Pages:
Author

Topic: Sabancı ve Koç desteği ile TCcoin geliyor - page 2. (Read 1939 times)

member
Activity: 224
Merit: 10
Olsa cok guzel olurdu harbiden ama maalesef yalan oldugu ortaya cikti. Hayirlisi bakalim belki ileride birgun gerceklesir.
Ben de bunu anlamıyorum eğer gerçek değilse hala neden post atmamıza izin veriyorlar ki bu forum tam bir spekülasyon yuvası buradan büyük spekülasyon yapılmaz abi.
member
Ülkenin bu kadar büyük sermayelerinin bu işe destek atması bizler için gerçekten büyük bir şans açıkcası. Bu sermayelerin gelmesi demek büyük aydınların bu piyasaya akması manasına geliyor
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Olsa cok guzel olurdu harbiden ama maalesef yalan oldugu ortaya cikti. Hayirlisi bakalim belki ileride birgun gerceklesir.
member
Activity: 308
Merit: 11
Bayağı eski bir haber yalan olduğunu duyana kadar korku ile birlikte çok merak ediyordum olmasıyla birlikte de mutlaka araştırıp içine girmeyi de düşünüyordum ama olmadı.
member
Activity: 252
Merit: 11
Olay geldi güzel oldu ve kısa zamanda yalanlanarak bizi üzdü. Çok istemiştim gelmesini Türk yapımı olduğu için korkutmustu ama guvenli ve sağlam holdingler olduğu için ümidim de vardı.
member
Activity: 322
Merit: 12
birden fazla sitede bu haber var ve yalanlanmadı, yalan haber olduğunu düşünmüyorum

Aylar öncesinde şirket yöneticileri bu konunun yalan olduğu şeklinde açıklama yapmıştı. Olsa güzel olurdu elbette ama asılsız haberler çok dolaşıyor ortada
newbie
Activity: 36
Merit: 0
birden fazla sitede bu haber var ve yalanlanmadı, yalan haber olduğunu düşünmüyorum
member
Activity: 294
Ben bunu açıkçası  tamamen yalan haber olarak görüyorum, aslına bakarsanız bu iki holdingin, bu tip işler içine gireceklerini düşünmüyorum. zira şu anda fazlasıyla para kazanıyorlar kapitalist sistemden
newbie
Activity: 101
bana da pek inandırıcı gelmedi gerekirse kendi coinlerini çıkarırlar neden böyle bir ortaklığa gitsinler. Tabi yapsalar iyi olur ama çok zor
member
Activity: 195
-
ben bunu tamamen yalan dolan bir haber olarak değerlendiriyorum zira, böyle bir şeyin olması, hamsinin kavağa çıkma ihtimali ile aynıdır
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Eğer gerçekleşirse bu coin Türkiye'de çok değerlenir. Sıkı takip etmek gerekiyor.Tabi sadece bu habere bakıp yatırım yapmak da anlamsız. Koç ve Sabancı'dan da bir açıklama gelmesi şart
member
Activity: 574
Merit: 14
bu coinin gerçekliğini sorgulamaya başladım. alt yapı oluşturuluyor ve sessiz kalınması gerçek olduğuna işaret. belki çok önemsiz buldular bu haberi açıklama yapma gereği duymuyorlar. kendi coinlerini oluştursalar bile devlet desteği olmadan Türkiye'de yine tutunamazlar.
full member
Activity: 230
Merit: 100
Yok artık adamlar işi gücü bırakıp ortak coin çıkaracaklarmış hayatta inanmam...isteseler bugün çıkarırlar ortaklığa gerek duymazlar
full member
Activity: 434
Merit: 100
bu iki firma acaba gerçekten birleşip bir şeyler yapacak mı çok merak ediyorum, rekabet var aralarında çünkü ayrı ayrı yaparız diye düşünürler gibime geliyor.
newbie
Activity: 140
Bu haberleri çok önceden de duyduk ama pek bir icraat göremedik inşallah şimdi girişilir de icraat olur
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
Bunlar böyle bir işi yaparlar mı birlikte iki ayrı holding ve  nasıl birleşik bir iş yönetecekler demiştim kendimce, ama ses soluk yok anlaşılan, zaten konu kapanmış gibi.
newbie
Activity: 266
yalan dolan hocam ya yani böyle bir iş olması imkansıza yakın, koç ve sabancı bu işlere kolay kolay bulaşmaz
full member
Activity: 980
Merit: 207
Koçu bilmem de sabancı asla böyle bir iş içine girmez diye düşünüyorum, baya zor bir ihtimal yani
member
Keşke yalanlanmış bir haber olmasaydı. böyle büyük iki şirket beraberi geçtim tek başına biri bile girmiş olsaydı.
member
Activity: 146
koç ve sabancı pek çok sektörü ele geçirmiş ve diğer küçük yatırımcıların önünü keserek ülke ekonomisin gelişmesine engel olmuşlardır. ben daha çok genç, başarıya ve paraya aç değerli geliştiricilerden kripto para projesi üretmelerini bekliyorum.
Pages:
Jump to: