Pages:
Author

Topic: Pump Gruplarındaki Sinyallerle Büyük Oynanır Mı? - page 13. (Read 3128 times)

member
Activity: 266
Merit: 10
Burada okuduğum yorumlarda da gördüğüm kadarıyla pump guruplarında kazanan çok az, bende o guruplara üye olmuştum bir kaç kez bende al sat yaptım ama kazanamadım ve bütün guruplardan çıktım. uzak durmak lazım.
member
Activity: 308
Benim şahsi fikrim pumpçılara güvenerek iş yapılmaz adamı batırırlar. gurubun kurucuları önceden alacakları koini belirliyor ve alım yapıyor sonra gurup üyelereni yüksek fiyattan çakıyorlar. sonra da guruba kat yapanların mesajını atıp milleti özendiriyorlar. sakın büyük oynamayın arkadaşlar yazık edersiniz kendinize.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Arkadaşlar sakın pump gruplarından gelen sinyallere güvenerek bütün yatırımınızı o koine gömmeyin heba olursunuz. büyük kazanacağım derken batıp gidersin aman uzak durun.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Oynanır büyük kazanç yakalayabilirsin aynı zamanda çok büyük zarar da edebilirsin sonunda ne olur diyosan kumar gibi 0 la kalırsın  Smiley
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Coinin son günlerindeki tradeine bakarsın grafiklerini incelersin, durgun pumpa hazır bir kıvamı varsa düşünmeden girersin. Ama yine de her türlü temkinli olmak gerekiyor. Hele hele bitcoinin kendiyle beraber tüm piyasayı aşağı çektiği günlerde.
member
Activity: 196
Pro Translation Agency, Istanbul
oynanmamalı
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Evet olur nasıl olur anlatayım mantıkları bellidir belirli bir kitleyi oluştururlar vip grup kurarlar tabi bu grupta olanlar eccük taşşaklıdır bunlar önceden bir coinden dip fiyattan bi miktar alırlar ve grupta yazdıklarında ise adamlar bir miktar yükseltecek düzeyde alım yaparlar gruptakilerde almaya başlar yırmağa gideyrum diyen adamın hızı gibi yükselir ve pumpun geldiğini gören kerizlerde alışa başlar ancak bu vip elemanlar ekmeklerine balın sürüldüğünü anladığında eldekileri çıkarmaya başlarlar tabi bizim bu kerizler farkına varamadan alış fiyatının altına inerde iner keriz silkeleme olayı olmuştur . Evet çalışma mantığını anladık peki büyük nasıl oynanır böyle bir sistemde analinizi yaparsın sağlam taşşaklı bi grup bulursun paşa paşa verirsin vip ücretini girersin ( dikkatli ol o keriz silkelemede sende güme gitme Cheesy ) başlarsın büyük oynamaya ama etik bir olay değil ve birgün artık iyi kazanç olmamaya başlayınca grubun başındaki vip grubundakileri sikertirse o zaman görürsün birşeyleri Cheesy

Öyle sağlam bir grup arıyorum bende, yada kendi grubumu kurucam yüksek miktarlı sağlam 50-100 kişiyle beraber.

O zaman ne diyoruz " G*te giren şemsiye açılmazmış " Cheesy Buna hazırlıklı ol moruk  .
member
Activity: 252
Merit: 11
o pump grupları şu anda pumpladı gitti.
member
Activity: 392
Merit: 24
Şansa güvenmek yerine yatırımınızı yaptığınız coin düşük hacimli shitcoin tabirli bir coin ise kesinlikle girmeyin bu riske.
member
Activity: 322
Merit: 16
şansına güveniyorsan oyna

ben şahsen büyük değil küçük bile girmiyorum bu pump sinyallerine.
member
Activity: 602
Merit: 32
Sona kalan dona kalır misali pumpta birilerinin içine kaçması lazım Smiley yani 50kere tutturursun kazanırsın..
Sonra almanyadan “dayıoğlu aradı, varını yoğunu sat stuttgart’a bas” modeliyle burda dolaştığın gibi bu sefer “ulan bu sefer büyük oynıyım paranın hamına koyum” dersin ve o pumpta altta kalan sen olursan canın çıkar Smiley
Pump dump gruplarında 50-100k orta ölçekli kişi yoksa biraz zor o iş. Birde zaten adam dipten topladığına pump yaptırıyo. Pump anları yalnız balinalar ve sürüler için daha çok para demek. Birisi karettiği yerden satış verirse sağlam rakamlarla.. sıkıntı olur. Ama açgözlü olmazsan pumptanda karlı çıkarsın.
member
Activity: 106
Merit: 11
IPV6 Proxy | AWS Account
Evet olur nasıl olur anlatayım mantıkları bellidir belirli bir kitleyi oluştururlar vip grup kurarlar tabi bu grupta olanlar eccük taşşaklıdır bunlar önceden bir coinden dip fiyattan bi miktar alırlar ve grupta yazdıklarında ise adamlar bir miktar yükseltecek düzeyde alım yaparlar gruptakilerde almaya başlar yırmağa gideyrum diyen adamın hızı gibi yükselir ve pumpun geldiğini gören kerizlerde alışa başlar ancak bu vip elemanlar ekmeklerine balın sürüldüğünü anladığında eldekileri çıkarmaya başlarlar tabi bizim bu kerizler farkına varamadan alış fiyatının altına inerde iner keriz silkeleme olayı olmuştur . Evet çalışma mantığını anladık peki büyük nasıl oynanır böyle bir sistemde analinizi yaparsın sağlam taşşaklı bi grup bulursun paşa paşa verirsin vip ücretini girersin ( dikkatli ol o keriz silkelemede sende güme gitme Cheesy ) başlarsın büyük oynamaya ama etik bir olay değil ve birgün artık iyi kazanç olmamaya başlayınca grubun başındaki vip grubundakileri sikertirse o zaman görürsün birşeyleri Cheesy

Öyle sağlam bir grup arıyorum bende, yada kendi grubumu kurucam yüksek miktarlı sağlam 50-100 kişiyle beraber.
member
Activity: 112
BTC Alınır Satılır
Kesinlikle oynanmaz. Pump grupları sadece grubun üyelerini soymayı hedefler.
1 yıldır gruptayım şükür hiç soyulmadım Smiley
newbie
Activity: 136
Kesinlikle oynanmaz. Pump grupları sadece grubun üyelerini soymayı hedefler.
member
Activity: 112
Bir kere gireyim dedim adamlar yüksekten bize çaktı sonrası ani düşüş tabiki bunların sinyallere büyük değil küçük bile oynanmaz uzak durun.
member
Activity: 137
Kaç kere yazıldı bulaşmayın şu pumplara diye ama millet ders almıyor.
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Bence oynanmaz ozellikle ucretsiz sinyal gruplarina guvenip alim yapmayin. Bosuna #DYOR demiyorlar (Do Your Own Research) yani alim yapmadan once kendi arastirmanizi yapin...
newbie
Activity: 11
Bence kesinlikle büyük rakamlarla girilmemeli. ben bir kaç sefer telegram gruplarından 100bin kişilik bir pump hareketine dahil oldum, ne olacağı belli olmuyor
member
Activity: 280
Merit: 13
oynarsan, büyük risk alırsın. Çoğu büyük bir kitleye hitap ettiği için bunu kullanarak kendi ellerinde olan coini yükselttiriyor Smiley
Pages:
Jump to: