Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 72. (Read 129836 times)

hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Btctürk ile arada hiç bir fark göremedim, web sitesi tasarımı, genel özellikleri, hızı ve güveni bence aynı kalitede, 1 btc lik işlem ile de test etme imkanım oldu hiç bir problem de yaşamadım. Gayet başarılı buldum.
Umarım akibeti btctürke benzemez, kullanıcılar da tekrar mağdur olmaz.
Albaraka olayına bu kadar takılanları da anlamış değilim. EFT ile hafta sonu ödeme almayıverin çok mu büyük problem? Param a bankadan b bankadan gelmiş ona bakmam hesabıma girdiğimde gördüğüm rakama bakarım.
sr. member
Activity: 350
Merit: 250

Ben bir süredir bakınıyorum ama Türkiye'de zaten ortada çok da alternatifler yok gibi. isimleri ilk kez gördüm. demek ki dediğiniz gibi önceden anonim takılıyorlardı. böylesi daha iyi, kimin ne olduğu belli olsun.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
5tl fark oynuyor koinim ile arasında  Huh Bu arada kimlik göndermemize gerek varmı bilemedim günlük alış limitim 50-100tl civarında oluyor.Zaten kafakağıdını neolur beni al yazısını elimizde tutarak koinim denen naneye göndermiştik  Grin yeter artık bir yere tc vermek kimlik göndermekten bıktım usandım ya.
sr. member
Activity: 350
katılım bankaları daha kolay kabul ediyor bitcoin ile ilgili işlemleri nedense,
benzer durumu daha öncede başka borsalarda gördük, nedense hiç şaşırmadım, para giriş çıkışı belli bir limiti geçince, banka neoluyoruz dedi ve antlaşmayı fesetti,  kabul eden de bir albaraka çıktı.  durum bu kadar basit.
paribuda keyfinden seçmemiştir inanın

kesinlikle öyle, zaten btcturk'un de başına gelen ve kapanmasına sebep olan şey tam olarak bu değil miydi?
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
işlem hacmi sağlam arttı ve btc yi yüksek fiyattan alanlar var yine ponzicilere para akıyor belli ki  Undecided
ileride paribunun başını baya ağrıtır oralar.

Her alınan ponziye gitmiyordur, stoklayanlar vardır elbette.
newbie
Activity: 12
Merit: 0
işlem hacmi sağlam arttı ve btc yi yüksek fiyattan alanlar var yine ponzicilere para akıyor belli ki  Undecided

paribunun başını niye ağrıtsın ki ?
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
katılım bankaları daha kolay kabul ediyor bitcoin ile ilgili işlemleri nedense,
benzer durumu daha öncede başka borsalarda gördük, nedense hiç şaşırmadım, para giriş çıkışı belli bir limiti geçince, banka neoluyoruz dedi ve antlaşmayı fesetti,  kabul eden de bir albaraka çıktı.  durum bu kadar basit.
paribuda keyfinden seçmemiştir inanın
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
Çok mu aradınız albarakayı, bu kadar kötü bir seçim olur mu. Şahsen haftasonu ve mesai saatleri dışında anında havale yapılıyor diye kullanıyordum.
Finansbank iyiydi, garanti bankası veya benzeri çok kullanılan bankalar da olabilir de albaraka nedir.
sr. member
Activity: 602
Merit: 277
Albaraka gerçekten kötü bir seçim olmuş. Finansbank iyiydi Cry
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Siteye giremiyorum
hero member
Activity: 1064
Merit: 522
Proof-of-Stake Blockchain Network
Paribuya üye girişi yapılamıyor. Şifreyi unuttum linki de çalışmıyor. Birkaç kişi daha giriş yapamamış.
sr. member
Activity: 300
yeni banka ekleyeceklerini yazmışlardı. şu anki bankada hesabınız varsa, saat yine aynı şekilde işler. önemli olan havale yapılabilmesi. belki birgün papara gibi bir sisteme geçerler. ozaman gerek kalmaz zaten.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
yeni bankaya geçtikten sonra çekim işlemleri nasıl  Huh deneyen var mı? sadece eft mi olacak yani ?
enpara olunca haftasonu akşam falan dert etmiyorduk  Undecided
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
su an birikmis yaklasik 50.000 onaylanmamis islem var blockchain de, ve giderek artiyor, gunduz 4500 adetti. spam baslamis yine, onaylanmasi bayaa bir uzun surebilir(24-48 saat), hatta geri bile donebilir, o kadar dusuk fee ile.

tx id nedir?

bunu kasten mi yapıyorlar arkadaşlar yoksa gerçekten insanların işlemleri mi birikiyor sistemde, sistemin ağırlığından dolayı?

Sanıyorum kasten yapıyorlar ki insanlar hakkaten HardFork gerekiyor desin. Bana biraz öyle geldi çünkü 0.0013 fee ile gelen Transferim dahi kaç saat sürdü... Fakat bu tarz şeyler kısa vadede sorun yaratsa dahi pek devamlılığı olmuyor. Saygılar..
sr. member
Activity: 406
su an birikmis yaklasik 50.000 onaylanmamis islem var blockchain de, ve giderek artiyor, gunduz 4500 adetti. spam baslamis yine, onaylanmasi bayaa bir uzun surebilir(24-48 saat), hatta geri bile donebilir, o kadar dusuk fee ile.

tx id nedir?

bunu kasten mi yapıyorlar arkadaşlar yoksa gerçekten insanların işlemleri mi birikiyor sistemde, sistemin ağırlığından dolayı?
sr. member
Activity: 300
albarakatürk seçmeseydiniz keşke. bu bankayı kullanan kişi sayısı çok az. bu da gündüz 5e kadar gönderimlerin yapılması demektir.
hero member

tx id nedir?

https://blockchain.info/tr/tx/dac085b71ac10178aa86cbb185cee1b5069259232e9912d760e738821834cd64

Viabtcye girdimde ne zaman blok bulacak bakalım

konuyu destege ilettiniz mi ?

yanitlari ne oldu bununla ilgili olarak?

eger islem manual yapilmissa buyuk hata var. ama sanirim dusuk miktarlari otomatik onayliyor sistem.

İletsemde yapabilecekleri bı şey yok artik. Bekleyecez bakalım
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037

tx id nedir?

https://blockchain.info/tr/tx/dac085b71ac10178aa86cbb185cee1b5069259232e9912d760e738821834cd64

konuyu destege ilettiniz mi ?

yanitlari ne oldu bununla ilgili olarak?

eger islem manual yapilmissa buyuk hata var. ama sanirim dusuk miktarlari otomatik onayliyor sistem.
hero member

tx id nedir?

Pages:
Jump to: