Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 13. (Read 129832 times)

member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
Arkadaşlar benim paribu hesabım var.

Abime de paribu hesabı açacağız. Ve ben ona bir miktar coin göndereceğim. Kendisi hesabına para yatırmayacak.

Bu coinlerle kendisi al sat yapacak yada ihtiyacı oldugunda direk satıp çekicek kendi hesabına.

Bu konuda paribu bir sıkıntı çıkarıyor mu ?

Hiç para yatırmamışsınız gelen coinleri hemen çekmek istemişsiniz falan diye.

Normal şartlarda coin ya da TL yatırma ve çekim konusunda bir sıkıntı yok. Fakat ilk defa hesap açanlarda çoğu borsada olduğu gibi 24 ya da 48 saat çekim yapılamıyor olabilir. Bu durumu sitenin destek kısmından sorarsanız daha sağlıklı olur.
member
Activity: 380
Merit: 31
Arkadaşlar benim paribu hesabım var.

Abime de paribu hesabı açacağız. Ve ben ona bir miktar coin göndereceğim. Kendisi hesabına para yatırmayacak.

Bu coinlerle kendisi al sat yapacak yada ihtiyacı oldugunda direk satıp çekicek kendi hesabına.

Bu konuda paribu bir sıkıntı çıkarıyor mu ?

Hiç para yatırmamışsınız gelen coinleri hemen çekmek istemişsiniz falan diye.
member
Activity: 203
Merit: 16
Paribu'dan 1 saat önce btc çekme talimatı verdim hala çıkmadı Paribu'dan. Hotwallet'ta coin mi kalmadı nedir bu boyle 1 saat ya?

Bazen çok bekletebiliyor. Keşke xrp ile trasnfer deneseydiniz. Tabi diğer borsada xrp var idiyse. Ben binance ye en son para yüklediğim de xrp ile 1 dk de yaptım.

Hocam amacım herhangi bir paranın hızlı transferi değil ki. Amacım bitcoin transferi, ama kahretsinki 2 bucuk saati geçti, hala kuyrukta.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Paribu'dan 1 saat önce btc çekme talimatı verdim hala çıkmadı Paribu'dan. Hotwallet'ta coin mi kalmadı nedir bu boyle 1 saat ya?

Bazen çok bekletebiliyor. Keşke xrp ile trasnfer deneseydiniz. Tabi diğer borsada xrp var idiyse. Ben binance ye en son para yüklediğim de xrp ile 1 dk de yaptım.
member

Edit: 3 saat sonra çıktı.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
February 28, 2019, 04:31:18 PM
Papara iyi oldu geç kalınmış bir hamle bile olsa gerekli olması gereken bir şeydi. Ama hala daha eksik şeyleri tabiki de var şu arayüz konusun dada bir şeyler yapabilseler arayüz çok karmaşık nedense benim için.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
February 27, 2019, 10:40:14 AM
papara nedir neden bu kadar önemli
Hocam, Papara; Tüm banka hesaplarına 7/24 para yatırıp çekebilme hizmeti veren bir aracı platformdur.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
February 27, 2019, 01:35:35 AM
papara nedir neden bu kadar önemli
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
February 24, 2019, 11:50:47 AM
Müjde, PAPARA eklenmiş. artık 24 saat yatıramadım çekemedim sıkıntısı kalmadı. bu harika bir hamle oldu. super. tüm bankalarla 7//24 yatırıp çekebileceksiniz papara aracılığıyla.

Aferin Paribuya. Geç de olsa bir yarışta olduğunu anladı.
Önce gerekli altcoinleri ekledi, paparayı da ekledi bi eksiği kalmadı hatta fazlası var. Güzel bi haber.

Biz burada eleştirirken bazıları yok "Türkiyenin Bitcoin borsası" neden başka coin olsun ki diyorlardı Cheesy
Paribu para kazanamamaya başlayınca mecbur eklicek tabi
member
Activity: 360
Merit: 24
February 21, 2019, 04:34:31 PM
Paribu yenilikler ile ilgili popup çıktı önüme.

En önemlisi 7/24 Akbanka çekme işlemi yapılabiliyormuş artık. Bu iyi oldu.

Bi duzeltme yapim, 7/24 Akbankdan yatirma , 08:00-23:00 Akbanka cekim 7 gun

"Akbank hesabınız varsa, hafta sonu ve banka mesai saatleri sonrası da dahil olmak üzere haftanın 7 günü 08:00-23:00 saatleri arasında banka havalesi yoluyla anında TL çekme işlemi ve 7/24 dilediğiniz saatte TL yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. "
member
February 21, 2019, 09:35:48 AM
Paribu yenilikler ile ilgili popup çıktı önüme.

En önemlisi 7/24 Akbanka çekme işlemi yapılabiliyormuş artık. Bu iyi oldu.
jr. member
Activity: 137
Merit: 1
February 14, 2019, 12:33:50 AM
valla PAPARA eklendikten sonra benim için bir numaraya yerleştiler. önceden 3 numaradaydılar. artık başka bi yeri kullanmama pek gerek kalmadı nakit çıkışı olsun anlık acil bir işlem olsun. arayüzü, işlem hızı, desteklerinin konuya hakim hemen müdahale etmeleri, bir numara oldular gözümde. tavsiye ederim.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
February 13, 2019, 08:08:38 AM
Papara eklenmesi Mantıklı bir hamle olmuş geç kalınmış bir hamle olsa da yinede bana göre doğru bir hamle. Umarım diğer türlü bu yöntem daha bir faydalı olmuş olur.

Bugüne kadar Paribu kullandığım zaman sonrasında bir sıkıntı çıkmadı açıkcası ama şu an için bu işlem daha iyi bir hal aldı diyebiliriz. Umarım daha iyi alternatifler olmaya devam eder.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
February 13, 2019, 07:53:23 AM
Müjde, PAPARA eklenmiş. artık 24 saat yatıramadım çekemedim sıkıntısı kalmadı. bu harika bir hamle oldu. super. tüm bankalarla 7//24 yatırıp çekebileceksiniz papara aracılığıyla.
Harbiden gelmiş güzel haberler geliyor paribudan bu aralar
member
February 13, 2019, 04:27:46 AM
2 yıl sonra enayiliğimi farkettim.

her transferde 0.0005 btc kesim yapılmasına alışıştım. her işlem 10 tl 10 tl bayılıyordum. dün anladım ki btcturk de böyle bi kesinti yok. way a.q.

paribu seni seviyorum ama bye bye happiness..

not: viral değil inanın. enayiliğimi yeni keşfetmemdir. sözüm kendimedir.

Herşey 10 TL için miydi? Ya da 10*10=100 TL için mi? Bu mudur sadakat kırıcı faktör?
jr. member
Activity: 43
...
February 13, 2019, 04:18:36 AM
2 yıl sonra enayiliğimi farkettim.

her transferde 0.0005 btc kesim yapılmasına alışıştım. her işlem 10 tl 10 tl bayılıyordum. dün anladım ki btcturk de böyle bi kesinti yok. way a.q.

paribu seni seviyorum ama bye bye happiness..

not: viral değil inanın. enayiliğimi yeni keşfetmemdir. sözüm kendimedir.
member
February 13, 2019, 01:48:51 AM
Merhaba ey forum insanları,

XRP tag adresleri ve adres kopyala butonu ile ilgili bir paylaşım yapayım.
Paribuya kuzenim xrp transfer etmiş geçenlerde ancak ulaşmamış. Ulaşmayınca kontrol etmiş teyit mailini ve  farketmişki destination tag i yazmamış. Yemin billah ediyo valla kopyala butonuna bastım, gittim yapıştıra bastım diye. Sonrasında da ama yapıştırdı mı ya da doğru no mu yapıştırdı diye kontrol ettiğimi hatırlamıyorum diyor.
Velhasıl paribu hesabına xrp ler yansıtılmayınca desteğe yazdı, destek güvenlik gereği göndericinin "sen" olduğunu kanıtlayıcı işlem ekran görüntüleri vs istedi. Hepsini toparladı yolladı. 1 hafta itiraz gelmez ise başka birinden kanıtlar da olumlu bulunursa xrp ler bakiyenize eklenir dendi ve 1 hafta sonra eklendi.
Sonradan farkettik ki soruna sebep olan şey “microsoft edge” ile işlem yapıyorsanız cüzdan adresindeki kopyala butonları çalışmış gibi davranıyor ancak çalışmıyor. Adresi kopyala diyosun “adres kopyalandı” diyor, sonra yapıştır dediğinde bir önceki kopyaladığın her ne ise onu yapıştırıyor.. Bu feedbacki Paribu ya ilettik ama düzeltilmemiş hala.
Kullananların önemle bilgisine sunulur. Siz siz olun, dikkat edin yapıştırdığınız adresi, tek tek etmiyosanız dahi en azından başını sonunu kontrol edin.

Sorun sadece microsoft edge de var. Chrome da bu kopyala sorunu yok.
member
February 13, 2019, 01:30:07 AM

Aferin Paribuya. Geç de olsa bir yarışta olduğunu anladı.
Önce gerekli altcoinleri ekledi, paparayı da ekledi bi eksiği kalmadı hatta fazlası var. Güzel bi haber.
jr. member
February 12, 2019, 07:56:01 PM
jr. member
February 06, 2019, 06:15:27 AM
Paribuyu çok seviyorum. bilmiyorum açıldıkları günden beri vizyonları, yol haritaları, site renklerine tasarımına kadar tam kafama göre bir yapıları var. diğer çoğu yer bana güven vermiyor. btcturk hele böyle karanlık işlerin döndüğü bir yer havası veriyor bana. en güzeli paribu. fıstık gibi Smiley

edit:  paribu da başıma sistemsel bir hata geldi ama epey sinir bozucuydu. acil bir işim vardı. coin çekimi yapamıyordum. destek talebi oluşturdum ve 5 dakikada sorunumu çözdüler. epey şaşırdım. normalde işi yokuşa sürüp uzatabilirlerdi. ama inisiyatif alıp sorunumu yapıcı şekilde çözüme ulaştırdılar. destek konusunda aşmışlar kendilerini.
Pages:
Jump to: