Pages:
Author

Topic: Rebellious Token. ‏Geleceğin parlayan yıldızı olacak - page 9. (Read 3111 times)

legendary
Activity: 1764
Merit: 1012
Klasik boktan airdrop tokenı gibi başladılar ama ciddi devam ediyorlar.

Bit-z de listelenmek her babayiğidin harcı değil. Bakalım ben bendekileri tutuyorum.
full member
Activity: 224
Merit: 100
ICO'su yoksa dışarıdan para ile yatırım yapmak cidden tehlikeli sonuçlar doğurabilir. ICO'su olsa bile airdrop olduğu sürece dışarıdan para ile yatırım yapmam
member
Activity: 448
Merit: 10
icosu olmayan sadece airdrop olan tokenlere yatırım yaparken çok dikkat etmelisiniz millet airdroptan alıyor siz niye para verip alasanız dikkat edelim
newbie
Activity: 149
Merit: 0
500 tane göndermişlerdi suplyy si çok da değil az da değil ideal sayısı var iş yapabilir 6 ay bekliycem
jr. member
Activity: 56
Merit: 1
neye göre değerleneceğini nasıl tahmin ettin, merak ettim doğrusu.
newbie
Activity: 136
4000 adet gönderdiler. Bekletelim bakalım birkaç ay neler olacak.
sr. member
Activity: 538
Merit: 250
Arkadaşlar bende bayağı bi heveslendim felan ama şöyle bir durum var bunların cüzdanı indirdiğin zaman herhangi bir güncelleme vs yok kendilerine has bi indirme olayı da yok. Cüzdan girişi kendi private keylerimiz ile yapılıyor bu adamlar sistemi gerçekten iyi kurmuşlar yani siteler whitepaper lar vs güzel tasarlanmıs bit-z  girdiler ama bana sanki cüzdan toplama adına da bir tuzak token gibi geldi. yani kimler verdi o cüzdana girerken keyleri bilmem de sıkıntı çıkabilir yarın birgün. sonuçta airdrop sırasında verildi tüm keyler çoktan hesaplar kontrol edilip ona istinaden bit-z ye giriş yapmıs olabilir.
   Yatırım düşünenler dikkat etsin derim.
member
Activity: 756
Merit: 16
Kaçırdık kampanyayı peki durum ne şimdi? Gelişim oldu mu? Dağıtım yapıldı mı? Yine mi hayal kırıklığı oldu. Sonuç nedir
newbie
Activity: 186
Bana da göndermişler 4000 adet. Eflatun senin sayende girdim bu airdropa Allah tuttuğunu altın etsin.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Çok büyük geleceği olacağını düşünmüyorum ama güzel fiyatlara gelebilir, airdroptan 4000 tane göndermişler bana da uzunca bir zaman satmayıp bekleteceğim.
member
Activity: 504
Merit: 11
Arkadaşlar REBL tokenlerin dağıtımı bugün tekrardan başlamış. Cüzdanlarınızı kontrol edin Airdropa katılıp da tokenleri gelmeyenlere göndermiş olabilirler...
member
Activity: 476
Merit: 12
tokenler bir elde değildi fakat toplandı diyebilirz. 0.1 eth gören çıktı . bir kaç saat bekleseler belki ikiye üçe katlayacakları. ben bunun ne projesine bakmıştım ne de ne vaat ettiğine . girmiştim 2000 tane göndermişler güzel para ediyor şimdi bile ama beklemek bence en iyisi . normal bir iki borsaya girdiği anda x10 yapar demedi demeyin Smiley
newbie
Activity: 364
Aslında airdrop tam olarak denmez ico  düzenleyip tokenleri satışa sunmadılar tüm tokenleri üye olanlara dağıttılar. Projeyi biraz takip etmek lazım tokenler bir elde olmadığından pump dump ta zor olur.
member
Activity: 406
Merit: 11
Selam veren herkese yüzlerce dolarlık rebel gönderdiler. coğu insan da ne güzel para lo diyerek elden çıkardı.nasıl olacak bu iş herkes elinden çıkarma peşinde nasıl yükselir.bence bu kadar büyük bir airdrop yapılmamalıydı.
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
uzun yatırım yapıldığında gerçtekten bende inaniyorum sağlam kar bırakacağına yatırıma açık bir token.
member
Activity: 70
Merit: 43
Merhaba Arkadaşlar,
Bana da 4000 REBL gelmiş, ethplorer.io'dan sorgulattıgımda gördüm ancak bunu NEW cüzdanıma nasıl ekleyebilirim, rebelliosun sitesinde gerekli verileri göremedim. şimdiden teşekkür ederim.
Mew e  rebl tokeni eklersen cüzdana yansır

teşekkür ederim, ben manuel giriş yapmaya çalışıyordum, listede REBL gözümden kaçmış, hallettim şimdi, iyi günler
newbie
Activity: 364
Merhaba Arkadaşlar,
Bana da 4000 REBL gelmiş, ethplorer.io'dan sorgulattıgımda gördüm ancak bunu NEW cüzdanıma nasıl ekleyebilirim, rebelliosun sitesinde gerekli verileri göremedim. şimdiden teşekkür ederim.
Mew e  rebl tokeni eklersen cüzdana yansır
member
Activity: 70
Merit: 43
Merhaba Arkadaşlar,
full member
Activity: 420
Merit: 108
Henüz hiçbir borsada yok. Borsalara girmeden almak istiyorum ama bir yolu yok sanırım ?
İki mesaj üste bakarsanız görürsünüz.Hiçbir borsada olmasa millet neye göre şu kadara sattım der?
Okumadan sadece post attığımız için başımıza bunlar geliyor hocam. Biraz okusak zaten ne cahillik kalacak ne başka birşey. Okumayı sevmeyen hazıra alışmış milletiz Smiley
Çok okumamız lazım daha.Adam borsaya çıkmadan alayım diyor  Cheesy ICO başlığı falan mı burası?
full member
Activity: 196
Merit: 100
Henüz hiçbir borsada yok. Borsalara girmeden almak istiyorum ama bir yolu yok sanırım ?
İki mesaj üste bakarsanız görürsünüz.Hiçbir borsada olmasa millet neye göre şu kadara sattım der?
Okumadan sadece post attığımız için başımıza bunlar geliyor hocam. Biraz okusak zaten ne cahillik kalacak ne başka birşey. Okumayı sevmeyen hazıra alışmış milletiz Smiley
Pages:
Jump to: