Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 4. (Read 3112 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
birazcık kıpırdamaya başladı, token yakılmasıyla bence yukarı yönde bir artış olacak. 0,1 dolar seviyelerinde alım yapılabilir diye düşünüyorum. ytd.
full member
Activity: 211
Merit: 100
yakmaya 2 gün kaldı yaklaşık olarak 100m token yakılacakmış.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Genel düşüşte 0.06 usd'ye kadar düştü. Bakalım token burn olayı nasıl etkliyecek  Rebellious Token'ı.  700 coinler dağıtılıyor bu arada seviye üç yapmadıysanız yapabilirsiniz.
full member
Activity: 210
ETH paritesinde 0.000082511 değerinde çıkardım elimden. Tutmak istemedim fakat artabilir. Token yakma olayı varmış sanırım Şubat ortasında sonunda sanırım. Elbet bi pump yapar. Airdrop token burn her zaman bi artış sağlıyor saçma şekilde. Kovalamak lazım.
member
Activity: 532
Merit: 29
Şu an bulunduğu seviyeden satılınca gelecek 200-300 dolar için, ileride değerlemesi durumunda kaçırabilecek daha yüksek miktarları elinin tersiyle itmek mantıksız. Rebellious, daha iyi yerlere gelecektir. İçinde bulunduğumuz düşüş trendinde hold pozisyonunda kalmak çok daha isabetli bir karar bence.
member
Son 3 haftalık grafiğe baktığımızda ölü seviyede durumu stabil şekilde devam ediyor, elinde olanların tutmaya devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Şuan düşsede gelecekte iyi bir token olduğunu kanıtlayacak seviyede bence bakalım ilerleyen vakitte kendini belli eder kanıtlar
hero member
Activity: 728
Merit: 501
ellerindeki kalan coinleri yakacaklarsa fiyatı fazla etkilemez bence. dolaşımda değil zaten. bitcoinin düzelmesiyle dahada gider fiyatı.
full member
Activity: 211
Ekipleri gerçekten çok iyi, sosyal medya hesapları çok aktif bitcoinin düşüşünde değer kaybetmeyen nadir coinlerden biri 14 Şubat'ta Coinburn leri var. Ellerin de kalan coinleri yakacaklar, geleceği şimdilik parlak. 
newbie
Activity: 60
Seviye 3 hesaplara 700 token dağıtımı yapıldı. Hesabınıza bugün aktarılmadıysa 9 şubat tarihiyle aktarılacaktır.

https://twitter.com/BitZExchange/status/959398164074647552
member
Uzun zamandır (yaklaşık 3 hafta) can çekişiyor fakat bir patlama yaşayacağını düşünüyorum ben. Acele etmemek lazım, biraz daha bekleyelim.
full member
Merit: 151
bi zahmet artık airdrop olmasın zaten..dönerciler dumplayacak yoksa..gerek yok faydaları yok zararları var..bu arada twitterlarında bi kaç fotoğraf daha yayınlamışlar..adamlar çalışıyor be Tongue

https://pbs.twimg.com/media/DUjKfRlXcAAScdH.jpg

cüzdanın da yeni sürümü çıkmış sanırım...rebellerinizi bu cüzdana atarsanız ve hodl yaparsanız faiz gibi bir getirisi oluyor..oranlarını tam bilmiyorum

YTD
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Rebelliousun 2ci airdropunu gördüm bugün.Zaten açdığım airdrop konusunun içinde ona da yer verdim.2500REBLİ bekliyorum şimdi.Onu 15centten satmayı düşünüyorum.Ne kazansam kardır.
---
ilgilenler için : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhzp6DvOAOpQ34IBUPOezFAvrMGax5e3gkncDNTwMJTr27WQ/viewform?c=0&w=1

Bu form sahte sakın bilgilerinizi vermeyin. ether göndermeyin. dün telegramdan yazdım admin sahte olduğunu herkesin şikayet etmesini söyledi. biz baska airdrop vermiyeceğiz borsa oylaması haricinde. subat ayında coinleri yakacağız dedi. dikkatli olalım arkadaslar.

Postu yararlı bulduysanız, meritleri esirgemeyin.  Smiley
newbie
Activity: 4
Rebelliousun 2ci airdropunu gördüm bugün.Zaten açdığım airdrop konusunun içinde ona da yer verdim.2500REBLİ bekliyorum şimdi.Onu 15centten satmayı düşünüyorum.Ne kazansam kardır.
---
ilgilenler için : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhzp6DvOAOpQ34IBUPOezFAvrMGax5e3gkncDNTwMJTr27WQ/viewform?c=0&w=1
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
tokeni hangi sebepten ötürü dash ile bağdaştırdınız ben onu anlayamadım. ortaya bir kaç şey atıyorsunuz ama dayanağını açıklamadan çekiliyorsunuz. yazınızın içinde bir link bile yok. çoğu kimse siz yazdınız diye açıp google' de bile bunu araştırmaz.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Airdroplar bu ara tekrar güzel kazançlar sağlamaya başladı. Aynı performansları coinfi ve polymath network'ten de bekliyoruz, bakalım hayırlısı Smiley

Polymath yarın itibari ile dağıtımlara başlayacak. Her katılımcıya 250 poly token vereceği söyleniyor. Toplam 1 milyar coin adedi varmış. Birim fiyatı ne olur bilmiyorum sizin bilginiz varsa paylaşırsanız memnun olurum.
full member
Merit: 151
bence burda bit-z nin bir uyanıklığı söz konusu..bu yüzden rebel ekibine kızmak doğru değil gibime geliyor...bir de bardağın dolu tarafından bakın dönercilere önlem açısından iyi oldu...fiyatı dumplamaktan başka bi işe yaradıkları yok  Wink
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Tekrar açıklama yaptılar yukarıdaki arkadaşın dediği gibi seviye 3 yapanların tokenlerini dağıtacaklarını söylüyorlar ama seviye 2 olanlarınkini dağıtmayacaklar anladığım kadarıyla.
newbie
Activity: 60
2 ve 9 şubat tarihlerinde seviye 3 üyeliklere 700 rebl dağıtımı yapılacak bit-z tarafından.
İsteyen arkadaşlar doğrulama yapıp tokenleri alabilirler.

https://www.rebellious.io/vote-bonus-distribution-bit-z/

Düzeltme: Yanlış anlaşılma olmasın. Bu dağıtım airdrop'a katılan üyeler içindir.
member
Activity: 406
Merit: 11
dostlar suan seviye 3 yaparsak coinleri gönderecekler mi yoksa boşuna mı yaparız. bilgisi olan var mı, elde 4100 tane tutuyoruz 1 dolardan erken satış yok.
Pages:
Jump to: