Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 5. (Read 3111 times)

full member
Activity: 1050
Merit: 152
Cok begendigim bir coin.  Ekip cok caliskan,  heryerde karsima cikiyor.  Sagolsunlar 3000 tane gondermisler,  700 tane daha yoldaymis.  Futbol sahalarinda boyle takimlsri gormek isteriz her daim
member
Activity: 504
Merit: 11
Bu son dağıtılması gereken 700 REBL ile ilgili sorun için ben de mesaj attım. 500 REBL yi sizin dağıtacağınızı, bunun sizin sözünüz olduğunu hatırlattım ve bu sorunu çözün dedim. Bana geri döndüler. 700 ün tamamının bit-z tarafından  dağıtılacağını ve bunun için uğraştıklarını yazdılar. Tekrar cevap yazdım ve bu sorunun topluluk için çok önemli olduğunun altını çizdim. Bu sorun bir türlü çözülecektir. Yoksa rebellious bu işten çok büyük güven bunalımıyla çıkar ki bu kendilere çok pahalıya mal olur...

Forumda bit-z ye dağıtılacak bütün tokenlerin gönderildiğini yazıyorlardı. bit-z ise hesaplara 96 token göndermişti. Sanki gerisinin üzerine yatmaya çalışıyor.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Ben de takip etmeye çalışıyorum biraz önce tekrar sordum seviye 3 problemi ne oldu diye ve ne zaman çözülür diye, henüz bir fikirleri olmadığını haftasonu olduğunu söyledi telegramdan bir admin ama çözmeleri gerekiyor  bu sorunu çünkü ilk başta öyle bir şart yoktu.
member
Activity: 70
Merit: 43
ben bu takıma güveniyorum, telegram ve twitter'da çok aktifler. İCO yapmadan dağıttılar, Gas ücretlerini de düşününce ico yapmamalarına rağmen iyi masraf ettiler. İsmi gibi bu piyasaya bir isyan olarak çıktılar, bu asileri sevdim ben. airdroptan gelen 4000 tane var, bit-z borsasına gönderdim al sat ile 5000 rebl yaptım. 14 şubatta coin burnleri var fiyatlanacağını düşünüyorum. İlk geldiği zaman satsam 1000 dolara yakın para bırakıyordu ama satmadım ve satmayacağımda bir süre, Çöp olursa da zaten havadan gelen para idi o yüzden bir şey kaybetmiş olmam.
İCO'lardan sağlam para kaldırıp, telegram ve tiwtter'da bu kadar aktif olmayan takımlara örnek olması gereken bir proje.
roadmap 2.0'ı duyuracakları günü heyecan ile bekliyorum.

Dişe dokunmayacak paralara satıp pişman olmayın, bekleyin ağzımıza tat verecek fiyatlara satın. YTD 
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Telegram'da baya hararetli bir tartışma var. Bit-z oylaması için dağıtılacak olan toplamda 700 REBL, borsada kimlik doğrulaması yapanlara (level 3) verilecekmiş. Maç başladıktan sonra kural değiştirmek tam da buna denir işte! Geçen ay airdrop formundaki şartlarda böyle bir şey yazmıyordu. Dolayısıyla da bu konuda zorlama yapmamaları gerekiyordu. Tartışma da buradan çıktı zaten. Ben de şahsen level 3 yapmak istemiyorum bu hesabımı.

Bu iş borsadan kaynaklı olabilir. Peki şu an kimlik doğrulaması yaparsak 700rbl gelicek mi yoksa iş işten geçti mi? Bununla ilgili bir bilginiz var mı acaba?
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Telegram'da baya hararetli bir tartışma var. Bit-z oylaması için dağıtılacak olan toplamda 700 REBL, borsada kimlik doğrulaması yapanlara (level 3) verilecekmiş. Maç başladıktan sonra kural değiştirmek tam da buna denir işte! Geçen ay airdrop formundaki şartlarda böyle bir şey yazmıyordu. Dolayısıyla da bu konuda zorlama yapmamaları gerekiyordu. Tartışma da buradan çıktı zaten. Ben de şahsen level 3 yapmak istemiyorum bu hesabımı.

Edit: Telegram'dan sorularımı sordum. Bizden kaynaklı değil diyorlar. "Benim muhatabım Bit-z borsası değil sizsiniz. Eksik tokenleri sizin göndermeniz gerekir. Nerede yazıyor airdrop kurallarınızda level 3 zorunluluğu?" dedim. Gruptan banladılar. Böyle de şerefsiz çıktı bunlar! Topu borsaya atıyorlar, onlar kimlik doğrulaması istiyor diyorlar. Tokenlerin sahibi Rebellious sonuçta. İsterse kendi gönderirdi mağdur etmemek için. Ama demek ki işlerine böyle geliyor.
Eğer ki bir yerde bir şey için zorlama varsa, orada mutlaka bir dümen dönüyordur.
full member
Activity: 392
Merit: 100
airdroptan gelen coine para vermem 3000 tane geldi airdroptan sattım iyi para getirdi , elimde 1000 tane daha var bekletiyorum belki 3-5 bişeler getirir tekrardan..
member
Activity: 336
2 haftadır dipte ve sabit devam ediyor. Sanki avına yaklaşan bir timsah gibi ağırdan ve alttan devam ediyor. Alım için çok ideal bir zaman, bence patlama yapacak. YTD.
member
Activity: 336
ne olacak ya airdrop tokeninden iyi değerlendi. hele bnb kucoin birisini girse ozaman daha da yükselir.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Rebellious Token bit-z'ye 700 Rebl yatırmış ama sadece üçüncü seviye olanlara yatırmış, telegramdan diğer seviyelere yatması için yazıyorlar, adminlerde işi çözmeye çalışıyoruz dediler.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
doğrumudur bilmem ama bugün airdrop formu paylaşılmıştı, her katılımcıya 200 REBL verileceği yazıyordu. ilgilenen varsa araştırabilir
newbie
Activity: 60
Merit: 0
Bugün, bit-z oylaması yapan arkadaşlara 700 rebl yatırılıyor. Değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur  Smiley

https://pbs.twimg.com/media/DUYvQEbXUAAlaKX.jpg

https://pbs.twimg.com/media/DUYvQEbXUAAlaKX.jpg
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Airdroplar bu ara tekrar güzel kazançlar sağlamaya başladı. Aynı performansları coinfi ve polymath network'ten de bekliyoruz, bakalım hayırlısı Smiley

Bu ikiliyle ilgili bilgi link vs. var mıdır hocam şimdi görmüşken kaçırmayalım  Smiley
member
Activity: 490
Merit: 16
Vay be ne airdrop kacirmisim normalde dikkat ederdim boyle konulara ama bu sefer gozumden kacmis demek ki alan arkadaslara hayirli ugurlu olsun gule gule harcayin.
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Bit-z hesabıma 96 tane gelmiş ne alakaysa

Bit-z oylamasına katıldığınız için gelmiştir. 700 adet göndereceklerdi oylamaya katılanlara yakın zamanda tekrar güncelleme yapacaklar. Elinizde kileri tutmanızda fayda var.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Bit-z hesabıma 96 tane gelmiş ne alakaysa
full member
Activity: 350
Merit: 100
Airdroplar bu ara tekrar güzel kazançlar sağlamaya başladı. Aynı performansları coinfi ve polymath network'ten de bekliyoruz, bakalım hayırlısı Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
Arkadaşlar iyi güzelde bu token hiç bir şey vaad etmiyor ve walletlardaki tokenları Bit-z hesabına geçirip satmamızı engellemişler sanırım. BU işlemi yapabilen var mı?

oh iyi olmuş .yav siz ne boş adamlarsınız ya...boş teneke hatta..anca kuru gürültü..yalan yanlış iletiler ile hesap kas sonra imzaları klonlarla söğüşle..kafa bu..çap bu..ondan sonra Türkiye niye gelişmiyor..nasıl gelişsin tipe bak ya

bu arada

https://www.rebellious.io/shop/

adamlar elinde 10k token tutanlar için sepete ledger ekleyip satın alma olayı eklemişler Grin (ayrıca 79€ da ödenecek mi emin değilim ) gönderim listesine baktım ama Türkiye yok  Sad ...bu arada sitede projenin yol haritası mevcut bence incelenmeli

YTD
member
Activity: 406
şuan elimdekiler 650 dolar civarı ediyor. En az 5000 dolardan önce satmayı düşünmüyorum.650 dolar beni zengin etmez ama 5000 dolara üstüne para koyup arabayı yenilerim. Arkadaşlara tavsiyem elindekileri 3 kuruşa satmayın. Blueları satmasaydım, acc satmasaydım,sugar satmasaydım hep satmasaydım diyorum. bundan sonra satmayacağım.elimde 300 tane acc vardı en basitinden sağlam para bırakabilirdi. 300 acc yi zamanunda 100 liraya almıştım siz hesap edin.
member
Activity: 61
Merit: 10
Daha önce bir kaç kez gözüme takıldı fakat oturup detaylıca araştırmamıştım. Bir göz atmakta fayda var
Pages:
Jump to: