Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 58. (Read 129893 times)

full member
Activity: 214
Merit: 100
Hesaba para yatırdım bugün ama daha Btc almadım.Bu sıralar alınmalı yada alınmamalı paribudan diye tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.
Birde kolay alış satış ile alış ve satış emirleri arasındaki fark tam olarak ne oluyor ? Kolay alış satıştan mı almak daha uygundur yoksa emirleri takip edip almak mı ?

Ayrıca bitcoin normal değerinden 100 tl fazla gözüküyor sitede nedenini merak ettim.

Hesap onayı için bekliyorum hala.Hızlı deniyordu ama ne kadar sürede onaylanıyor tahmini söyleyebilecek olan var mı ?

Benim aynı gün onaylandı bir destek talebi açın isterseniz.

Cevap için teşekkürler çoktan hallettim.

Alsaydınız iyi olurdu. BTC fiyatı 4500'ü geçti. Yeni hedef 5000 dolar.

Aslında fark yok. Kolay alış satış ekranına girerseniz emir ekranını görmediğinizden kafa karışıklığı kalmıyor ve kolaylaşmış oluyor. Bir de kolay alış satışta tek emir girildiğinden ödenecek komisyon da düşük olur.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
paribu fiyatların hızlıca inip çıktıgı zamanlarda çok ağırlaşıyor. siteye girilmiyor, alım satımda hata veriyor. poloniexte de benzer şeyler oluyordu, valla bu yüzden bırakıcam bu paribuyu ya. 15 dakikadır alım yapamıyorum gerçekten. ben alana kadar fiyat artıyor
member
Activity: 98
Merit: 10
Hesaba para yatırdım bugün ama daha Btc almadım.Bu sıralar alınmalı yada alınmamalı paribudan diye tavsiyesi olan varsa dinlemek isterim.
Birde kolay alış satış ile alış ve satış emirleri arasındaki fark tam olarak ne oluyor ? Kolay alış satıştan mı almak daha uygundur yoksa emirleri takip edip almak mı ?

Ayrıca bitcoin normal değerinden 100 tl fazla gözüküyor sitede nedenini merak ettim.

Hesap onayı için bekliyorum hala.Hızlı deniyordu ama ne kadar sürede onaylanıyor tahmini söyleyebilecek olan var mı ?

Cevap için teşekkürler çoktan hallettim.
sr. member
Activity: 588

member
Activity: 98
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Arkadaşlar son 1 aydır fiyatlar nasıl seyrediyor dünya piyasasına göre? preev kuruna göre yakın sanırım öncelere nazaran.

Şu an yaklaşık +1000 tl preev kuruna göre daha fazla fark olduğu zamanlar oldu. Normal karşılıyorum global kurlara bakmadan yerel borsalardan alım yapan bir sürü insan vardır.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
Selameleykum arkadaşlar, Türkiyede Blockchain ile ilgili yazılım eğitim programları varmı?

Bir aralar denendi, toplanmalar (meetingler) felan yapıldı diye hatırlıyorum ama tutmadı. Türkçe veya Türkiye'de olan bir kaynak yok diye biliyorum son zamanlarda.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Selameleykum arkadaşlar, Türkiyede Blockchain ile ilgili yazılım eğitim programları varmı?
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
https://destek.paribu.com/hc/tr/articles/115001550829

30 günlük alış satış hacmi (TL)   Piyasa yapıcı(Maker)   Piyasa alıcı(Taker)
0 – 50,000   %0.3   %0.4
50,000 – 250,000   %0.25   %0.35
250,000 – 500,000   %0.2   %0.3
500,000+   %0.15   %0.25

Minimum çekim miktarı 0.001 BTC'dir.
Bitcoin çekim işlemlerinde çekmek istediğiniz tutarın tamamı alıcı adrese aktarılacak, bu işlem için 0.0005 BTC transfer bedeli (fee) hesabınızdan tahsil edilecektir.

ben de adamların bedava reklamını yapıyorum iyi mi Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Islem icretlerini komisyonlari paylasir misiniz? Uye olmaya arastirmaya usendim.

İşlem ücreti 3 tl çekim yaparken diye biliyorum.
sr. member
Activity: 532
https://destek.paribu.com/hc/tr/articles/115001550829

30 günlük alış satış hacmi (TL)   Piyasa yapıcı(Maker)   Piyasa alıcı(Taker)
0 – 50,000   %0.3   %0.4
50,000 – 250,000   %0.25   %0.35
250,000 – 500,000   %0.2   %0.3
500,000+   %0.15   %0.25
hero member
Activity: 882
Merit: 524
For Rent
Islem icretlerini komisyonlari paylasir misiniz? Uye olmaya arastirmaya usendim.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
akşam oldu, para girişi durdu, satıcılar baskın şu an. dünya fiyatına yaklaşıyoruz nihayet Smiley o kadar yoğun ki çok yavaş ve site error verdi az önce

Yoğunluktan Çökmüş durumda şu anda durmadan aynı şekilde çekim yapıyım derken error veriyor hep.
sr. member
Activity: 574
akşam oldu, para girişi durdu, satıcılar baskın şu an. dünya fiyatına yaklaşıyoruz nihayet Smiley o kadar yoğun ki çok yavaş ve site error verdi az önce
sr. member
Activity: 357
maşallahı var  4000 dolar kusurlerden işlem görüyor.
yurt dışı borsaları paribuyu takip etmeli fiyat konusunda!
sr. member
Activity: 378
Paribu borsasında yurt dışı borsaları gibi kimliğinizle beraber elinizde kağıtla birlikte fotoğraf çekmeniz gerekmiyor sadece kimliğinizi göndermeniz yeterli ve ayrıca parayı çekeceğiniz banka hesabının adının paribu üyeliğinizin adıyla aynı olması şart bulunuyor. Paribu'yu hızlı çekim işlemleri ve rahat arayüzü için tercih ediyorum.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Altyapı düzenlemesi/geliştirmesi yapıldıktan sonra birkaç altcoin eklense gerçkekten harika olur.

BTC transfer süresi ile ilgili sorunlardan ortadan kalmış olur; isteyen altcoin olarak transfer ve trade işlemi yapabilir.
member
Activity: 117
Birkaç defa çekim yaptım, otuz dakika içinde paranın yatması ve basit arayüzden dolayı kullanıyorum fakat sahibi hakkında pek bilgim olmadığı için bitcoinlerimi paribu üzerinde tutmuyorum sadece alım satım yapıyorum ve aktarıyorum.
member
Activity: 107
Türkiye'nin en iyi Bitcoin borsası keşke Ethereum'da eklense, işlemler anında gerçekleştiriliyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Arkadaşlar son 1 aydır fiyatlar nasıl seyrediyor dünya piyasasına göre? preev kuruna göre yakın sanırım öncelere nazaran.
Pages:
Jump to: