Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 64. (Read 129836 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504
Denemek için BTC aldım.Hızlı bir şekilde  gerçekleşti.Fakat fiyatlar genellikle uyumsuz.

Kullancıılar arasında al-sat işlemi gerçekleştiği için bu uyumsuzluk normal Smiley arz-talep meselesi
full member
Activity: 202
Merit: 100
Denemek için BTC aldım.Hızlı bir şekilde  gerçekleşti.Fakat fiyatlar genellikle uyumsuz.
full member
Activity: 406
Merit: 121
Yüz bin lirayı aynı gün banka hesabına yatırdılar.

100bin ciddi rakam, maliye vs. sorun olmuyor mu?

Ne maliyesi hocam hesaba para yattı diye banka dua ediyodur  Grin

Koptum gülmekten Smiley ama komisyon oranları normal mi fazla gibi geldi bana?
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Bu komisyonlar gerçekten yüksek ama bu sorun sadece tr borsalarında değil bittrexde de var.Globalde de bu konularda rahatsızlık yaşanıyor bu komisyon oranları hakkında globali takip eden arkadaşlar bilgi verirse daha iyi olur
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Güzel site ancak son zamanlarda sanki buraya parayı bozdurunca param baya azalıyor hissiyatına kapılıyorum nedeni bilinmez.

Acaba neden bilmiyorum ama bence komisyonları biraz daha düşürseler herkes için iyi olur Cheesy

Bilemeyecek birşey yok daha az komisyon ödemek istiyoruz ondan.

%0.3-%0.4 komisyon oranları %0.2-%2.5 gibi değerlere çekilmeli. Bu diğer TR borsaları için de geçerli.

Zaten botlardan ve transfer Fee lerden de yeteri kadar kazanıyorlar, belki de yeteri kadar değildir!
hero member
Activity: 953

Maliye şimdi birşey yapmaz ama yapmayacağı anlamına da gelmez. bakmışsın yıllar sonra vergi çıkarmış Cheesy
sr. member
Merit: 252
Güzel site ancak son zamanlarda sanki buraya parayı bozdurunca param baya azalıyor hissiyatına kapılıyorum nedeni bilinmez.

Acaba neden bilmiyorum ama bence komisyonları biraz daha düşürseler herkes için iyi olur Cheesy
sr. member
Activity: 476
Merit: 257

Ne maliyesi hocam hesaba para yattı diye banka dua ediyodur  Grin
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

sr. member
Activity: 560
Merit: 256
Paribudan çok yüklü miktarlar çekim yaptım hiç bir sıkıntı olmadı ama anlaşmalı olduğu bankalar çok sıkıntılı gerçekten Finansbank ile oturup konuşsalar yeniden anlaşsalar hayat bayram olsa keşke tek isteğim bu
hero member
Activity: 644
Bankalar kapandı aşağı yönlü şov başladı gün içinde yüksekten alanlar için bedel ödeme zamanı geldi.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
hero member
Activity: 969
Merit: 1000
İsteyen istediği fiyattan alır sen niye burada ağlıyorsun ki? Adamın parası var 9800 TLden alıyor belki yükseleceğini düşünüyor belki ICOlara yatırım yapacak ETH'e geçmesi gerekiyor. Ha senin amacın ucuza Bitcoin almaksa Türk borsalarında o fırsatlar pek sık gelmez. Baktım Paribu fiyatı Koinim ve Btctürk ile neredeyse aynı. Demek ki Türk piyasası böyle, kabullenin artık.
haklısın aslında btc-e'de nasıl ucuzsa paribudada tam tersi pahalı. almaya gelince pazar alanında preev derler satmaya gelince paribu derler.
Herkes işine geldiği gibi davranıyor.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
İsteyen istediği fiyattan alır sen niye burada ağlıyorsun ki? Adamın parası var 9800 TLden alıyor belki yükseleceğini düşünüyor belki ICOlara yatırım yapacak ETH'e geçmesi gerekiyor. Ha senin amacın ucuza Bitcoin almaksa Türk borsalarında o fırsatlar pek sık gelmez. Baktım Paribu fiyatı Koinim ve Btctürk ile neredeyse aynı. Demek ki Türk piyasası böyle, kabullenin artık.
hero member
bu acemiler sayesinde dump pumptan etkilenmiyorum. hatta  karlı bile çıkıyorum. paribu fiyatı bi kaç güne düşer btc böyle kalırsa. alacak olan arkadaşların beklemesini tavsiye ederim.

Hayır bir de ne biliyor musun hocam Bitcoin fiyatı arttığında yükseleceğini düşündüğü için alıyorlar galiba. Yahu Bitcoin 3000 dolar oldu da ne oldu kardeşim, şimdi ki fiyatın 200-300 tl üstünde idi. Şimdi 7800 tl olmuş bitcoin sen 2000 tl fazladan verip 9800 den  bitcoin alıyorsun. Ani bir dump daha gelirse ne olacak ? Hadi diyelim dump değil pump geldi Bitcoin şuan 3000 dolar olsa ne olacak sen bu seviyeden aldığında kar mı yapacaksın ? Ben sana söyleyim Bitcoin 3000 dolar olduğunda sen buraya gelip ağlayacaksın Türkiye piyasaları çok düşük kaldı diye. Bitcoin 3000 dolar olacak sen buradaki fiyata bakacaksın 9500 tl. Bu ülkede plansız adam da paraya ihtiyacı olanda çok bırakın da satsınlar. Üstten aldığı bitcoinlerin günahları çıksın. Ne pumptan etkilendik ne dumptan zevkimiz kalmadı.
hero member
bu acemiler sayesinde dump pumptan etkilenmiyorum. hatta  karlı bile çıkıyorum. paribu fiyatı bi kaç güne düşer btc böyle kalırsa. alacak olan arkadaşların beklemesini tavsiye ederim.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Her bitcoin dumplandığında yazıyoruz yapmayın abi artık bak sabahtan beri 9900 den bitcoin alıyorsunuz. Sonra bitcoin 3000 dolar olunca neden Türkiyede preev kurundan aşağı fiyatı  var diye ağlıyorsunuz. Almayın kardeşim almayın bırakın satsınlar bırakın dumplansın. 1900 tl yukarı fiyata bitcoin alanlar. Bırakın bari 8800 tl olsun be.
kesinlikle haklısın hocam. işin ilginci insanların bunu takip etmemesi. yani 500 dolar düşüyor btc, paribu'daki oynama 300-400 tl, bu kadar olmaz, ama bu kadar yüksek ödeme yapıp btc alanlara da müstehak bence.
hero member
Her bitcoin dumplandığında yazıyoruz yapmayın abi artık bak sabahtan beri 9900 den bitcoin alıyorsunuz. Sonra bitcoin 3000 dolar olunca 10 bin tl neden Türkiyede preev kurundan aşağı fiyatı  var diye ağlıyorsunuz. Ağlarsınız tabi sizi ağlatmak için bugün adamlar 2 bin tl yukardan bitcoin satıyorlar size. Almayın kardeşim almayın bırakın satsınlar bırakın dumplansın. Sonra hep beraber alırız zaten. 1900 tl yukarı fiyatı verenler bitcoin alanlar size diyorum satacaklar almayın. Bırakın bari 8800 tl olsun be. 7900 tl olmuş preev kuru, daha 10 bin tl den bitcoin toplamaya çalışan var.
sr. member
Merit: 265
Ethereum , Ethereum clasic eklense keşke paribuya
hero member
Eskiden para bitcoin  çekme yatırma vb gibi işlemler sms olarak bildiriliyordu ama bugünkü yaptığım işlemlerde ama falan gelmedi. Sistem mı değişti yoksa operatörde sorun mu var?
Pages:
Jump to: