Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 10. (Read 3111 times)

full member
Activity: 420
Merit: 108
Henüz hiçbir borsada yok. Borsalara girmeden almak istiyorum ama bir yolu yok sanırım ?
İki mesaj üste bakarsanız görürsünüz.Hiçbir borsada olmasa millet neye göre şu kadara sattım der?
full member
Activity: 196
Merit: 100
bende kayıt oldum 2000 gödermişler dün gece 0.360 ETH'ye salladım gitti. Bu saaten snra tanesi 1$ oluyor 10 cent mi oluyor ırgalamaz güzel para kazandırdı.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Henüz hiçbir borsada yok. Borsalara girmeden almak istiyorum ama bir yolu yok sanırım ?

Etherdelta üzerinden alabilirsin. Etherdelta kullanımını bilmiyorsan forumda buranın detaylı anlatımına bakarsın.
https://etherdelta.com/#0x5f53f7a8075614b699baad0bc2c899f4bad8fbbf-ETH

Etherdelta kullanımı : https://bitcointalksearch.org/topic/etherdelta-kullanm-turkce-2353593
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
https://www.theabyss.com/invite/zmmbh6
member
Activity: 392
Merit: 10
Gelmedi airdroptan lanet token herkes aldı biz elimiz boş kaldık alana hayırlı olsun almayanda benim  gibi kafasını vursun Sad
full member
Activity: 420
Merit: 108
Ben sadece "vote" kampanyasına katılmıştım 700 tokenlik (500+200). Hani şu bit-z borsasına üye olup oy veriliyordu. Yarışmayı da kazanmışlar zaten, yakında eklenecek bu borsaya...
Neyse geçen gün mail atıp sordum "benim tokenler ne zaman fırından çıkacak" diye. Sitelerinden açıklama yapmışlardı ama çoğunlukla genel airdrop içindi tarihler. Neyse arkadaşlar sağolsunlar cevap yazdılar, 1 şubattan önce göndereceklermiş. Tutabilecek bir proje gibi görünüyor. Borsaya kaçtan girerse girsin bir süre elimde tutmayı düşünüyorum. Zaten az bir miktarım var.
Halihazırda Bit-Z' de listeleniyor.2 gün oldu sanırım.

https://www.bit-z.com/exchange/rebl_eth
https://www.bit-z.com/exchange/rebl_btc
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Airdrop yapmışlardı ilk zamanlarda cüzdan falan indirilecekti vazgeçmiştim. Sonra bir airdrop turu daha yaptılar ama hala gelen giden bişey yok. Ethereum ağındaki sorundan dolayı pek gönderemiyoruz sorunu çözünce alacaklarınız belirteçlerinizi falan diyor sitelerinde. Bekleyip göreceğiz. Uzun vadede ne olur bilmiyorum garip bi piyasa burası.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ben sadece "vote" kampanyasına katılmıştım 700 tokenlik (500+200). Hani şu bit-z borsasına üye olup oy veriliyordu. Yarışmayı da kazanmışlar zaten, yakında eklenecek bu borsaya...
Neyse geçen gün mail atıp sordum "benim tokenler ne zaman fırından çıkacak" diye. Sitelerinden açıklama yapmışlardı ama çoğunlukla genel airdrop içindi tarihler. Neyse arkadaşlar sağolsunlar cevap yazdılar, 1 şubattan önce göndereceklermiş. Tutabilecek bir proje gibi görünüyor. Borsaya kaçtan girerse girsin bir süre elimde tutmayı düşünüyorum. Zaten az bir miktarım var.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Resmi hesabından şu şekilde bir açıklama yapmışlar şubat ayından sonra belki daha çok değerlir. yine uygun gördüğünüz zaman çıkış yapın elbette token işleri belli olmuyor.

14 şubatta bir kısmını yakacaklarmış yani toplam supply adeti biraz azalacak.. buna göre değerlenebilir.
https://twitter.com/RebelliousCoin/status/951901954397097984
member
Activity: 504
Merit: 11
@Eflatun hocam iyi burada konu açmışsınız. Korkutğum için walleti indiremedim ama keşke indirseydim diyorum şu anda elimde duruyor hala 2000 adet rebl 25 cent civarında cmc kuru var dahada artar umarım.. Sizin düşünceniz nedir artar mı?

Ben şahsen tüm REBL leri sattım. 22 000 tane. Onları monetha ile değiştirdim; daha sağlam gördüğüm bir projeyle. Daha da çıkabilir veya düşebilir. Satıp satmama kararını ben veremem. Sadece bu konuyu açan ve sizlere tut dediğim için kendi yaptığımı paylaşırım. Son karar size ait....
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Bendede 4000 adet var 2019 ocak gibi tekrar realize edicem durumu Cheesy

Bu faiz olayını tam manasıyla bilen varsa o şekilde değerlendirelim bizde bu süre içerisinde ?
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
cüzdana çektiğiniz tokenların aylık getirisi olacak (faiz demeyelim de onun gibi bişey ..faiz yerine ne desek acaba bulamadım şimdi Cheesy ) ayrıca dağıtım tamamlandıktan sonra token yakma var..telegramlarında adminler söyledi..gördüm.ben bu yüzden daha da değerleneceğini düşünüyorum ..tabi bu benim öngörüm.. ytd...

(token yakma olayında geberik ölü toprağı serpilmiş mezarında yatan ereal token a haberi bile yetti..mezarında ters döneceğine şu an ay'a koloni kurdu)
Hocam token yakma varsa gerçekten güzel değerlenebilir rebl şu an gerçekten paraya ihtiyacım var ve bozdurup bozdurmama arasında gidip gleiyorum. Şuan bozdursam işimin %40'ı falan çözülüyor ama bekleyince belki %100'ünü çözeceğim.
member
 rebellious şimdilik cüzdanımda 1000 tane duruyor 2018 hedefi coin markette  50 nin içine girmek üstüne basarak söylediler yıldızı parlayacak artık hayırlısı ihşallah yürür gider Smiley))
newbie
Activity: 100
Merit: 0
cüzdana çektiğiniz tokenların aylık getirisi olacak (faiz demeyelim de onun gibi bişey ..faiz yerine ne desek acaba bulamadım şimdi Cheesy ) ayrıca dağıtım tamamlandıktan sonra token yakma var..telegramlarında adminler söyledi..gördüm.ben bu yüzden daha da değerleneceğini düşünüyorum ..tabi bu benim öngörüm.. ytd...

(token yakma olayında geberik ölü toprağı serpilmiş mezarında yatan ereal token a haberi bile yetti..mezarında ters döneceğine şu an ay'a koloni kurdu)

cüzdanın açık kalması gerekiyor mu?
2500 tane REBL var bi işe yarasın bari. bu arada iyi değerlendi 35 cent'ti şimdi 25 cent'e düşmüş.
full member
Activity: 728
Merit: 151

full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
@Eflatun hocam iyi burada konu açmışsınız. Korkutğum için walleti indiremedim ama keşke indirseydim diyorum şu anda elimde duruyor hala 2000 adet rebl 25 cent civarında cmc kuru var dahada artar umarım.. Sizin düşünceniz nedir artar mı?
member
Activity: 504
ben airdrop bitmeden önce 27 aralıkta kayıt oldum. bitz sinden tut ne istedilerse yaptım ama göndermediler.
4000 tane göndermeleri lazım ama bitz hesabıma sadece 95 tane lütfetmişler. 4000 nere 95 nere umarım gönderirler de pek bir ümidim yok.sizce gönderirler mi

4000 adet gönderimi bitti. Ama bitz için oy kullananlara 200 adet bitz hesabına, 500 eter adresine gönderimler ay sonuna kadar tamamlanacak.
member
Activity: 406
ben airdrop bitmeden önce 27 aralıkta kayıt oldum. bitz sinden tut ne istedilerse yaptım ama göndermediler.
4000 tane göndermeleri lazım ama bitz hesabıma sadece 95 tane lütfetmişler. 4000 nere 95 nere umarım gönderirler de pek bir ümidim yok.sizce gönderirler mi
full member
Activity: 770
Merit: 103
aynı şeyleri 50 kere sormayın okurken çok sinir bozucu oluyor artık. katılım falan yok şu anda . almak istiyorsanız gidin borsasından alın. zamanında girmemişsiniz airdropa şimdi piyasaya çıkıp değerlenince airdrop soruyorsunuz. adamlarda kerizdi her gelene dağıtsınlar.
member
Şuan katılım devam ediyor mu ? eğer ediyorsa girip deneyelim bakalım. İnşallah sonunda belirtilen tokenler gelir Smiley
Pages:
Jump to: