Pages:
Author

Topic: Sabancı ve Koç desteği ile TCcoin geliyor - page 4. (Read 1939 times)

sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Enerjisa gibi olacaksa hiç olmasın..çok satarlar kesin ama fayda sağlarlar mı emin olamadım🤔
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Konu epey bi eski kalmış böyle bir ortaklık olmayacağını duyurdular o yüzden şuanlık böyle bir durum yok arkadaşlar gelecekte olursa hepimiz için iyi olur diyecem de biraz zor.
member
Activity: 392
Merit: 24
Türkiye' de yasal bir düzenleme olmadan hiç bir ICO ya da kriptopara çıkarılmaz.
Türk bir firma ya da firmalar başka bir yurt dışı firma ortaklığında merkezi Türkiye dışı olacak şekilde çıkarabilir ICO' sunu da yapabilir ama , bir düzenleme olmadan Türk ICO' su ya da yerlipara beklemek bence zor.
Akche ve benzeri oluşumları exchange' ler üzerinde yayılamadığı için böyle büyük klasmanlara maalsef sokamıyorum onları örnektir de diyemeyiz bu nedenle
sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
yalan haber böyle bir girişimleri bulunmuyor sabancı ve koç un, ayrıca Türkiyenin  kriptoparası olma hedefiyle yola çıkan nexpara 'da Devletten, Bakanlıktan izin alamadığı için ico'yu iptal ettiklerini söylemişti. yani Türkiye için bu işlerin çok yolu var gibime geliyor ( En azından resmi olarak yapılacaksa )
full member
Activity: 434
Merit: 100
ilk zamanlarda ben sıcak bakıyordum umutlanmıştım bu anlaşmadan ama şimdi her şeyiyle saçma geliyor ki bunlar birleşmez gibi de duruyor yani bu da umutsuz vaka bence.
full member
Activity: 546
bu iki büyük rakip şirketin bu açıdan beraber olacağını düşünmüyorum mantıklı gelmiyor bana. öyle bir şey yapacak olsalar ayrı ayrı yaparlar rekabeti artırırlar.
member
Activity: 100
Merit: 10
Keşke doğru olsa ama adının TCcoin olmasından bile anlaşılıyor ne kadar sallama bir haber olduğu  Undecided
full member
Activity: 175
Why not!
Haber doğruysa vardır bir çıkarları yok doğru değilse spekülasyon dan başka birşey değil. Velev doğru olsun ama zannetmiyorum ki sabancı ve koç aynı çatı altında birleşsin nerde beraber iş yapmışlar
member
Activity: 336
Merit: 11
Keske olsaydi ulkemiz adina harika bir gelisme olurdu ama maalesef yalan bir haber. Inanmayin derim.
member
Activity: 560
Merit: 11
yok öyle birşey. haber sitelerinde manşetleri hep takip ederim. eğer doğru olsaydı gözüme takılırdı. donanımhaber kriptolarla alakalı videosunda tccoinden bahsedildi ama üstün körü. ilk oradan duydum varlığını. işin kıl tarafı iki holdingde sesini çıkartmıyorsa ortada fol yok yumurta yok demektir.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
pek zannetmiyorum ben boyle birseyi yani ihtimal vermiyorum. belki daha yetkili daha genis capta bir aciklama dinlesem belki. ama olmasina da karsi degilim. bu ya da baskalari umarim olur olmasini isterim.
copper member
Activity: 56
Merit: 0
Presale is live: BitPenta.com
yaw bu haber yalanlandı ama düzenli olarak herkez iyi dileklerini iletiyor. Ne oldu yalanı atandamı inandı artık yalanına anlamadım gitti ?

https://kriptokoin.in/sabancidan-manasin-dijital-para-iddiasina-yalanlama/
sr. member
Activity: 402
Merit: 250
sanırım yine millili harekatı üzerinden ortaya çıkmış bir coin olarak gözüküyor umarım bu da diğerleri gibi olmaz, koç ve sabancı'nın bizleri gururlandıracağını düşünüyorum
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Sabancı ve Koç Holding böyle bir girişimde bulunacak olsalar bunun altyapısını oluşturduktan sonra açıklama yaparlardı. Koinin ismi bile var fakat Sabancı ve Koç Holdingden gelen bir açıklama yok. Ayrıca her iki holdingin ortak bir blokzincir için bir araya geleceğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 238
belli bir tecrübe ve birikime sahip olan bu iki şirketin rastgele bir iş yapacağını düşünmüyorum yani gereken ekibi mutlaka toplayacaktır
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Daha başlayamadan bile bitirilen bir proje bile denilemez zaten bunlar birleşip bir şey yapacaklardıda biz görecektikte ömrümüz yetmezdi o yüzden iş güçlü şahıslara düşüyor yoksa bunların bir şey yapacağı yok.
member
Activity: 196
Haber çok da gerçekmiş gibi gelmiyor bana. Hiçbir açıklama yok hiçbir detay yok. Aynı zamanda da ülkemizde bu işin hiçbir yasal dayanağı yok. Bu nedenle böyle bir girişim olduğuna pek inanmadım..
member
Activity: 308
turkler olarak bi seyden de geri kalalim be. illa icine edecez bi seyin. bu herifler yuzunden vergi gelirse de sasirmam. icine edecekler illa.
member
Activity: 546
eğer haberin doğruluğunda şüphe duyuyorsanız Sabancı ve Koç tarafından gelen açıklamaları takip edin. henüz böyle gelişme var mı? yok. iki holding eğer sessiz kalıyor ise umutlanmanın alemi de yok demektir. TCcoin ne getirecek, faydaları neler, ether tokeni mi, yoksa coin, kendi block zinciri mi olacak, blockchain mi kullanacak hiçbir detay yok.
member
Activity: 140
ikiside bozuk kalitesiz ürün ve kumbara araba sata sata zengin oldu diğer girişimcilerin önlerinin tıkadı rekabete izin vermedi biraz okuyun bu iki aile ülkenin kaynaklarını sömürüyor
Pages:
Jump to: