Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 65. (Read 129836 times)

newbie
Activity: 31
Merit: 0
Güzel bir site türk borsalarının yeri her zaman ayrıdır
Başarılarınızın devamını dilerim.
jr. member
Activity: 125
Merit: 1
Teşekkür ederim, bir saat sonra çözüldü, üst üste 10 sms birden geldi.
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
bugün giriş yaparken bende de ilk giriş yaptığımda sms gelmedi, tekrar giriş yaptığımda anında sms gelmişti.
17:00 den sonraki işlemler ertesi güne sarkar banka eft saatleri içinde yapılıyor transferler
jr. member
Activity: 125
Merit: 1
Paribuda sms alma sorunu yaşayan var mı, sms 10 dk sonra geliyor, girdiğimde ise yanlış kod hatası veriyor.Enparadan enson havale kaçta kabul edilir 2.sorum ?
hero member
Activity: 953
Merit: 504
Para yükleyip bitcoin alıp, o bitcoini satıp hesaba çekmek yarım saat bile sürmüyor Smiley yüksek hızlı hem de
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Gerçekten çok hızlıymış sabah üye olup belgelerimi yükledikten 22dk sonra hesabım onaylandı. Koinim de 20 günden fazladır onay bekliyor hala ses yok. Tebrikler Paribu böyle devam et.
sr. member
Activity: 476
Umarım bozmazlar bu kaliteyi genel olarak en iyi olduğu zaten dile getiriliyor görüldüğü üzere.
hero member
Hız konusunda şuanda paribunun üzerine yoktur. Paribu kullanıyorum ve çok memnunum Smiley
full member
Activity: 420
Merit: 100
bugün ziraatten 500 tl eft yaptım.3dk içinde yattı. btc alıp hesaba gönderdim. 5dk içinde onay aldı.

10 dk içinde işi hallettim.

ben işimi bilirim.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Geri dönüşleri güzel oluyor da para çekimleri falan bazen öyle bir hal alıyorki işkence diyebilirim resmen. Herhalde bazen tıkanmalar yaşanıyor gibi duruyor.

Olabilir para çekimi konusunda bu ara herkes Paribu'ya yükleniyor.

TL çekimleri için bir iyileştirme olur mu göreceğiz fakat BTC çekimeri için çok yakında bir fee güncellemesi olabilir.

Koinim BTC withdrawal fee yi 0.0005BTC den 0.0015BTC ye yükseltti. Bu büyük ihitmal diğer borsaları da etkileyecektir.

BTC yükselirken btc bazında ayrıca zammnın mantığı ne olaki?
4 borsanın olduğu ortamda hiç te akıllıca bir hareket olmamış bana kalırsa.

Koinim falanda aynı fee ücretine yükseltti. Onaylanmayan işlemlerden dolayı sanırım bu yükseltme.

Aynen öyle hocam.Başka adrese bitcoin yolluyorsun ama gitmesi o kadar uzun zaman alıyordu ki mecbur fee leri yükseltiler ki hızlı gitsin.Bu fee lerin yükselmesi durumu ne olacak ya onuda anlamadık.Artık bir şeyler yapması lazım bitcoin tarafında
hero member
Geri dönüşleri güzel oluyor da para çekimleri falan bazen öyle bir hal alıyorki işkence diyebilirim resmen. Herhalde bazen tıkanmalar yaşanıyor gibi duruyor.

TL çekimleri için bir iyileştirme olur mu göreceğiz fakat BTC çekimeri için çok yakında bir fee güncellemesi olabilir.

Koinim BTC withdrawal fee yi 0.0005BTC den 0.0015BTC ye yükseltti. Bu büyük ihitmal diğer borsaları da etkileyecektir.

Koinim falanda aynı fee ücretine yükseltti. Onaylanmayan işlemlerden dolayı sanırım bu yükseltme.
member
Activity: 82
Merit: 10
En güzel yanı da dilekçeli nüfus cüzdanlı selfie istemeden günlük 500 TL işleme izin vermesi.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533

sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Bugün farklı bir borsadan geçiş yaptım. Piyasaya duyarlılık, işlem hacmi, btc yolladığım gibi onaylanması. En önemlisi hızları beni mest etti. Umarım çizgilerini bozmazlar. Bu doğrultuda devam ederlerse Türkiye borsası yakında burda döner. Teşekkürler paribu
sr. member
Activity: 308
Merit: 253

full member
Activity: 252
Merit: 105

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
sr. member
Activity: 378
Kesinlikle atılan maillere çok hızlı geri dönüş sağlıyorlar beni aramalarını gerektirecek kadar önemli bir durum yaşamadık umarım yaşamayızda tek sıkıntı kullandıkları banka  Undecided
newbie
Activity: 14
Merit: 0
Gece 1  de mesajima 10 dk icinde cevap geldigi oldu ilk acildigi donemlerde. Sonradan bir kac kez mesai saatlerinde mesaj attim max 15 dk da cevap geliyor. Onemli birsey oldugunda mesaj atmak yerine ariyorlar. Bence oldukca basarililar

Katılıyorum hocam sitenin arayüzü, destek kısmı, para çekimleri gayet güzel ülkemize yakışır bir borsa.
twn
legendary
Activity: 1204
Merit: 1011
Gece 1  de mesajima 10 dk icinde cevap geldigi oldu ilk acildigi donemlerde. Sonradan bir kac kez mesai saatlerinde mesaj attim max 15 dk da cevap geliyor. Onemli birsey oldugunda mesaj atmak yerine ariyorlar. Bence oldukca basarililar
Pages:
Jump to: