Bende hangi proje iyi dediysem patlıyor bu nedir anlamıyorum adam aldığı fiyatının altınamı satıyor kafa kafayamı satıyor ne bok yiyor bılmıyorum açıktan 30 milyon dolar yatırım almış proje duşukten alıp bızemi sokuyorlar şimdi veya yatırım yaptıysa neden satıyor çözemedim gitti
balinalar icodan WPR'leri topladı. küçük bir pump yaptılar çok kısa süreli ve orada birilerinin eline verdiler. Balina ellerindeki tokenlerin çok azını düşürme amaçlı silkeleme olarak kullandı. Kendisi de iyi biliyor ki atıyorum 100-200k WPR ile silkeleme başlangıcını yapsa aşağıdan daha ucuza kimbilir kaç katını toplayacak.
Bunların oyunun kuralı artık her token, coinde, airdropda artık görmüyor muyuz? Batan, çöp olan bir şey yok kesinlikle.
Tokenin açılışının 0.20'den başladığını ve hep hep yatay küçük dalgalar yaptığını düşünün. Başkalarından nasıl toplayabilir ki? Küçük pumplar ile yemliyor, "artık buraya kadar WPR yükselişe geçti kaçırmayayım" diye alıyor. birkaç saat sonra düşürüyor ve o elemana ne kadar çok zarar ettirirse ucuzdan alabilecek. Balinanın doyum noktasını bekleyeceğiz kısacası. panik yapacak bir durum göremiyorum. Özellikle bountyci arkadaşlar için.