Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 67. (Read 129836 times)

hero member
Activity: 953
Merit: 504
Hız olarak Paribuyu tek geçerim. BTCTurk açıldı ama eski performansı yok. Para yatırıp çekemiyorsun doğru düzgün. Sistede aksaklıklar var. Konim kur bilmecesi var. Paribu para çekmede çok hızlı Smiley
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Şu an para yatırmak için TEB çıkıyor bende ya farklı bankalarda hesap açtılar kullanıcılara ayrı bankalar çıkıyor yada bankayı değiştirdiler. 2.ci durumsa pek iyi değil bu kadar sık banka değişmek problemdir .

birden fazla banka ile çalışıyor, her para yatırma talebiniz farklı bankadan gerçekleşebilir
hero member
Activity: 644
arkadaşlar ben bitcoin için alım açtım. alımı iptal edebiliyor muyum? alım emrini yani?

öyle bir seçenek göremedim çünkü

Merhaba hoşgeldiniz, Yuvarlak içine aldığım iptal kısmına tıklayarak emirlerinizi iptal edebilirsiniz.

full member
Activity: 420
Merit: 100
arkadaşlar ben bitcoin için alım açtım. alımı iptal edebiliyor muyum? alım emrini yani?

öyle bir seçenek göremedim çünkü
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Şu limitleri 1000 tl yapsalar keşke 500 500 olmuyor böyle Smiley
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Bugün öğleden sonra yüklü miktarda bitcoin bozdurup Garanti Bankası hesabıma çekim talep ettim. Paribu sitesinde çekim tamamlanmış gözüküyor ama hala hesaba gelmedi. Bu konuda bir sıkıntı yaşayan var mı? bu siteden ilk defa çekim yapıyorumda tutar yüklü olunca biraz tırstım
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
bende bub siteye yeni üye oldum. ufak işlemler yapıcam. burdan aldığım coinleri blockchain.info daki cüzdanıma atabiliyormuyum?

birde bu sitedeki hesabım cüzdan mı oluyor aynı zmanda?

Blockchain cüzdanına da atabilirsin. Paribu daki hesapta cüzdan görevi görüyor.
full member
Activity: 420
bende bub siteye yeni üye oldum. ufak işlemler yapıcam. burdan aldığım coinleri blockchain.info daki cüzdanıma atabiliyormuyum?

birde bu sitedeki hesabım cüzdan mı oluyor aynı zmanda?
member
Activity: 182
Merit: 10
Global piyasaya göre 200-300 tl ekleyip satarsın onu anlarım da neredeyse 1000 tl karla neden satılır arkadaşlar 1 btc aklım almıyor? İki ihtimal var ya fazla karla satıp bir an önce parayı kırmak istiyor sahipleri veya bizim bilmediğimiz detayları, maliyetleri vs var bu işin. Sizce hangisi, artniyetsiz bilmediğimden soruyorum?

sorun satanda değil ki, alanda, fiyat artacak beklentisi ile alanlar yüzünden fiyat şişiyor, fiyatı satandan çok alan belirliyor bence
Genel de hepsi bu söylediğinizin tersi gibi düşünüyor ama doğrusu dediğiniz gibi.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Global piyasaya göre 200-300 tl ekleyip satarsın onu anlarım da neredeyse 1000 tl karla neden satılır arkadaşlar 1 btc aklım almıyor? İki ihtimal var ya fazla karla satıp bir an önce parayı kırmak istiyor sahipleri veya bizim bilmediğimiz detayları, maliyetleri vs var bu işin. Sizce hangisi, artniyetsiz bilmediğimden soruyorum?

sorun satanda değil ki, alanda, fiyat artacak beklentisi ile alanlar yüzünden fiyat şişiyor, fiyatı satandan çok alan belirliyor bence
sr. member
Activity: 336
Merit: 259
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Alış ve satış fiyatları niye piyasanın bu kadar üzerinde? Umarım haftasonu diyedir.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Btc yükselince İşlemler yavaşlamaya Başladı sanırım Onay alma süreleri iyice uzadı.
full member
Activity: 195
Merit: 111
Paribu'ya kimlik görselini nasıl gönderdiniz? üzerine 'sadece Paribu'dan Bitcoin almak içindir" gibi bir şey mi yazmak lazım?
üzerine bişey yazmadım, ön arka fotosunu çekip yükledim, 2 dk ya onaylandı benim hesap

aynısını yaptım sabahtan beri bekliyorum hala onay almadı.

kimlik fotokopisini ne için gönderiyoruz anlayamadım? Ben üye olurken de para yatırırken de herhangi bir belge istemedi ben de mi bir sıkıntı var acaba?
Bilgisi olan fikir verebilir mi?
Belli bir limitin üstü için kimlik onayı gerekli.
newbie
Activity: 1
Merit: 0
Paribu'ya kimlik görselini nasıl gönderdiniz? üzerine 'sadece Paribu'dan Bitcoin almak içindir" gibi bir şey mi yazmak lazım?
üzerine bişey yazmadım, ön arka fotosunu çekip yükledim, 2 dk ya onaylandı benim hesap

kimlik fotokopisini ne için gönderiyoruz anlayamadım? Ben üye olurken de para yatırırken de herhangi bir belge istemedi ben de mi bir sıkıntı var acaba?
Bilgisi olan fikir verebilir mi?
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Paribuda Kur daha iyi banamı öyle geliyor Preev kuruna göre falan.? 0.8 Btc bozdurmak istesem kimlik onayı falanmı olması gerekiyor?
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Biraz önce 0,4 BTC bozdurdum . Paribu ya düştükten sonra Banka hesabıma geçmesi 5 dk sürmedi. Umarım bu sitede BTCtürk gibi olmaz.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
enpara varken güzeldi .. ah ah  Smiley bu ülkede bankalar bile zor .. bırak yaşamayı
full member
Activity: 214
Paribu'da sıçmaya başladı. 3 onay alan BTC yatırma işlemim 90 dakikadır hesabıma yansımadı. Desteğe yazdım, cevap yok. Telefon ettim, BTC'nin hesabıma ne zaman yansıyacağı konusunda bir fikri yok görüştüğüm kişinin. BTC düştü zarar ettim, üstüne EFT zamanı da doldu, paramı da çekemedim.
hero member
Activity: 644

Pages:
Jump to: