Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 57. (Read 129832 times)

full member
Activity: 487
Merit: 115
September 11, 2017, 07:14:01 AM
Hesap onayını çok hızlı yaptılar, Şuan için yaklaşık 1500 TL'lik bitcoin alımı gerçekleştirdim ve son derece güvenli bir sms onay sistemi yapmışlar. Güvenlik üst seviyede tutulmasına rağmen
İşlem çok hızlı gerçekleşiyor cidden tebrik ederim güzel sistem kurmuşlar.
full member
Activity: 214
Merit: 100
September 10, 2017, 05:26:35 PM
Paribu kullanan arkadaşlar, hesabıma 7/24 komisyonsuz havale yapabileceğim bir banka arıyorum. Normalde enpara kullanırım ama hafta sonu olunca yada akşam 5 i geçince bir işe yaramıyor.

Paribuya mail attım; Akbank, Teb ve ING Bank ile anlaşmamız var sadece dediler.

Cepte teb ve ING Turuncu hesapları araştırdığımda ise birinde yıllık ücret alındığını, hatta daha 3. aydan alındığını, diğerinde ise mesai saatleri dışındaki havale için ücret alındığını öğrendim.

Siz ne yapıyorsunuz, var mı bilmediğim bir hesap çeşidi ? Güzel alım fırsatları olduğunda gece-gündüz, hafta içi-sonu demeden hemen komisyonsuz para yollayıp alabilmek istiyorum.(tl çekme komisyonu hariç) Sitelere pek güvenemediğimden hesaplarda para bulundurmak mantıklı gelmiyor. Al-sat ve cüzdana yolla daha güvenli gibi.

Sürekli paribu da para bulundurun. Sistemde BTC bulundurmaktan daha güvenli, çünkü para çekimi sadece sizin sahibi olduğunuz hesaplara yapılabiliyor. Bunun haricinde yukarıda saydığınız 3 bankada da hesap açıp banka hesaplarında para bekletip, hangi bankadan para yatırmanız gerekiyorsa o bankanın hesabından ödeme gönderebilirsiniz.
full member
Activity: 219
Merit: 109
September 10, 2017, 03:25:47 PM
Paribu kullanan arkadaşlar, hesabıma 7/24 komisyonsuz havale yapabileceğim bir banka arıyorum. Normalde enpara kullanırım ama hafta sonu olunca yada akşam 5 i geçince bir işe yaramıyor.

Paribuya mail attım; Akbank, Teb ve ING Bank ile anlaşmamız var sadece dediler.

Cepte teb ve ING Turuncu hesapları araştırdığımda ise birinde yıllık ücret alındığını, hatta daha 3. aydan alındığını, diğerinde ise mesai saatleri dışındaki havale için ücret alındığını öğrendim.

Siz ne yapıyorsunuz, var mı bilmediğim bir hesap çeşidi ? Güzel alım fırsatları olduğunda gece-gündüz, hafta içi-sonu demeden hemen komisyonsuz para yollayıp alabilmek istiyorum.(tl çekme komisyonu hariç) Sitelere pek güvenemediğimden hesaplarda para bulundurmak mantıklı gelmiyor. Al-sat ve cüzdana yolla daha güvenli gibi.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
September 08, 2017, 12:19:31 PM
artık bitcoin çekim işlemlerinde telefona kod geliyor. o kodu onay yazıp 0850li paribu numarasına yollayınca işleminiz başlatılıyor.
member
Activity: 182
Merit: 10
September 08, 2017, 09:55:26 AM
Varan 1
alış ile satışlar tersine döndü...

Varan 2
Resimden de anlaşılacağı üzere sitesi açılmamaktadır.

Varan 3
Şuan ziyaretçi girişi var fakat üye girişi yarım saattir yapılamıyor. Çerezlerden üye olup olmadığınız kontrol ediliyor.

Varan 4
Siteye açılıyor fakat sms onayı gelmediği için giriş tamamlanamıyor.

Kriz anlarında kepenkleri indiren bir firmada elbette ki daha fazla yatırımlarımı tutmayacağım.

kepenkleri bize indiriyorlar, fiyatı ana borsalardan takip edip sitelerindeki satıştakileri kendileri satın alıyorlar...
Satışları şişirmişsiniz ama o fiyata alanı nah bulursunuz...
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
September 08, 2017, 09:45:50 AM
fiyat bu kadar düşmüşken sitesine ulaşılamıyor.

art niyet vs aramıyorum ama iyi bir ders oldu.

sadece paribuya guvenip turk piyasalarında işlem yapılmaması gerekiyor!
sr. member
Activity: 378
September 07, 2017, 06:38:33 AM
Sms onayı çalışmıyor nasıl iş...
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
September 06, 2017, 03:41:32 AM
sms gelmediği için login olamıyorum.aynı sorunu yaşayan var mı?

aynı sorunu yaşadım. sms geç geliyor bazen. tekrar tekrar denedim ve düzeldi. google authenticator kullanmaları lazım artık, belki de yasal olarak bankalar gibi sms kullanmak istiyorlardır
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
September 06, 2017, 03:34:59 AM
sms gelmediği için login olamıyorum.aynı sorunu yaşayan var mı?
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
September 06, 2017, 02:21:13 AM
Farklı bankalarla işlem yapmaları gayet güzel bu büyük bir avantaj. İşlemleri de çok hızlı hallediyorlar. Son zamanlarda genellikle kullanıyorum ve çok başarılı. İnşallah bu şekilde devam eder herhangi bir kötüleşme olmaz.
full member
Activity: 161
ICO Live! betterbetting.org
September 05, 2017, 03:36:00 PM
Çok kullanışlı ve basit bir arayüz olmuş ben beğendim ellerinize sağlık kullandıktan sonra tekrar yorum yapıcam inceleme aşamasındayım
full member
Activity: 208
September 05, 2017, 01:12:36 PM
bu cryptoman extra nickli arkadaş ile crpyto money nickli arkadaşları bi tek ben mi bu iş için oluşturulmuş fake hesaplar olarak düşünüyorum anlamadım niyeyse her şeyiyle bi oyun dönüyor gibi bi diyor adam 0.6 btc attım bozdurdum bi diyo 10 dakkada hesabımda forumda arkadaşlardan biri 10 tl attım iyiminoldu acaba vs diyince evet ya bende 10 tl attım varsa bi isteğiniz mail atın felan diyor bu crypto nickli arkadaşlar siz hayırdır ya ? yolunuza cıkmadınız inşallah
Bende farkettim bu konu ve koinim.com konusundan başka 1-2 post var sadece
sr. member
September 05, 2017, 08:37:37 AM
bayram tatilinde verdigim çekimi bu sabah cok erken saatlerde hesabıma yatırmışlar.normal şartlarda 10dan önce yatırıyorlardı hesaba.
bugun saat 8 civarinda yatmış para.bayram iyi geldi galiba bayaa dinlenip erkenden iş başı yapmışlar:)
member
Activity: 102
Merit: 10
September 04, 2017, 04:59:01 AM
05.09.2017 salı günü tüm kargo şirketleri ve bankalar faaliyete başlayacak..Bayram tatili heryer kapalı hocam
member
Activity: 114
Merit: 38
September 03, 2017, 12:04:41 PM
Merhaba

Defalarca maıl atmama ragmen destek bırımlerıne ısrarla donus yapmamıs borsadır PARİBU. TRY çekim taleplerimi gerçekleştirmemektedir. Dolandırılıyor muyuz ? Dolandırılacak mıyız diye şüphelendiğim borsadır PARİBU. Paramı alıp kurtulmak istediğim borsadır PARİBU.

Cevap yazsınlar. Bu posttan maılıme.

Forumdasların bayramını tebrık ederım

Bu yazdığın şikayet, normal bir iş günü için mi, yoksa Bayram Tatili için mi? Tatilde zaten bankalar EFT işlerine kapalı isteselerde EFT olarak gönderemezler.
sr. member
Activity: 588
September 02, 2017, 12:33:24 PM
Mesai saatleri dışında tl çekim işlemleri yapılmıyor. Sıraya alınıp ilk mesai gününde yatırılıyor. Mesai saati dışında talepte bulunduysanız salı günü geçer hesabınıza.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
sms çok geç geliyor. ee gelen kodu girince de haliyle süresi doldu diiyor  Smiley napcaz şimdi

derken .. son anda yakaldım heralde 10'uncu denemede
sr. member
öglene kadar yapılan çekimlerde sorun yok gibi gorunuyor.ögleden sonra resmi tail oldugundan eft yapılamıcak sanırım.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Ben bayram tatili v.s nakit lazım olur diye paribudan çektim tatil zamanı hesaba para çekimi yapılması sıkıntılı oluyor artık bitcoin lazım olursa başka bir yolunu bulmak zorunda kalacağız.  Grin
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Yarın türk lirası çekimleri aktif mi yoksa tatil nedeniyle bayram sonunu mu bekleyeceğiz. Yarın öğlene kadar bankalar çalışıyor sanırım
Pages:
Jump to: