Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 70. (Read 129836 times)

sr. member
Activity: 364
Merit: 250
Şu an para yatırmak için TEB çıkıyor bende ya farklı bankalarda hesap açtılar kullanıcılara ayrı bankalar çıkıyor yada bankayı değiştirdiler. 2.ci durumsa pek iyi değil bu kadar sık banka değişmek problemdir .

bence bankaların radarından kurtulmak için birden fazla bankayla anlaştılar, giren çıkan parayı belli limit çerçevesinde dağıtıyorlar. tek bankaya yüklenince  malum patlıyor.

mantıklı duruyor hocam sonuçta gün içerisinde deli para girişi cıkışı oluyordur. acaba vergi felan mi vermiyorlar diye düşündürttürüyor. öyle bir durumda en azindan kaçak göçek iş olmaz. koinim sanırım belli bir sürede fatura kesip mail atiyordu diye hatirliyorum.paribu dan hiç bir zaman bu şekilde bir mail almadim.günlük para girişi çıkışı cok olan bir hesabı bir şekilde iş hesabına çevirip vergisini ödese acaba daha az kazançli olup daha garantide olmak daha kabul edilebilir değilmi tabi bu benim fikrim.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Şu an para yatırmak için TEB çıkıyor bende ya farklı bankalarda hesap açtılar kullanıcılara ayrı bankalar çıkıyor yada bankayı değiştirdiler. 2.ci durumsa pek iyi değil bu kadar sık banka değişmek problemdir .

bence bankaların radarından kurtulmak için birden fazla bankayla anlaştılar, giren çıkan parayı belli limit çerçevesinde dağıtıyorlar. tek bankaya yüklenince  malum patlıyor.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
ben biraz uzak kaldım da arkadaşlar son durum nedir paribu da ? banka hesaplarin da ben enpara olarak kullaniyordum cok iyiydi o zaman sonra sanırım değişti şuan site ne durumda sıkıntı varmı bir de güncel hangi bankayla anlaşma var ?

Herşey yolunda görünüyor, geçen hafta yaptığım işlemde sorun olmadı enparaya 10 dk da geldi para.
şuan enpara varmı?
member
Activity: 103
Merit: 10
ben biraz uzak kaldım da arkadaşlar son durum nedir paribu da ? banka hesaplarin da ben enpara olarak kullaniyordum cok iyiydi o zaman sonra sanırım değişti şuan site ne durumda sıkıntı varmı bir de güncel hangi bankayla anlaşma var ?

Herşey yolunda görünüyor, geçen hafta yaptığım işlemde sorun olmadı enparaya 10 dk da geldi para.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
sr. member
Activity: 371
paribuya ulaşabilen varmı. cloudflare öne geldi.

Ayni sıkıntıyı ben de yaşadım dün ama neyse ki sonradan düzeltildi. Dolar da zaten çıkış yapmış nolduysa işlem yapacaktım giremedim siteye.
sr. member
Activity: 300
paribuya ulaşabilen varmı. cloudflare öne geldi.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Umarım birden fazla bankayla anlaşmanız olur ve isteğim bu bankalardan birinin finansbank olması
full member
Activity: 195
Merit: 111
Bankalarla sorunları umarım düzelir. TFA şart bu arada, sabırsızlıkla bekliyoruz.
sr. member
Şu anda yurt dışındayım, Giriş sırasında SMS gelmiyor.

Sitede mi bir sorun var yoksa benim hatta mı ?

ben de yurtdisimdayim kayit olamadim. bana da gelmiyor mesajlar. bir kac saatlik is aslinda her ulkeye mesaj gonderecek bir altyapi yapmak. pahali bir sey de degil. neden gelistirmiyorlar anlamadim acikcasi.

Bunlar illa geliştirmeleri gerken zor bir altyapı da değil ki zaten. Bunun hizmetini veren şirketler var ve masrafı çok olan bir şey de değil. Eklememeleri tuhaf cidden. Destek'ten iletin bakalım ne diyecekler.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359

ben de yurtdisimdayim kayit olamadim. bana da gelmiyor mesajlar. bir kac saatlik is aslinda her ulkeye mesaj gonderecek bir altyapi yapmak. pahali bir sey de degil. neden gelistirmiyorlar anlamadim acikcasi.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Garanti bankasına geçmişsiniz hayırlı olsun . Ama finans ve albarakada bankalarında  daha hızlıydınız.
Ooo sahane olmuş bu çok sevindim. Haftasonuda artık havale alırız.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
Garanti bankasına geçmişsiniz hayırlı olsun . Ama finans ve albarakada bankalarında  daha hızlıydınız.
Edit-Garanti bankasındada hızlı artık.
full member
Activity: 126
Merit: 100

Destek talebi açabilirsiniz. Hızlı bir cevap vereceklerdir. Yurtdışına şuan sms göndermiyor sanıyorum. Roaming olanlara göndereceklerdi fakat üstünde çalışıyoruz dediler.

Yurt dışında Türk hattı (vodafone) kullanıyorum. Şimdiye kadar SMS geliyordu. Dünden beri gelmiyor.
1-2 ay önce Google Auth getirin diye istekte bulunmuştuk şimdi işlem yapmak istesek ortada kaldık.
sr. member
Activity: 406
Mesai saatlerinde para çekme talebinde bulunduğumda en uzun süren işlemim 10dk civarında sürdü. genelde 5 dk icinde para hesaba yansıyor. Haftasonu enpara varken gece bile yarım saatte para hesabıma yansımıstı. Çok aktifler. şu btc işlem komisyonlarını bir tık aşağı indirseler tadından yenmicek.

Şimdi koinimin konusuna yazmıştım tam iyi denk geldi. Adamlar cidden çalışıyor. Haklarını yememek lazım. Ellerinden geldiğince hızlı işlem yapıyorlar ve bir şey sorunca da dönüşü hızlı geliyor gayet. Koinim daha çok şey kaybedecek bu kafayla giderse. Paribu parlıyor.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Mesai saatlerinde para çekme talebinde bulunduğumda en uzun süren işlemim 10dk civarında sürdü. genelde 5 dk icinde para hesaba yansıyor. Haftasonu enpara varken gece bile yarım saatte para hesabıma yansımıstı. Çok aktifler. şu btc işlem komisyonlarını bir tık aşağı indirseler tadından yenmicek.
full member
Activity: 195
Merit: 111
Banka hesapları degişmiş. İnşallah patlamazlar türkiyede bu işi yapmak gerçekten zor Sad

Eğer Finansbank hesaplarını kapattıysa  o zaman sonuç BtcTürk gibi olacak demektir Sad

Btcturk'ün finansbank kullanmıyordu garanti vardı kktc üzerinden offshore hesapları vardı şirkette adaya kayıtlıydı, türk bankaları  offshore hesabı açıyor ama bi limitden sonra kapatıyorlar

kktc bizim bankacılık sistemine entegre. yani offshore olamıyor.

Gözlerimle gördüm Garanti ve İşbankasının KKTC de offshore hesabı açtıgını , örnek veriyim başka bi banka "Joygame" kktc teb offshore hesabı var bi dolu örnek var neyse.

Tamam hocam işte, açıyorlar ama buradaki hesaptan farkı olmuyor. Kktc tanınmadığı için bizim bankacılık sistemini kullanıyor. Liman Serbest Bölgesi şirketleri o yüzden oradan açıyor hesabı. Sadece vergi vb. konularında avantajı oluyor. Hesap yine denetimde.
newbie
Activity: 41
Merit: 0
Banka hesapları degişmiş. İnşallah patlamazlar türkiyede bu işi yapmak gerçekten zor Sad

Eğer Finansbank hesaplarını kapattıysa  o zaman sonuç BtcTürk gibi olacak demektir Sad

Btcturk'ün finansbank kullanmıyordu garanti vardı kktc üzerinden offshore hesapları vardı şirkette adaya kayıtlıydı, türk bankaları  offshore hesabı açıyor ama bi limitden sonra kapatıyorlar

kktc bizim bankacılık sistemine entegre. yani offshore olamıyor.

Gözlerimle gördüm Garanti ve İşbankasının KKTC de offshore hesabı açtıgını , örnek veriyim başka bi banka "Joygame" kktc teb offshore hesabı var bi dolu örnek var neyse.
sr. member
bana yapılan alıntıya cevap verirdim de konuyu karıştırmak istemiyorum cidden. cevap vermeyeceğim o yüzden bu kişiye.
Pages:
Jump to: