Pages:
Author

Topic: Paribu.com - Türkiye'nin Bitcoin Borsası - page 12. (Read 129832 times)

sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Paribu Apple APP gelmiş, hayırlı uğurlu olsun. Muhtemelen kullanıcıların eleştirilerini önceden alıp, uygulamayı daha da geliştirip resmi duyuru yapacaklar diye düşünüyorum.

İlk İzlenimlerimi Aktarayım:
Öncelikle söyelemeliyim ki, çok hızlı olmuş.
Uygulamaya girer girmez, üye girişi yapmadan tüm coinlerin fiyat ve grafiğini tek bir ekranda görmek gerçekten beni cezbetti.
Keza, tüm coin varlıklarımızı da tek bir sayfada görebilmek de beni cezbetti.
Merakla beklenen Stop-Loss özelliği APP ile gelmiş.
Alım-Satım kısmı gayet stabil, sade ve şık olmuş. Çok işlevsel olmuş.
Touch ID ile giriş yapabilme özelliği de çok hoşuma gitti, her seferinde şifreyle uğraşmayacağım.
Gece modunu aynı şekilde APP'de de yapmışlar, o da gayet kolaylaştırıcı olmuş.

Şuan ilk izlenimlerim olmasından ötürü eksik bir şey göremedim, şuan fazlası var eksiği yok gibi görünüyor. Kullandıkça zamanla hissedilir eksikler, eğer varsa. Yeni uygulamanın herkese bereketli olması temmennisiyle Cheesy
member
Activity: 380
Merit: 31
apple store da uygulaması gelmiş gözüküyor.

lakin kendileri açıklama yapmadan ve uygulamaya dair stabil çalısdıgı sorun olmadıgı dönüşleri gelmeden indirmeyi düşünmüyorum. inşallah güzel olmusdur.

Paribudan ricam , müşterileri için büyük bir sorun ve kendileri içinde kayıp olan stop loss emir komutunu lütfen en kısa zamanda eklemeye çalısın.

Bizi düşündüğünüzü bir kez daha kanıtlayın.
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Benim için Türkiye deki en iyi borsadır kendisi sıkıntısız hızlıca al sat yaptığım bir borsa işte tek sorunu bu gönderim feesini sıfırlasa daha iyi olacaktır
member
eyvallah sistem baya hızlandı buna lafım yokta bu komısyon cekım oranlarını azaltın bıraz 0,00050000 btc komısyon mu olur ? onu odemıyorsunuz bıle zaten 40 saat beklıyoruz onaylansın dıye bırde

heryerde aynı dostum binance ve diğer borsalardada standart olmus resmen
full member
Activity: 672
Merit: 110
eyvallah sistem baya hızlandı buna lafım yokta bu komısyon cekım oranlarını azaltın bıraz 0,00050000 btc komısyon mu olur ? onu odemıyorsunuz bıle zaten 40 saat beklıyoruz onaylansın dıye bırde
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
Bugün Haluk Levent'in Twitter hesabında gördüm, çok mutlu oldum. Balık Pulu Hastası Emir Bebek için ve durumu iyi olmayan ailesi için yaptıklarınızdan ötürü teşekkürler güzel insanlar, güzel borsa.

Haluk Levent'e de helal olsun, böyle güzel bir yardım derneğinin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Bu güzel insanların hatırına dönüyor dünya.

Balık pulu hastası Emir’in ailesi ile @ahbap_istanbul görüştü..
    2 yıllık ev kirasının ve Emir’in her ay kullandığı kremlerin masrafları @ParibuCom tarafından karşılanacak..
    Ayrıca AHBAP’lar Emir’in hastalığı İle ilgili çözümler için ailenin hep yanında olacaklar.. pic.twitter.com/iMnLkebph6

— Haluk Levent (@haluk_levent) May 25, 2019

Benim komisyonu arttır biraz paribu, böyle güzel işlere destek atıyorsan Smiley
0.0005 diye komisyon mu olur
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
Bugün Haluk Levent'in Twitter hesabında gördüm, çok mutlu oldum. Balık Pulu Hastası Emir Bebek için ve durumu iyi olmayan ailesi için yaptıklarınızdan ötürü teşekkürler güzel insanlar, güzel borsa.

Haluk Levent'e de helal olsun, böyle güzel bir yardım derneğinin yönetim kurulu başkanlığını yapıyor. Bu güzel insanların hatırına dönüyor dünya.

Balık pulu hastası Emir’in ailesi ile @ahbap_istanbul görüştü..
    2 yıllık ev kirasının ve Emir’in her ay kullandığı kremlerin masrafları @ParibuCom tarafından karşılanacak..
    Ayrıca AHBAP’lar Emir’in hastalığı İle ilgili çözümler için ailenin hep yanında olacaklar.. pic.twitter.com/iMnLkebph6

— Haluk Levent (@haluk_levent) May 25, 2019
member
Activity: 301
Merit: 22
libertas veritas aequitas
Bu aralar dump ve pump esnasında hafiften kasan ama hala işlem yapılabilen borsadır.
Destek hizmetleri kendini çok geliştirdi dönüşler mesajlaşma hızı ile gidiyor.
İyi gidiyorsunuz kamyoncular Smiley
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Yasadigim sorun nedeniyle BtcTurk'ten Paribu'ya geciyorum. Kimlik onayi herhangi bir fotograf gerekmeksizin sadece kimlik bilgileri girilerek mi yapiliyor?

Ben geçen sene kimlik onayı yapmıştım. Sadece kimliğin iki yüzünü fotoğraf çekip ya da taratıp yollayın denmişti. 1 gün içinde onaylandı. Selfie ya da yazı falan istemediler. Login olduktan sonra ilgili menüde yazıyor zaten ne yapılması gerektiği. Bir değişiklik olmadıysa dediğim gibidir. Hata kimliksiz de işlem yapabilirsiniz ilk etapta. Gayet memnunum Paribu'dan. Hiç aksilik yaşamadım şimdiye kadar. Para yatırma işlemlerini de baya kolaylaştırdılar.
newbie
Activity: 25
Merit: 0
Yasadigim sorun nedeniyle BtcTurk'ten Paribu'ya geciyorum. Kimlik onayi herhangi bir fotograf gerekmeksizin sadece kimlik bilgileri girilerek mi yapiliyor?
member
Activity: 360
Merit: 24
Bugün bir ether yatırıyım bozayım dedim arkadaş yok böyle bir şey 2 saattir hesaba geçirmediler 170 confirm almış olduğu halde. Ne oldu anlamadım destek attım ama hala daha bir şey yok. Kripto para yatırma konusunda biraz sıkıntıları var sanırım.

Hocam biraz destekli salla yaw Cheesy 30-35 onay normalde 8-10 dk surer dolayisiyla eger 170 onay almissa tas catlasa 50dk-1 saat arasi zaman gecmistir Cheesy 2 saati biraz abartmissin Tongue. Neyse eger destege yazdiysan zaten birazdan sorununu cozeceklerdir. Suanda biraz hareketli piyasa o yuzden gecici bir yogunluk olmus olabilir. Yoksa Paribuya yatirma ve cekmeler gayet hizli gerceklesir.

Bayadır kullanmıyordum yanlış yazmışım daha yeni hesaba etheri geçirdiler desteğe yazdıktan sonra ama işlemler çok uzun sürdü ilk zamanlar çat hesaba geçerdi şimdi öyle değil baya uzuyor şimdi eft yapılacak bakalım oda yarını bulur herhalde.

TL yi Bankaya cekmekten bahsediyorsaniz, Bankaniz Akbank ise gece 12:00 ye kadar cekim yaptiginizda 2-3 dakikada geciyor hesaba ama EFT yazdiginiz icin oyle tahmin ediyorumki Akbank degil cekim yaptiginiz banka , o zaman evet mesai saati basladiginda hesabiniza gecer TL.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bugün bir ether yatırıyım bozayım dedim arkadaş yok böyle bir şey 2 saattir hesaba geçirmediler 170 confirm almış olduğu halde. Ne oldu anlamadım destek attım ama hala daha bir şey yok. Kripto para yatırma konusunda biraz sıkıntıları var sanırım.

Hocam biraz destekli salla yaw Cheesy 30-35 onay normalde 8-10 dk surer dolayisiyla eger 170 onay almissa tas catlasa 50dk-1 saat arasi zaman gecmistir Cheesy 2 saati biraz abartmissin Tongue. Neyse eger destege yazdiysan zaten birazdan sorununu cozeceklerdir. Suanda biraz hareketli piyasa o yuzden gecici bir yogunluk olmus olabilir. Yoksa Paribuya yatirma ve cekmeler gayet hizli gerceklesir.

Bayadır kullanmıyordum yanlış yazmışım daha yeni hesaba etheri geçirdiler desteğe yazdıktan sonra ama işlemler çok uzun sürdü ilk zamanlar çat hesaba geçerdi şimdi öyle değil baya uzuyor şimdi eft yapılacak bakalım oda yarını bulur herhalde.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
Türk borsalari arasinda - ki onca borsa varmis, yeni ögrendim, ismini cismini simdiye kadar duymamistim - sadece Paribu'da islem yapiyorum. Zaten yilda 5-10 kez anca islemim oluyor, onu da Paribu üzerinden yapiyorum. Fazla dallandirip budaklandirmamak gerek, heryerde üyelik olusturup islem yapmakta iyi degil. Su ana kadar en ufak bir sorun yasamadim, umarim bundan sonra da yasamam. Gayet memnunum.
member
Activity: 360
Merit: 24

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
member
Yiğidi öldür hakkını ver.

Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadığın gibi işlemler gerçekten çok hızlı gerçekleşiyor.

Coin çeşitliliğinin artmasıda cabası.

Nazar değmesin paribu.

full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
anlamiyorum yani uye girisi yapilmadan fiyat neden gosterilmez yil olmus 2019 bu kadarmi pahali server ve bandwith baska borsadan biktim bakayim dedim buyurun fiyat su bu gormek imkansiz.
Yeminle 50 seneden geriden geliyoruz turkiye olarak.

koineskde liste halinde hepsini görüyorsunda.paribuda tıklama işlemi yapıcan hangi coine bakacaksan.
önce 1 dogecoin tıkla hemen alta sola 2 dogecoin o anki olayları gösterir hacim alsat fiyatları.
yani zahmetli  biraz hangi coini inceleyecem dersen tektek incelemek gerekiyor.

member
anlamiyorum yani uye girisi yapilmadan fiyat neden gosterilmez yil olmus 2019 bu kadarmi pahali server ve bandwith baska borsadan biktim bakayim dedim buyurun fiyat su bu gormek imkansiz.

üye girişi yapmadan bütün coinlerin fiyatlarını görebiliyorsunuz hocam anasayfada
full member
Activity: 333
Merit: 109
Edit:Fiyat sadece fiyat ama benim  kastim derinlik emir defteri yada ne bilim grafik. Yani Yazilimci arkadaslar bilir cokta yuksek bir rakam degil.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Son zamanlarda en beğendiğim borsalardan biri. Hem altyapısını yeniledi, hem de yeni tokenler ekledi. Ayrıca minimum para yatırma limitini kaldırmış. Eskiden 500 TL üzeri yatırmayı şart koşuyordu. Şimdi 50 TL bile yatırılabiliyor.
Pages:
Jump to: