Btctürk ile arada hiç bir fark göremedim, web sitesi tasarımı, genel özellikleri, hızı ve güveni bence aynı kalitede, 1 btc lik işlem ile de test etme imkanım oldu hiç bir problem de yaşamadım. Gayet başarılı buldum.
Umarım akibeti btctürke benzemez, kullanıcılar da tekrar mağdur olmaz.
Albaraka olayına bu kadar takılanları da anlamış değilim. EFT ile hafta sonu ödeme almayıverin çok mu büyük problem? Param a bankadan b bankadan gelmiş ona bakmam hesabıma girdiğimde gördüğüm rakama bakarım.
Para haftasonu hesaba giremezse fiat -> fiat gecisi yapamayiz demektir.
Eger ben Cumartesi gunu TL'yi USD'ye ceviremezsem, ve ortada bir arbitraj firsati varsa, ya islem yapmayacagim ve kardan zarar edecegim, ya da kur oynamasin insalllahhhhh diyerek arbitraj islemini yapip USD'ye donmek icin Pazartesiyi bekleyecegim. Pazartesi sabahi kalktigimda da TRY => USD eger 5-10 kurus yukselmis olursa -ki bu gunlerde iki gunde bir olan bir durum- kari birak, zarardayim.
Uzun lafin kisasi, hafta sonu odeme alamamak, ayda 8 gun firsat kacirmak manasina geliyor.
Fakat yapilacak birsey yok, bunu bize sunan, dogru durust sunan bir tek Paribuydu.
Simdi ellerinde olmayan sebeplerden dolayi baska bir bankaya gecmisler.
Gercekten haftasonu da calismak isteyen pasa pasa o bankadan hesap acar, islem yapmaya devam eder.