Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 62. (Read 129836 times)

full member
Activity: 336
Merit: 100
Diğer yerel borsaları kullanmadım henüz çünkü paribuyla başladım ve memnunum şimdilik bir sıkıntısı yok gayet hızlı.
full member
Activity: 158
Merit: 102
TL çekim talebi ne zaman onaylanir acaba? Dün verildi emir.
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Alim duvarlarina rastlayan arkadaslar, Paribu'yu suclamayin.
O duvarlardan biri benim. Smiley

Digerlerinin de en azindan bazilarini taniyorum.

Alim duvari kuracak nasil bir bot fantezisi kurdunuz onu cok merak ediyorum ben  Grin Grin
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Paribu'nun, Akbank ile çalışmaya başlaması gayet güzel ama bir bankayla uzun süre çalışamıyorlar maalesef bu sorunu çözebilseler aslında insanlar buna göre hareket eder ama 2 haftada bir bankanın değişmesi gerçekten can sıkıcı bir durum.
sr. member
Activity: 574
Merit: 250
hala uyanamadılar heralde. dünden beri bekliyorum hesaba geçmesini

Tl olarakmı hesaba geçmesini bekliyorsunuz yoksa Btc olarakmı? Btc olarak biraz işlemler uzun sürüyor destek kısmına yazın olmadı hemen işleme alıyorlar. TL olarak işlemler hemen oluyor genelde.

tl olarak bekliyorum. dün 12de gönderdim. bir gün oldu hala hesaba geçmedi

teb hesabından göndermiştim halbuki. hemen geçmesi lazım. hala bekliyorum

Enteresan bir durum diyebilirim şimdi bayram zamanına da denk geldi bir desteğe bildirseydiniz olmadı. Normal şartlarda geçmesi lazımdı şu ana kadar.

Destege mesaj attim. Aninda hesaba geçti. Daha da enteresan oldu Smiley

Çok saçma işleyişi var gibi duruyor bunun eğer desteğe mesaj atmazsan hesaba işlenmiyor gibi aynı sorun bendede yaşandı sevindim bu arada. Onaylımı sizin üyelik peki?

hayır. onaylı değil
sr. member
Activity: 700
Merit: 270

Tl olarakmı hesaba geçmesini bekliyorsunuz yoksa Btc olarakmı? Btc olarak biraz işlemler uzun sürüyor destek kısmına yazın olmadı hemen işleme alıyorlar. TL olarak işlemler hemen oluyor genelde.

Enteresan bir durum diyebilirim şimdi bayram zamanına da denk geldi bir desteğe bildirseydiniz olmadı. Normal şartlarda geçmesi lazımdı şu ana kadar.

Çok saçma işleyişi var gibi duruyor bunun eğer desteğe mesaj atmazsan hesaba işlenmiyor gibi aynı sorun bendede yaşandı sevindim bu arada. Onaylımı sizin üyelik peki?
sr. member

sr. member

sr. member

sr. member

sr. member
sr. member
Paribu birden fazla banka ile anlaşmalı çalışıyor. Bu sayede ücretsiz EFT ve benzer banka kaynaklı şikayetleri ve sorunları çözemeye çalışıyor.

Cepteteb ile çalışıyorlarmı ? Ceptetebe istesem durum ne olur acaba? Birden fazla banka ile anlaşmalı çalışması daha iyi oluyor açıkçası.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Paribu birden fazla banka ile anlaşmalı çalışıyor. Bu sayede ücretsiz EFT ve benzer banka kaynaklı şikayetleri ve sorunları çözemeye çalışıyor.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Şu paribuda günlük limiti 500 tl tutmaları aşırı saçma geliyor bana resmen hesabı onaylatmaya yönelik bir girişim diyebiliriz. Onun dışında çekimler falan çok iyi fazla takılmayın tamamen arz-talep meselesi bu btc artması düşmesi.

Paribuda eskiden günlük limit 1000 liraydı bitcoin fiyatının artmasına rağmen limiti mi düşürmüşler 500 tl olduğunu ilk defa sizden duydum eğer böyleyse cidden saçmalık benim hesabım onaylı olmasına rağmen beni bile rahatsız etti durum.Onun haricinde yinelemekten bıkmıycağım bir sorunu anlaşmalı olduğu banka maalesef  Embarrassed

Anlaşmalı olduğu bankalar hangileri bir denizbank gördüm ben bir kaç banka keşke olsa. Onaylatsak bir sıkıntı çıkarmı diye düşünüyorum açıkcası?
hero member
Activity: 616
Merit: 503
@coaex - LBMA certified Gold & Silver
borsaların, borsa sahiplerinin borsanın iç hareketliliğine mudahale edemediğini/etmediğini, piyasa hareketliliğinin tamamıyla kullanıcılara ait olduğunu ne zaman öğreneceksiniz.

belli olmaz o iş
sr. member
Activity: 300
borsaların, borsa sahiplerinin borsanın iç hareketliliğine mudahale edemediğini/etmediğini, piyasa hareketliliğinin tamamıyla kullanıcılara ait olduğunu ne zaman öğreneceksiniz.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Bugün sorunsuz bir şekilde BTC aldım . Bu seferde Akbank ile işleme başlamıssınız herhalde.
sr. member
Activity: 406
Merit: 252
Paribu bey,

Şu botunuzu biraz şekil verin, duvarlarınız BTC piyasasının duasına aykırı lütfen bizimde ülkemizde piyasalarımızda dalgalanma olsun ki, borsacılar sadece sizde işlem yaparak çok daha para kazanabilsin, sizde daha çok kazanın.
sr. member
paribuda zaman zaman çok ciddi alım duvarları oluyor. bunların bot işlem olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum? özellikle btc de sert düşüşler olduğunda bu etki borsaya yansımıyor malesef?

tabiki bot
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
paribuda zaman zaman çok ciddi alım duvarları oluyor. bunların bot işlem olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum? özellikle btc de sert düşüşler olduğunda bu etki borsaya yansımıyor malesef?
Pages:
Jump to: