Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 61. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Benim belgelerimi yanlış hatırlamıyorsam aşağı yukarı 5 dakika içinde onaylamışlardı.İsterseniz yukarıda söylendiği gibi bir mail atın size neden hala onaylamadıklarını gerekçeli bir şekilde açıklarlar.Mail adresine de çok hızlı geri dönüş sağlıyorlar diye biliyorum.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ben sabah paribu ya üye oldum, nüfus cüzdanımın arkalı önlü fotokopisini belgeler kısmına ekledim, paribu hızlı onay veriyor dendiği için umutlanmıştım fakat bir aksiyon yok, aynı şekilde koinim de 2 gündür onay bekliyorum. Bu beklemeler ne kadar sürer mantıken? Profesyonellikleri cidden can sıkıcı?

Eksik olursa belki kabul etmez bence bir daha deneyin veya destekle iletişime geçin olmadı.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
24 Sayfa okumaya üşendiğim için sorunsorum :

Gerçekleşen her "Emir" de borsanın komisyonunu ayrı olarak gösteren bir yeri varmıdır ?

Örnek 5000tl lik satış (veya alış) emri hesabınıza giren 4980tl / komisyon  20tl / toplam = 5000tl gibi.

Eğer yok sa olması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü her işlemden sonra kendim hesaplamak zorunda kalıyorum.

Ne yazık ki bahsettiğin şekilde bir hesaplama yapan bir yeri yok. Komisyonu kendin hesaplamak zorundasın.

*Güncelleme yapılacağı zaman bu konun da dikkate alınacağı söylenmişti ama alınmadı!
newbie
Activity: 3
Merit: 0
Ben sabah paribu ya üye oldum, nüfus cüzdanımın arkalı önlü fotokopisini belgeler kısmına ekledim, paribu hızlı onay veriyor dendiği için umutlanmıştım fakat bir aksiyon yok, aynı şekilde koinim de 2 gündür onay bekliyorum. Bu beklemeler ne kadar sürer mantıken? Profesyonellikleri cidden can sıkıcı?
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
bu transfer ücretlerini artırsak mı  Lips sealed seçenek koyun biz ödeyeyim ekstrasını ama beklemeyelim  Roll Eyes
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
24 Sayfa okumaya üşendiğim için sorunsorum :

Gerçekleşen her "Emir" de borsanın komisyonunu ayrı olarak gösteren bir yeri varmıdır ?

Örnek 5000tl lik satış (veya alış) emri hesabınıza giren 4980tl / komisyon  20tl / toplam = 5000tl gibi.

Eğer yok sa olması gerekir diye düşünüyorum. Çünkü her işlemden sonra kendim hesaplamak zorunda kalıyorum.
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
tr deki su an için en iyi borsa,g2a ya gecmelerini bekliyorum hala. daha fazla guvenlik için btc cekimlerinde sms onayı istememesi kötü.sadece hesaba girerken sms onayı istiyorlar.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Ben en son 2 hafta önce para çekim işlemi talep etmiştim enpara üzerinden.Çok hızlı ulaşmıştı şimdi siz deyince baktım Ziraat Bankası üzerinden gelmiş bana eft.Bu farklı bankalarla anlaşmalarıda güzel olmuş tek banka baya sıkıntılı oluyordu.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Suan enpara hesapları var mı? En son halkbankasından bana eft geldi. İşlem hızı yatırma cekme herseyiyle bence suan rakipsiz. Btc geldiğinde mesaj atıyorlar. Bence guzel olmus

Enpara hesapları varmı yokmu bilmiyorum ama ben enparaya çektiğim zaman Denizbank aracılığı ile geliyor onun dışında başka bir bankadan gelmiyor.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
Suan enpara hesapları var mı? En son halkbankasından bana eft geldi. İşlem hızı yatırma cekme herseyiyle bence suan rakipsiz. Btc geldiğinde mesaj atıyorlar. Bence guzel olmus
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Her üyeye kullandığı bankaya göre, para yatırma çekmek için farklı banka ıbanı veriyor. 8 banka ile çalışmaya başlamışlar. Böylece hafta sonu dahil 24 saat havale olanagı var. Mesela bir üyeye akbank verirken diğer üyesine iş bankası kullandığı için işbankası iban'ı veriyor.Böylelikle kullanıcılar para yatırma çekme işlemlerini daha rahat gerçekleştirebiliyor. Hızı da kusursuz 1 dakikada hesaba geçiyor para. Gerçekten Türkiye için muaazam bir yatırım ve muaazam bir bitcoin borsası. Şuan açık ara piyasanın en iyisi olmuş durumda. Tebrikler Paribu.

Sonunda banka problemini çözmeleri gerçekten çok iyi olmuş.Bir ara sadece ing bank ile çalışıyorlardı haftasonu mesai saatleri dışında siteye para yatıramıyorduk.Ya da bozduğumuz bitcoinleri çeviremiyorduk.Şuan benim gözümde bitcoin borsalarında rakipsizler umarım bu hizmet ile devam ederler sonları koinime benzemesin. Grin Grin
hero member
Activity: 644
Merit: 504
Her üyeye kullandığı bankaya göre, para yatırma çekmek için farklı banka ıbanı veriyor. 8 banka ile çalışmaya başlamışlar. Böylece hafta sonu dahil 24 saat havale olanagı var. Mesela bir üyeye akbank verirken diğer üyesine iş bankası kullandığı için işbankası iban'ı veriyor.Böylelikle kullanıcılar para yatırma çekme işlemlerini daha rahat gerçekleştirebiliyor. Hızı da kusursuz 1 dakikada hesaba geçiyor para. Gerçekten Türkiye için muaazam bir yatırım ve muaazam bir bitcoin borsası. Şuan açık ara piyasanın en iyisi olmuş durumda. Tebrikler Paribu.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Paribu bu şekilde hızlı servisini bozmazsa yerel borsalar arasında 1 numara olarak kalacaktır diye düşünüyorum.

Umarım bozmaz şu ana kadar işini iyi yapan borsa ekiplerinden biri diyebilirim. Umarım daha iyi bir şekilde kendisini geliştirir ve sorunlarını çözer.
sr. member
Activity: 476
Paribu bu şekilde hızlı servisini bozmazsa yerel borsalar arasında 1 numara olarak kalacaktır diye düşünüyorum.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Borsa sitelerinde bile tutmak sıkıntılıyken Paribuda'da çok fazla tutulması iyi olmaz bana göre kısacası kısa süreli tutum yapılması bir problem olmaz gibi duruyor.
sr. member
Activity: 518
Paribu'da paramı haftalık tutuyorum, genelde alım-satım ve çekim işlemleri için kullanıyorum. Şu anki Türk borsalarının arasında en güven veren ve en hızlı para yatıranı bu.
sr. member
Activity: 317
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Bende max 4-5 gün tutuyorum. Bazen tl btc arası işlem yapıyorum. Cok tuksek rakamlar dönüyor. Guzel para kazanıyorlar.bir yamuk yapmalarına gerek yok.gercekten hacklenmezlerse sıkıntı yok.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Paribuyu cüzdan gibi kullanan varmı aranızda? Smiley
btc transfer ücretine böyle bir çözüm bulunabilirmi?

Ben kullanıyorum fakat kısa vadeli yani en fazla bir haftalığına tutuyorum ondan sonra uygun olduğumda paramı çekiyorum. Hiçbir borsada uzun süreli Bitcoin tutmamak gerek, altcoin olsa neyse.
sr. member
Activity: 574
Paribuyu cüzdan gibi kullanan varmı aranızda? Smiley
btc transfer ücretine böyle bir çözüm bulunabilirmi?
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
TL çekim talebi ne zaman onaylanir acaba? Dün verildi emir.

Su an hesabiniza gecmis olmali. Tatil gunleri disinda is saatleri icinde para cekme talebiniz yerine getirilir... eft gonderimleri bu sekilde... havale icin ise farketmiyor zaten cok hizlilar...
Pages:
Jump to: