Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 3. (Read 3111 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Biraz önce cüzdanımda bir tane tokenin geldiğini gördüm fakat token transfer olmadan Etherscan'da yeni bir token olarak gözüküyor. Toplam 1000 adet gönderilmiş AdToken diye birşey. Neyse tokenin contract adresine girip holders'lara bakarken sadece cüzdanında REBL token olarak geldiğini gördüm. Hatta tokenin açıklama kısmında bir link vardı merak ettim tıkladım başka bir taracayıdan Smiley Youtube videosu çıktı Shrek yaptığı hareketler falanda sanki sizi dütükleyeceğiz tarzda birşeydi. Holders'lara 4-5 sayfa inceledim hepsinde 4000 adet REBL mevcut ama başka token veya eth mevcut değil. Sanki bu Rebellious'un scam olduğunu birileri anlatmak mı istiyor ne bilemedim. Birde siz inceleyin.

https://etherscan.io/token/0xf92aac1c1efbc2589639bac4ff8ced198a8bfb4d#balances

Eminim cüzdanlarınızda bu tokenden göreceksiniz.
Hocam bende bakayım dedim cüzdanda görünmüyordu ama adrese tıklayınca cüzdana geldi. ilginç. ama başka bir eth adresimde denedim ona da geldi hack falan yapmasınlar şüphelendim şimdi

Ben başka kullandığım adresde bu tokenden göremedim ama holders'lara bakınca sadece rebl olanlarda gördüm en az 100 adrese bakmışımdır. Rebellious'un türkiye telegram kanalına da yazdım ama oradakiler bi haber bu olaydan. Hack olabilecek bir durum yok ben linke de tıkladım youtube videosu çıktı Smiley shrek almış eline bir şey onunla ilişkiye giriyordu Smiley

Videonun altındaki tüm yorumlar Ruscaydı. Bir kaç güne kokusu çıkar diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 364
Merit: 0
Biraz önce cüzdanımda bir tane tokenin geldiğini gördüm fakat token transfer olmadan Etherscan'da yeni bir token olarak gözüküyor. Toplam 1000 adet gönderilmiş AdToken diye birşey. Neyse tokenin contract adresine girip holders'lara bakarken sadece cüzdanında REBL token olarak geldiğini gördüm. Hatta tokenin açıklama kısmında bir link vardı merak ettim tıkladım başka bir taracayıdan Smiley Youtube videosu çıktı Shrek yaptığı hareketler falanda sanki sizi dütükleyeceğiz tarzda birşeydi. Holders'lara 4-5 sayfa inceledim hepsinde 4000 adet REBL mevcut ama başka token veya eth mevcut değil. Sanki bu Rebellious'un scam olduğunu birileri anlatmak mı istiyor ne bilemedim. Birde siz inceleyin.

Hocam bende bakayım dedim cüzdanda görünmüyordu ama adrese tıklayınca cüzdana geldi. ilginç. ama başka bir eth adresimde denedim ona da geldi hack falan yapmasınlar şüphelendim şimdi
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Biraz önce cüzdanımda bir tane tokenin geldiğini gördüm fakat token transfer olmadan Etherscan'da yeni bir token olarak gözüküyor. Toplam 1000 adet gönderilmiş AdToken diye birşey. Neyse tokenin contract adresine girip holders'lara bakarken sadece cüzdanında REBL token olarak geldiğini gördüm. Hatta tokenin açıklama kısmında bir link vardı merak ettim tıkladım başka bir taracayıdan Smiley Youtube videosu çıktı Shrek yaptığı hareketler falanda sanki sizi düdükleyeceğiz tarzda birşeydi. Holders'lara 4-5 sayfa inceledim hepsinde 4000 adet REBL mevcut ama başka token veya eth mevcut değil. Sanki bu Rebellious'un scam olduğunu birileri anlatmak mı istiyor ne bilemedim. Birde siz inceleyin.

member
Activity: 448
Merit: 10
En son siteyi güncellediler ve kendi blockchainlerini yazıcaklar biliyodum başka napıyolar son durum nedir bilgisi olan varmı rebl hakkında
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
airdropla verdikleri tokenler bile acaip derece de katlandı ve hatrı sayılır bir miktar etmeye başladı proje sağlama benziyor ve değerlenecek gibi görünüyor şu aşamada
newbie
Activity: 196
ilk geldiği zamanlarda satsaydım 700-800 dolar civarı falan ediyordu beklettik daha da artar diye ama iyice dibi gördü umarım keni block zincirine geçer de fiyatı artar

fiyatı aşırı düştü de bilemiyorsun işte. satıyorsun sonra 10x yapıyor satmıyorsun 10da birine düşüyor. Bu kadar düştükten sonra beklemeye devam artık.
member
Activity: 364
ilk geldiği zamanlarda satsaydım 700-800 dolar civarı falan ediyordu beklettik daha da artar diye ama iyice dibi gördü umarım keni block zincirine geçer de fiyatı artar
member
Activity: 244
Merit: 20
Paylaştığım bilgi kendi resmi sitelerinde var, linki paylaşıyorum.

https://www.rebellious.io/token/

Şu bilgiyi paylaşmışlar :

ERC20 token to REBL blockchain coin
Swap Q3 2018
In Q3 2018, all Rebellious token holders will be able to swap their ERC20 REBL tokens to REBL coins on our own blockchain. More information about the token swap process will be communicated in the near future.

Kendi block zincirlerine geçecekleri için swap yapılacağından bahsetmişler, yakın zamanda swap detayları paylaşılacakmış.
jr. member
Activity: 82
Merit: 2
İddia ettikleri gibi kendi blockchainlerini kurarlarsa o zaman parlayan yıldız diyebilirim. Airdrop tokenı olarak geniş bir kitle elde ettiler. Akıllıca hamleler bunlar. İsmini duyur, sözünü tut, kendini göster ve parla. Ben 300 400 $ için elimdekileri bozmam diye düşünüyorum. Uçarsa beraber uçarız. Düşer kaybolur giderse de canımız sağolsun deriz. Olay basit.
member
Activity: 182
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Rebellious gerçekten çok iyi para kazandırdı insanlara. Airdrop token'i olarak piyasaya çıkması biraz talihsizlik gibi gözükse de bunu yenebileceklerini gösterdiler dağıttıkları miktarla Cheesy
full member
Activity: 490
Merit: 105
sağlam bir projeye dayalı olan ve belli bir miktarda yatırımcı kitlesine ulaşan her türlü coin geleceğe ışıkla devam eder.
newbie
Activity: 196
220 tl iyi bir meblağ ama çok da gerçekçi değil açıkçası bu koşullarda ki eğer link koysaydın biz de inceleyebilirdik dostum.
newbie
Activity: 98
Steakler dağıtıldı mı dağıtılmadı mı bilmiyorum ama kişi başı 220 lira gibi net bir rakam hem de hiçbirşey yapmadan. Bilemiyorum ne kadar gerçekçi.
member
Activity: 244
Merit: 20
Eğer roadmap te dedikleri gibi (sitede açıklamışlar)  2018 3.çeyrekte kendi blockhain altyapısına geçeceklermiş, swap yapılacakmış. Bu demek oluyorki artık token yerine coin diyebiliyor olacağız. Cüzdanlarında olanlar çok zor durumda kalmadığı sürece bence 1-2 yıl beklesinler, uzun vadede 5x olması hayal değil.
full member
Activity: 392
Merit: 100
elimde vardı bi miktar airdroptan geldi bi iş yapmaz diye hepsini bozdurmuştum, sonra 1000 adet daha geldi, dedim heralde bu bi işaret bunu tutim elimde  Cheesy inşallah güzel kazançlar sağlar çoğu güvendiğim projeden daha çok kazandırdı bana
member
Activity: 392
Merit: 13
Paylaşımı yeni gördüm. Öngördüğün fiyatın kat kat yükseğinde şuan REBL Token. Whitepaperlarını yeni değiştirdiler gerçekten güzel hedefleri var ve ayın 14 ünde de coin burnleri bulunuyor. Airdroptan kalma 4000 bin REBL Token'im var ve uzun bir sürede bozdurmayı düşünmüyorum. Güzel paralar bırakacaktır Smiley
member
Activity: 476
Merit: 12
geleceğin dash i demek bencede çok iddalı olmuş lakin ekip gerçekten çok iyi. ether ağına isyan edip kendi altyapımızı kuracaz demişlikleri bile var Smiley Ayrıca coin burn den sonra fiyatın önemli ölçüde fırlayacağını düşünüyorum. bence tam hodl coini. ben buraya yazayım da bir sene bakarız Smiley
member
Activity: 140
Merit: 13
Rebellious Token  Airdropu sürüyor. 31 aralık airdropa katılmak için son tarih. Katılmayanlar katılsıın. en az 220TL değerinde token veriyor. Bu token sonrasında da çok değerlenecek bir token. Ben geleceğin Dash ı olarak görüyorum... Siz de inceleyin Kaçırmayalım bu tokeni

hocam  2 satır yazı yazmısın bende dedim güzel detaylı bir anlatım vardır bakarım. bu başlıga bu 2 satır yazı olmams güvenip almam malesef
full member
Activity: 211
Merit: 100
1m'e yakın coin yakılmasıyla bir patlama yaşar diye düşünüyorum. ucuzdan mal toplama hareketleri yapıyor, şu aralar girmek gerek ama yine kendiniz araştırın YTD
member
Activity: 504
Merit: 12
zor bulunan nadir icolardan ama artık okadar spekülasyonlar çoğaldı ki piyasada artık güven kalmadı gibi bişey artık
Pages:
Jump to: