Otóż, na marginesie, okazuje sie, ze Tesla kupiła BTC juz w styczniu...
No widzisz dobrze, że o tym piszesz, bo oczywiście słyszałem newsa i czytałem Tweet i komentarze Elona Muska, ale dla mnie, to tak wyglądało, jakby dopiero mieli zacząć największe inwestycje w BTC. Dosłownie było o miliardach dolarów finalnej inwestycji, więc teraz jestem ciekaw, czy to faktycznie już po zakupie, czy to jednak długoterminowa inwestycja rozłożona w czasie, takie DCA super wieloryba
?
Niekoniecznie @Flangler.
...strasznie żałuję, że nie mogłem wczoraj byc online i kupic btc na dolku...
Ja byłem online i dokupiłem trochę różności, ale bardzo mało, byłem pewien, że trochę powalczymy, lub nawet spodziewałem się głębszej korekty, oczywiście wyszło zupełnie odwrotnie, jak zawsze
.
Musimy to sobie jasno powiedzieć, jesteśmy nadal w pełnym bull runie, powinien potrwać co najmniej do połowy tego roku, więc jeszcze masa czasu, a wszystkie korekty, to okazja na zarobienie - jeszcze więcej. Nie ma co się bać, tylko jak pisze @Frangler, dobrze zażądzać kapitałem i kupować, kupować, kupować.
BTC do 50K ma jeszcze dosłownie troszeczkę, moim zdaniem BTC dobije do 70-80K USD, a ETH dojdzie do 5-7K, Binance 500-700$.
I to na chwile obecną, to raczej pewniak, okazuje się, że jednak kryptowaluty i samo BTC, jest najlepszą inwestycją. Niespokojne czasy i zdychające na Covid gospodarki, nie ludzie wbrew pozorom
, odstraszają wszystkich od siebie i coraz więcej ludzi, chętnie przenosi swoje oszczędności do produktów oferowanych prze kryptowaluty. Tu bardzo łatwo możesz dostać nawet 8-10% APY, wystarczy wejść na Binance.
Więc po co trzymać w banku i jeszcze za to płacić, jak mozna wsadzić do Binance, dostać kartę za darmo, cashback 1% i nawet 10% rocznie od oszczedności, praktycznie 0 ryzyka.
Tak, że już nie jest pytaniem "czy", tylko "kiedy" BTC będzie kosztowało 100K USD za sztukę?