ve vergi tartışılıyor?

Bitcoin ve vergi tartışılıyor çünkü bununla ilgili bir yasa yok ve insanlar büyük miktarlarla oynamaya başlayınca tedirgin oluyor. Varsa vergisi verelim diyorlar ama yasa olmadığı için vergi de yok. 6 haneli rakamlarla anca küçük balık olursunuz, göze batmanız için milyonlarla oynamanız gerekir.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
Şu an BTC 12k TL civarında yüzüyor.

Hepsini Paribu'da satsak ve tek bir hesaba çeksek Maliye bizi aramaz di mi (18 yaşımdayım da)

Korma hiçbir şey olmaz. Burada bir çoğumuz yüz binlerce lira çekiyoruz daha bir kişi çıkıp bu para nereden geliyor diye sormadı. Soran olursa da Bitcoin sattım dersin. Bitcoin satmak yasadışı bir şey değil. Paribu kullanmak istiyorsan Paribu'da sat. Çok paranoyaksan 4999 TL Paribu'dan çek 4999 TL Koinim'den çek. Farklı banka hesapları kullan veya borsa hesaplarını anne babanın adına aç. Seçenek çok dert edecek bir şey yok.

gerçekten yüzbinlerce lira çekip birşey olmuyor mu? tek seferde mi?

o zaman başka başlıkta niye bitcoin ve vergi tartışılıyor?
legendary

Hepsini Paribu'da satsak ve tek bir hesaba çeksek Maliye bizi aramaz di mi (18 yaşımdayım da)

Korma hiçbir şey olmaz. Burada bir çoğumuz yüz binlerce lira çekiyoruz daha bir kişi çıkıp bu para nereden geliyor diye sormadı. Soran olursa da Bitcoin sattım dersin. Bitcoin satmak yasadışı bir şey değil. Paribu kullanmak istiyorsan Paribu'da sat. Çok paranoyaksan 4999 TL Paribu'dan çek 4999 TL Koinim'den çek. Farklı banka hesapları kullan veya borsa hesaplarını anne babanın adına aç. Seçenek çok dert edecek bir şey yok.
member
Activity: 76
Merit: 10

hero member
Activity: 896
Merit: 630
hersey güzel hoş BCC leride  hesaplara gönderdiniz saolun.neden hala sadece bitcoin ile işlem yapılıyor bu borsada? ethereum u işlemlere açmayı düşünüyormusunuz?
full member
Activity: 188
Merit: 110
Paribu'ya giris islemi yaparken, turk telefonu yerine yabanci telefon numarasi verirsek, guvenlik kodu yabanci telefonumuza da geliyor mu?

Zannetmiyorum muhtemelen tel kodu girerken +90 kısmı sabittir orayı silemezsiniz her halükarda yurtdışında da olsanız elinizde Tr hattı varsa onu girin.

Tesekkur ederim. Smiley
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Paribu'ya giris islemi yaparken, turk telefonu yerine yabanci telefon numarasi verirsek, guvenlik kodu yabanci telefonumuza da geliyor mu?

Zannetmiyorum muhtemelen tel kodu girerken +90 kısmı sabittir orayı silemezsiniz her halükarda yurtdışında da olsanız elinizde Tr hattı varsa onu girin.
full member
Activity: 188
Merit: 110
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
hesabında bitcoin cash olanlar cekim yapabiliyor.bittrex 20 onay isityor depozitler için.

ehe ehe.. 2 ayda ulaşır mı o oraya ya..

hitbtc 2 onayda işlem yaptırıyor ama orda hesabım olmadıgından dolayı bittrexe gonderdim.yeni hesap acmakta üşengecligime geldi bi de guvenemedim.beklicez işte baska yolu yok Smiley

bittrexe dun cekip yattım bugun sabah kalkınca ilk işim onay sayılarına bakmak oldu.yatmış hesabıma tabii 1000 kusurlerden bozmak varken 240 lardan bozduk.zarar olarak gormuyorum sonucta bedavaya geldiler ama  insan genede şanssızlıgına kufrediyor he he
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
sadece tek seferde butun hepsini cekmemiz gerekiyor bittrexe yolladım daha gecmedi.satıp kurtulmak tek derdim Embarrassed durduk yere stress yarattı bunyede.

Ben de aynı şekilde çekim emri verdim bekliyorum. Geçip onaylanana kadar BCC 50 dolara düşer şansıma. Şaşırmam olursa.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
sadece tek seferde butun hepsini cekmemiz gerekiyor bittrexe yolladım daha gecmedi.satıp kurtulmak tek derdim Embarrassed durduk yere stress yarattı bunyede.
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
paribu açmıştı bcc çekimini. şimdi tekrar kapatmış. gönderimleri de iptal etmiş, hala paribuda duruyorlar. çok ağırdan aldılar bu işi.
sr. member
hesabında bitcoin cash olanlar cekim yapabiliyor.bittrex 20 onay isityor depozitler için.

hitbtc 2 onayda işlem yaptırıyor ama orda hesabım olmadıgından dolayı bittrexe gonderdim.yeni hesap acmakta üşengecligime geldi bi de guvenemedim.beklicez işte baska yolu yok Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!

sr. member
hero member
Activity: 868
Merit: 502
benımkını 15 dakıka da onaylamıslardı.sms te attılar .btcturk yuzunden bunlara gectım ınsallah sorun cıkarmazlar Cheesy
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
bu sıtede hesap onaylatmak ıcın sade soldakı yerden kımlık yuklemek yeterlı mı baska bır seye gerek yok mu acaba Cheesy

Aynen sadece kimliği yüklemen ön ve arkalı olarak yeterli olur bunun dışında başka bir şey yapmana gerek yok zaten hemen onay alıyor.
Ben sadece ön sayfayı gönderdim yine onayladılar. Arka sayfa o kadarda önemli değil.

Bunu söylediğin iyi oldu tek bir yeri istemeleri ve onaylamaları güzel bir şey. Birde şu Btc gönderimlerini hemen onaylasalar çok iyi olacak onay aldıktan sonra bile geç hesaba geçiyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
bu sıtede hesap onaylatmak ıcın sade soldakı yerden kımlık yuklemek yeterlı mı baska bır seye gerek yok mu acaba Cheesy

Aynen sadece kimliği yüklemen ön ve arkalı olarak yeterli olur bunun dışında başka bir şey yapmana gerek yok zaten hemen onay alıyor.
Ben sadece ön sayfayı gönderdim yine onayladılar. Arka sayfa o kadarda önemli değil.
Pages:
Jump to: