Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 2. (Read 3111 times)

full member
Activity: 504
Merit: 120
100 bin adediyle masternode kurulacağı bilgisini yayınladılar bugün. 3. ya da 4. çeyrekte kendi blockchainlerinde olacak. geleceğe yatırım yapmak isteyen arkadaşlar takip ediyordur muhtemelen

Masternode için şu anki fiyatla 5k dolar civarında bir yatırım yapmak gerekiyor. Projeye şöyle bir bakınca uzun vadeli olarak çok değil bu tutar. Masternode coini kovalayan varsa değerlendirmeyi düşünebilir.
full member
Activity: 322
Merit: 154
100 bin adediyle masternode kurulacağı bilgisini yayınladılar bugün. 3. ya da 4. çeyrekte kendi blockchainlerinde olacak. geleceğe yatırım yapmak isteyen arkadaşlar takip ediyordur muhtemelen
member
Activity: 336
Merit: 11
Düne kadar uzun zamandır yükselişini sürdürüyordu ki bugünkü birçok coindeki düşüş (btc bazlı ayrıca) rebelliousu da etkiledi. %10 gibi bir düşüş var şu an.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Cebimde 5 kuruş yokken tatil planı ortaya çıkmasından dolayı elimdeki rebllerin hepsini sattım 5 gün tatil yapıp geldim rebl daha da artmış Cheesy bozdururken de biliyordum aslında artacağını ama böyle tüm tokenleri elinde tut tut nereye kadar ara sıra bozdurup gerçek hayatta karşılığını almak gerekiyor Cheesy Ama ilk alım fırsatında geri almayı düşünüyorum
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
hocam o kadar da abartmamak lazım tamam güzel token ama vaatleri büyük yani
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Rebellious ekibi cok aktif calisiyor.  Yeni zincir basliyacak sanirim,  biraz daha hacimli borsaya girmesi lazim.  Bit-z cok manipülasyon yapiyor fiyatlarda,  su ara piyasayla paralel ilerliyor ne bir arti ne bir eksi yani.  Bakalim bir pump gelebilir.
member
Activity: 596
Merit: 14
airdroptan cok güzel verdi hatta o ara bayada yükseldi o ara elimdem cıkarmayı düşündüm ama heryerde rebel konusuluyordu o yüzden cıkarmadım bekliyorum bakalım.
full member
Activity: 630
Merit: 104
sitesi çok hoşuma gitmişti ama baktıgın zaman yaptıgı işler hiçe sayılcak şeyler değil e airdropla reklamlarınıda yaptılar o yüzden düze cıktıklarında güzel para edeceğini düşüyorum bekliyoruz...
member
Activity: 224
Rebellious token bir airdropun tokeninden daha fazlası olduğunu hep savundum dost meclislerinde burada da savunmaya devam edeceğiz.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
492 satoshi civarında dolaşıyor bugün, 499 satoshiye kadar çıkmış günün en yüksek değeri olarak rebl token yüzde 2 artmış.
member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Sonuç ne oldu arkadaşlar merak ettim baya süre geçmiş varmı bilgi verebilecek Smiley
member
Activity: 336
bir iki gündür inişli çıkışlı bir grafiği var, ben orta ve uzun vadede güzel paralar kazandıracağını düşünüyorum REBL'in.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Geleceği çok parlak bir proje. Ekip çok çalışkan ve karakterli. Bu şekilde çalışmaya devam edelerse çok çok iyi kazanç sağlanabilir. Şuan için en büyük eksikliği düzgün bir borsada yer almamalı. Binance yada bittrex'te listelenmeyi başarırlarsa bu fiyatları bir daha göremeyebiliriz.

stormla cok kıyaslanıyor, ikisi de airdroptan geldiği için, fakat stormun mcap değeri ile rebl in arasında dağlar kadar fark var, şu aşamada rebl in büyük borsaya girmesi mucize olur, böyle giderlerse daha sonralarda girmesi olası...
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Geleceği çok parlak bir proje. Ekip çok çalışkan ve karakterli. Bu şekilde çalışmaya devam edelerse çok çok iyi kazanç sağlanabilir. Şuan için en büyük eksikliği düzgün bir borsada yer almamalı. Binance yada bittrex'te listelenmeyi başarırlarsa bu fiyatları bir daha göremeyebiliriz.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Rebellious, ICO lara ve para babası balinalara yönelik yapılmış en güzel projelerden birisi, ayakta alkışlarım. Sırf bu yüzden bile ekibe desteğim tamdır. Herkese eşit bir şekilde airdrop yaptılar, multi hesaplar yok muydu illaki vardı. Rebl'i neblioya benzetenler var ki öyle olursa geleceği yerleri siz düşünün. Kısa bir zaman sonra kendi blockchainlerine geçecekler diye biliyorum. Halihazırda stake yapılan cüzdanlarından bahsetmek gerkirse çoğu sağlam proje dediklerimiz bile böyle güzel bir stake cüzdan yapamadı.  Cheesy Ekip çok iyi gerçekten çok çalışkanlar, twitter'da da çok aktifler. Bağlantıları da kuvvetli diye biliyorum, kısa bir süre sonra güzel bir kaç borsaya çıkarlar bundan hiç şüphem yok. Yani market cap hazır yerlerde sürünüyorken yatırım yapılmasında yarar var ben yaptım şahsen. He yüklü miktar kesinlikle girilmez! Ama en az 20x potansiyeli var bu da es geçilemez. Benzer olarak daha değerine kavuşamamış bir coin isterseniz unify diyebilirim size, unify token değildir bu arada.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Rebel'i bounty zamanından beri ara sıra takip ediyorum. Vote kampanyasına katılmıştım, hak ettiğim miktarı göndermemişlerdi. Bit-z borsasına kimlik doğrulaması istemişlerdi.
Borsalara ilk girdiğinde 0.35 USD civarındaydı. Ayı piyasasından baya olumsuz etkilendi. Şu sıralar 0.03 USD civarlarında gidip geliyor.
Dolaşımdaki adedinin 169 milyon olması yükselmesi için de önünü açıyor. Yol haritalarının gelişimine bağlı her şey.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Konuyu açtığınız da bir sürü insan eleştirmiş ama bana rebellious airdroptan yaklaşık olarak 4000 tane coin geldi, sizin konudan girip görmedim ama denk gelmişti, katılmıştım airdrop a zamanında 500 dolar ettiği zaman oldu, bir sürü kişi yok 220 tl lik vermezler falan yazmışlar, şuan 140 dolar ediyor, şuan dahi 500 tl para yaklaşık, o yüzden bu piyasada herşey mümkün, sürprizlere açık bir piyasa.
full member
Activity: 406
Merit: 100
5 milyon dolarcık market hacmi var, güzel proje gibi ama sorun ne acaba bunlardaki, bir patlarsa çok rahat 20 30 kat yapabilecek fiyatlarda şuan ama niye bukadar ucuz niye düzgün bir borsada yoklar bunları tam bilmiyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bu tokena karsi ilgim var ama elimde yok.  Biraz vardi cuzdanda getiriside olmustu hatta ama 30 gun beklememe ragmen alamamistim.  Bende satmistim bu yuzden.  Hala yakin takipteyim. 
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
ben ilk geldiğinde satmıştım bayağ iyi para bırakmıştı  Grin
Pages:
Jump to: