Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 6. (Read 3111 times)

newbie
Activity: 76
Merit: 0
Account SOLD !
newbie
Activity: 60
Bit-z henüz dağıtmadı telaşlanmayın. Dağıtım olunca duyuracaklardır zaten.
member
Activity: 98
Merit: 10
“Innovation Powered by Crypto”
Banada gelmedi. Bekliyoruz bakalım ne zamana gelecek.
newbie
Activity: 111
4 k çdülü hala bana gelmedi 700 bit-z oylama ödülü de gelmedi. Benim gibi başka almamış olan var mı ?
full member
Activity: 532
Merit: 151
Yeni dağıtımlardan sonra bir pump olabilir şuan bence alınır , 100 dolarlık girdim düşşede üzmez zamanında gelen airdrop parası zaten 150 dolar falandı. Haydan gelen huya giderrr
member
Activity: 168
Merit: 12
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Rebellious Token  Airdropu sürüyor. 31 aralık airdropa katılmak için son tarih. Katılmayanlar katılsıın. en az 220TL değerinde token veriyor. Bu token sonrasında da çok değerlenecek bir token. Ben geleceğin Dash ı olarak görüyorum... Siz de inceleyin Kaçırmayalım bu tokeni

neden geleceğin tokeni olacak ? özelliği ne?!
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
İhityaç yoksa eldekileri satmamak en mantıklısı şu anda. Kısa sürede çok iyi işler çıkardılar. Çok aktif Telgram grupları var. Yakında BURN var sonrasında ise fiyatları tavan yapabilir.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
borsaya girince iyi değerlendi. ben kucoin veya binanceye çıkıncaya kadar beklerim. girdikten birkaç gün sonra da çıkarım.
full member
Activity: 364
Merit: 100
valla etrafta o kadar çok parlayan yıldız var ki. hangi birine yetişelim diye şaşırdık. madem rebellıous ta bir yıldız diyosunuz. küçük bir mktar alıp saklayalım. bilmiyorum farkettiniz mi bdevadan bir şeyler dağıtan projeler hakkında nedense forumlarda hemen büyük umutlarla başlıklar açılıyor. bu sizi hiç kaygılandırmıyor mu ?
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Oy kullananların Bit Z hesaplarına 700 Rebl yolladıklarına dair tweet attılar. Sanırım gas ücretlerinden dolayı cüzdanlara değil direk bitz hesaplarına yollayacaklar 700 coin'i. Güzel bir kampanya oldu.
member
Activity: 504
Merit: 11
Arkadaşlar az önce Bit-z borsasına baktım Rebellious giriş yapmış. Fakat oylamadan dolayı borsadaki hesabıma 96 adet token göndermişler. 200 adedi borsaya gelecek denmişti. 500 adedi ise MEW cüdanına gelecekti. Şu anda bende görünen sadece 96 REBL tokeni. Neden böyle oldu ki? Oy verip de borsa hesabına 200'ün altında gelen var mı?

Sanırım küsüratlı geldi herkese bir fee durumu filan olabilir. Ben az oy verdiğim için bana da 48 tane gelmiş.

Bunun fee ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben 100 vote vermiştim mesela. Bit-z hesabımı yeni açmıştım ve 200 görünüyordu vote miktarım. Ama kullanırken 100 verebildim. Verdiğim oydan dolayı mı kesinti yapıldı yani?
Eğer öyleyse REBL sitesinin bounty açıklama alanında bu yazılmalıydı. Sadece mümkün olan oyu verin denmişti. Oy miktarı kadar token'den bahsetmediler hiç. Ben az önce bir mail attım bakalım haber bekliyorum. Önceden açıklama yapmayıp da böyle kesinti olduğunda gıcık oluyorum Sad
Merak etmeyin ekip Bit-z ile konuşup eksik miktarı gönderticekmiş.Birkaç gün önce buraya yazmıştım zaten.

Çok teşekkür ederim. Ben 3 hafta önce katıldığımda bu konuyu takibime almayı unutmuşum, o yüzden yazılanları ancak şimdi okuyabildim detaylıca. Madem öyle diyorsunuz tamamdır bekleyeyim ben. Ekip de cavaplarsa mailimi yine yazarım buraya. Eflatun'a da çok teşekkürler; sayesinde girdim Smiley Monethalarımı çoğaltacak kaynak arıyordum ben de. Biraz yükselirse bunları satıp yeni Monethalarıma kavuruşum belki Smiley

Rica ederim. 14 şubat tarihine kadar beklemek mantıklı. Güzel bir fiyata gelecektir. Eğer beklentisi yüksek bir token yakalanırsa değişim yapılabilir. Ben monetha ile değişim yapıyorum.
full member
Activity: 392
ilk borsaya çıktığında çok güzel artış gösterdi fakat duruldu şu anda inşallah eski yerlerine geri döner hatta uçar gider. Token yakma işlemi fiyatı bi miktar da olsa arttırabilir.
member
Activity: 70
Merit: 43
bana da gelmiş 4000 adet, şuan ki fiyatını görünce hodl daha mantıklı geliyor. 14 şubatta coin burnları varmış o tarihten sonra kaderi belli olur, burn'e kdar güzel fiyatlanırsa satarım hemen.
member
Activity: 83
Merit: 10
Ben en kolay form olan 500 tokenlik gormu doldurmuştum airdrop zamanı, sonra biraz daha kasıp 2000 tokenlik formuda doldurdum ama gele gele 500 token geldi mew cüzdana.
Adamlar diğerimi kabul etmediler herhalde  Smiley
member
Activity: 596
Merit: 14
borsaya kötü bi zamanda çıktı sanırım Sad daha güzel bi zamanda çıksa daha güzel şeyler yapabilirdi hep reklam olurdu bu coin için hemde dğerini bulurdu!
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Arkadaşlar az önce Bit-z borsasına baktım Rebellious giriş yapmış. Fakat oylamadan dolayı borsadaki hesabıma 96 adet token göndermişler. 200 adedi borsaya gelecek denmişti. 500 adedi ise MEW cüdanına gelecekti. Şu anda bende görünen sadece 96 REBL tokeni. Neden böyle oldu ki? Oy verip de borsa hesabına 200'ün altında gelen var mı?

Sanırım küsüratlı geldi herkese bir fee durumu filan olabilir. Ben az oy verdiğim için bana da 48 tane gelmiş.

Bunun fee ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ben 100 vote vermiştim mesela. Bit-z hesabımı yeni açmıştım ve 200 görünüyordu vote miktarım. Ama kullanırken 100 verebildim. Verdiğim oydan dolayı mı kesinti yapıldı yani?
Eğer öyleyse REBL sitesinin bounty açıklama alanında bu yazılmalıydı. Sadece mümkün olan oyu verin denmişti. Oy miktarı kadar token'den bahsetmediler hiç. Ben az önce bir mail attım bakalım haber bekliyorum. Önceden açıklama yapmayıp da böyle kesinti olduğunda gıcık oluyorum Sad
Merak etmeyin ekip Bit-z ile konuşup eksik miktarı gönderticekmiş.Birkaç gün önce buraya yazmıştım zaten.

Çok teşekkür ederim. Ben 3 hafta önce katıldığımda bu konuyu takibime almayı unutmuşum, o yüzden yazılanları ancak şimdi okuyabildim detaylıca. Madem öyle diyorsunuz tamamdır bekleyeyim ben. Ekip de cavaplarsa mailimi yine yazarım buraya. Eflatun'a da çok teşekkürler; sayesinde girdim Smiley Monethalarımı çoğaltacak kaynak arıyordum ben de. Biraz yükselirse bunları satıp yeni Monethalarıma kavuruşum belki Smiley
full member
Activity: 316
Eksik token gelmesi kötü olmuş, tam hayal kırıklığı denebilir. Ekip bilgilendirilirse eksikleri tamamlar herhalde. Oylama konusunda karışıklık çıktı. Rebellious token gerçekten geleceğin parlayan yıldızı olabilir.
full member
Activity: 420
Merit: 108

legendary
Activity: 1820
Merit: 1123

sr. member
Activity: 1876
Merit: 347

Pages:
Jump to: