Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 71. (Read 129836 times)

full member
Activity: 195
Merit: 111
Banka hesapları degişmiş. İnşallah patlamazlar türkiyede bu işi yapmak gerçekten zor Sad

Eğer Finansbank hesaplarını kapattıysa  o zaman sonuç BtcTürk gibi olacak demektir Sad

Btcturk'ün finansbank kullanmıyordu garanti vardı kktc üzerinden offshore hesapları vardı şirkette adaya kayıtlıydı, türk bankaları  offshore hesabı açıyor ama bi limitden sonra kapatıyorlar

kktc bizim bankacılık sistemine entegre. yani offshore olamıyor.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Şu anda yurt dışındayım, Giriş sırasında SMS gelmiyor.

Sitede mi bir sorun var yoksa benim hatta mı ?

Destek talebi açabilirsiniz. Hızlı bir cevap vereceklerdir. Yurtdışına şuan sms göndermiyor sanıyorum. Roaming olanlara göndereceklerdi fakat üstünde çalışıyoruz dediler.
full member
Activity: 126
Merit: 100
Şu anda yurt dışındayım, Giriş sırasında SMS gelmiyor.

Sitede mi bir sorun var yoksa benim hatta mı ?
newbie
Activity: 41
Merit: 0
Banka hesapları degişmiş. İnşallah patlamazlar türkiyede bu işi yapmak gerçekten zor Sad

Eğer Finansbank hesaplarını kapattıysa  o zaman sonuç BtcTürk gibi olacak demektir Sad

Btcturk'ün finansbank kullanmıyordu garanti vardı kktc üzerinden offshore hesapları vardı şirkette adaya kayıtlıydı, türk bankaları  offshore hesabı açıyor ama bi limitden sonra kapatıyorlar
full member
Activity: 126

sr. member
Activity: 686
Merit: 359
Turkiye hatti zorunlulugunun degismesi gibi bir calisma var mi?
sr. member
Activity: 421
Merit: 263
Btctürk ile arada hiç bir fark göremedim, web sitesi tasarımı, genel özellikleri, hızı ve güveni bence aynı kalitede, 1 btc lik işlem ile de test etme imkanım oldu hiç bir problem de yaşamadım. Gayet başarılı buldum.
Umarım akibeti btctürke benzemez, kullanıcılar da tekrar mağdur olmaz.
Albaraka olayına bu kadar takılanları da anlamış değilim. EFT ile hafta sonu ödeme almayıverin çok mu büyük problem? Param a bankadan b bankadan gelmiş ona bakmam hesabıma girdiğimde gördüğüm rakama bakarım.

Para haftasonu hesaba giremezse fiat -> fiat gecisi yapamayiz demektir.

haftasonu fiat-fiat gecisi dunyanin hangi borsasinda varda , bunu paribudan bekliyoruz?

Acildigindan bu yana Paribu sayesinde var.
Albarakaturk hesabi acarsaniz gene olur diye tahmin ediyorum.

öyle bir yazmışsınız ki sanki gören de haftasonu bankalararası işlemler normalde zaten açık da sadece burada kapanıyor zannedecek. sırf bunun için söz konusu bankada hesap açmaya üşenmiyorsanız açarsınız tabi de diğer şikayet ettiğiniz şey zaten dünyada olan bir durum değil.

Kaybettigim her haftasonu benim icin minimum 500 EUR kardan zarar demek.
Usenmiyorum tabiki, onumuzdeki ay Turkiye'ye gelir gelmez de bir hesap acacagim Paribu'nun calistigi banka ile.
Kac tane uluslar arasi / yabanci lokal borsada islem yapiyorsunuz?

Avrupada islem yaptigim bircok hatri sayilir exchange sitesi kendi calistiklari bankada hesabiniz varsa mesai saatleri disinda deposit ve withdraw hizmeti veriyor.
Paribu'da bunu yapiyor, bu cok guzel birsey, sikayet etmiyorum.

Sadece Finansbank'tan baska bir bankaya gecmeleri beni etkiledi, bunu belirtiyorum. Ki bunun ellerinde olan birsey olmadigini da soyledim.
Deneyim / gorus / fikir belirtmemiz neden her zaman birine dokunuyor anlamis degilim.
Her lafa muhalefet olmamaya calissak biraz da isimize baksak ne guzel olacak..

sr. member
Activity: 420
Merit: 250

Adamlar ne yapsın ki Türkiye'de bir iş yapmak gerçekten problem. Paypal'ın kapatılması da buna başka bir örnek. Adamlar yurtdışından döviz ödemesi alan gelir sahiplerini engellediler resmen paypal olayıyla. Şaka gibi ama.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
finansbank'ın tekrar gelmesi ile ilgili bi açıklama var mı? Bunun için uğraşıyorlar mı ?
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Hangi banka olmus,

albaraka degil mi zaten ?

o da mi degisti yoksa tekrar ??

Finansbank dan bahsediyor arkadaş..
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Hangi banka olmus,

albaraka degil mi zaten ?

o da mi degisti yoksa tekrar ??

newbie
Activity: 41
Merit: 0
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Kendilerini geliştirmişler en büyük eksik trade geçmişini göremiyorduk artık görebiliyoruz. Özellikle mobil site gerçekten çok kullanışlı yeni farkettim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Benim icime siniyor acıkcası islem yapmak. Bir isteğim oldugunda mail atıyorum 10 dk da cevap geliyor. Mesai saatlerinde 1 saat bile olmadan para hesabıma geciyor. Cok dogru yoldalar. Kısa zamanda bence oldukca guven kazandılar

En önemlisi işte bu müşteri ile olan teması hızlı yapabilmek. Bence mail yerine de mutlaka canlı chat sistemine geçmeleri lazım. Yıl olmuş 2017 yani maille mi yürür bu işler her ne kadar hızlı geri dönüş yapsalar bile. Canlı chat desteği, profesyonellik göstergesidir.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Benim icime siniyor acıkcası islem yapmak. Bir isteğim oldugunda mail atıyorum 10 dk da cevap geliyor. Mesai saatlerinde 1 saat bile olmadan para hesabıma geciyor. Cok dogru yoldalar. Kısa zamanda bence oldukca guven kazandılar
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Paribunun gidişiatı çok güzel. Böyle devam ederse iyi yerlere gelecektir. Grafik arayüzünü biraz daha geliştirirse daha iyi olacaktır.
sr. member
Activity: 371
Merit: 250
Btctürk ile arada hiç bir fark göremedim, web sitesi tasarımı, genel özellikleri, hızı ve güveni bence aynı kalitede, 1 btc lik işlem ile de test etme imkanım oldu hiç bir problem de yaşamadım. Gayet başarılı buldum.
Albaraka olayına bu kadar takılanları da anlamış değilim. EFT ile hafta sonu ödeme almayıverin çok mu büyük problem? Param a bankadan b bankadan gelmiş ona bakmam hesabıma girdiğimde gördüğüm rakama bakarım.

haftasonu fiat-fiat gecisi dunyanin hangi borsasinda varda , bunu paribudan bekliyoruz?

öyle bir yazmışsınız ki sanki gören de haftasonu bankalararası işlemler normalde zaten açık da sadece burada kapanıyor zannedecek. sırf bunun için söz konusu bankada hesap açmaya üşenmiyorsanız açarsınız tabi de diğer şikayet ettiğiniz şey zaten dünyada olan bir durum değil.
sr. member

full member
Activity: 128

sr. member

Eger ben Cumartesi gunu TL'yi USD'ye ceviremezsem, ve ortada bir arbitraj firsati varsa, ya islem yapmayacagim ve kardan zarar edecegim, ya da kur oynamasin insalllahhhhh diyerek arbitraj islemini yapip USD'ye donmek icin Pazartesiyi bekleyecegim. Pazartesi sabahi kalktigimda da TRY => USD eger 5-10 kurus yukselmis olursa -ki bu gunlerde iki gunde bir olan bir durum- kari birak, zarardayim.

Uzun lafin kisasi, hafta sonu odeme alamamak, ayda 8 gun firsat kacirmak manasina geliyor.

Fakat yapilacak birsey yok, bunu bize sunan, dogru durust sunan bir tek Paribuydu.
Simdi ellerinde olmayan sebeplerden dolayi baska bir bankaya gecmisler.
Gercekten haftasonu da calismak isteyen pasa pasa o bankadan hesap acar, islem yapmaya devam eder.
Pages:
Jump to: