Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 60. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
bu sıtede hesap onaylatmak ıcın sade soldakı yerden kımlık yuklemek yeterlı mı baska bır seye gerek yok mu acaba Cheesy

Aynen sadece kimliği yüklemen ön ve arkalı olarak yeterli olur bunun dışında başka bir şey yapmana gerek yok zaten hemen onay alıyor.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
bu sıtede hesap onaylatmak ıcın sade soldakı yerden kımlık yuklemek yeterlı mı baska bır seye gerek yok mu acaba Cheesy
yok dostum aynen
hero member
Activity: 868
Merit: 502
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Turkiyedeki en guvenilir borsa bence
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu onay süreleri gerçekten işkence desek yeridir bir kaç gün önce bende paribuya atarken bu sorun ile karşılaştım onay almasına rağmen bazen desteğe mail atmadan hesaba geçirmiyorlar.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251

Az önce Blokchain cüzdanımdan bir adrese transfer yaptım 21sat/B ile, 2 blok bekledim sadece. Bekleyen işlem sayısı 5.000 civarı sadece, büyük ihtimal hızlı onaylanıcaktır.

https://blockchain.info/address/19BLug9W1TC9L3vWNdu8ohCv94t6hyddjM

https://bitcoinfees.21.co  (Buradan bakabilirsiniz)

Konuya denk geldiğim için yazdım, Paribu'ya üye değilim, kullanmıyorum.

işim acildi panik yaptım birazda  Smiley bitcoinfeesden baktım baya gerilerdeydi 93sat/B

alıştık artık 300-350 sat/B ödemeye .. garip geldi
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Az önce Blokchain cüzdanımdan bir adrese transfer yaptım 21sat/B ile, 2 blok bekledim sadece. Bekleyen işlem sayısı 5.000 civarı sadece, büyük ihtimal hızlı onaylanıcaktır.

https://bitcoinfees.21.co  (Buradan bakabilirsiniz)

Toplam Çıktı   0.001784 BTC
harç   0.0000565 BTC
bayt başına ücret   21.899 sat/B

Bu verilerle sadece 2 block bekleyerek* işlemler onaylanabiliyorsa bu madenci onayı işlerinde ne çakallıklar dönüyor düşünmek lazım.

*Bekleyen işlem sayısı an itibariyle ~6600.
legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
93 sat/B

bu nedir yaa .. biri bana izah etsin .... böyle ücret mi ödenir .. benden aldığın harç 50k .. ödediğin 0.00033573 BTC .. ve aynı anda 5-6 işlem yapıyorsun zaten ..

istiyorsan 100k-200k verelim koy seçeneğini ama böyle saçma işler yapmayın ya ..

şimdi bu işlem kaç saate onaylanacak kimbilir

https://bitcoinfees.21.co  (Buradan bakabilirsiniz)

sr. member
Activity: 628
Merit: 251
93 sat/B

bu nedir yaa .. biri bana izah etsin .... böyle ücret mi ödenir .. benden aldığın harç 50k .. ödediğin 0.00033573 BTC .. ve aynı anda 5-6 işlem yapıyorsun zaten ..

istiyorsan 100k-200k verelim koy seçeneğini ama böyle saçma işler yapmayın ya ..

şimdi bu işlem kaç saate onaylanacak kimbilir

hero member
Activity: 953
Merit: 504
Btcturk sorunlu bende birkaç işlem yaptım, sistemsel hatadan dolayı zarar ettim, BTC turkte sistemsel hatayı düzelttik dediği halde zararımı karşılamadılar. Kendi sistemlerinin hatasını bile kullanıcıya yansıtıyorlar.
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
Arbitaj yapmak gerçekten riskli bir olay halini alıyor işlemlerin gecikmesiyle v.s zarara bile girebiliyorsunuz başıma geldi zamanında dikkat etmek lazım bilgi için de teşekkür ederim.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
btctürkten paribuya arbitraj yapıyım dedim btctürk iki transferimide aynı tx içinde yollamış paribuda aynı tx içerisindeki 1 işlemi görüyor sadece dolayısıyla btclerin yarısı gelmedi mail at uğraş yarım gün sürdü elime geçmesi ve fırsatıda kaçırdık aklınızda bulunsun btctürkten üst üste aynı adrese transfer yapmayın tek tx olarak yolluyor borsalarda sıkıntı oluyor.
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Millet baya paniklemiş anlaşılan önceden global piyasaya göre 500-1000 ti civarı fazla olurdu fiyatı şu an hemen hemen aynı hatta daha ucuz olduğu da oluyor duruma göre.

Ben de dün ona baktım, global piyasalardan baya düşüktü alıp kenara koymak lazım dedim Smiley Global piyasalar seviyesine çıksa kârdasın Cheesy
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
Millet baya paniklemiş anlaşılan önceden global piyasaya göre 500-1000 ti civarı fazla olurdu fiyatı şu an hemen hemen aynı hatta daha ucuz olduğu da oluyor duruma göre.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Şu madenci ücretlerini ya yükseltin, ya  manuel girelim, ya high fee-low fee gibi seçenekler getirin.

Bugün 133 sat/byte ortalamayla gönderdiğiniz bitcoinler saatlerce onaylanmadı.10  küsür blok bekledim ve bunun neticesinde satmak istediğim fiyatın 50-55 dolar altına bitcoinleri satmak zorunda kaldım.Bu gecikme totalde bana 400 küsür dolara mal oldu.Kaybettiğim zamana mı yanayım, yarım dolarlık fee ücreti yüzünden ettiğim zarara mı üzüleyim bilemedim.

Her ay binlerce lira para kazanıyorsunuz bizlerden, biraz müşteri memnuniyeti lütfen..

saatlerce onaylanmayan işlemler yüzünden ben bitcoinden ölesiye soğudum
member
Activity: 78
Merit: 10
Şu madenci ücretlerini ya yükseltin, ya  manuel girelim, ya high fee-low fee gibi seçenekler getirin.

Bugün 133 sat/byte ortalamayla gönderdiğiniz bitcoinler saatlerce onaylanmadı.10  küsür blok bekledim ve bunun neticesinde satmak istediğim fiyatın 50-55 dolar altına bitcoinleri satmak zorunda kaldım.Bu gecikme totalde bana 400 küsür dolara mal oldu.Kaybettiğim zamana mı yanayım, yarım dolarlık fee ücreti yüzünden ettiğim zarara mı üzüleyim bilemedim.

Her ay binlerce lira para kazanıyorsunuz bizlerden, biraz müşteri memnuniyeti lütfen..

newbie
Activity: 44
Merit: 0
Paribu sitesinde siteden yapılan para çekimlerinden yana herhangi bir sorun olmuş mudur? Siteye üye olmayı düşünüyorum, ama önce buradaki arkadaşlara danışmak için bunu sormak istedim.

Bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Hatta BTCTurk'e göre çok daha hızlı yatırım, çekim gerçekleşiyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Rica ederim..
newbie
Activity: 2
Paribu sitesinde siteden yapılan para çekimlerinden yana herhangi bir sorun olmuş mudur? Siteye üye olmayı düşünüyorum, ama önce buradaki arkadaşlara danışmak için bunu sormak istedim.

Bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Hatta BTCTurk'e göre çok daha hızlı yatırım, çekim gerçekleşiyor.

Cevabınız için teşekkür ederim.
newbie
Activity: 44

newbie
Activity: 2
Pages:
Jump to: