Pages:
Author

Topic: Sabancı ve Koç desteği ile TCcoin geliyor - page 3. (Read 1939 times)

hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Kripto para ekosisteminde birçok risk mevcut, bunların en önemlilerinden biri de güven unsuru ki Koç ve/veya Sabancı bu problemi ortadan kaldırabilir diye düşünürken globalde kim yaptı bunu diye düşündüm ve ötesine gidip basitçe google ettim herhangi bir bilgi bulamadım, yok demiyorum daha araştırmam lazım. Dünyada bunun örneği olmamasının bir sebebi vardır, büyük grupların kripto para işine girmesi yatırım yapması demiyorum dikkat, direkt exchange vs gibi bir işe girmeyi, sebep üstlenilen sorumluluk ve girilen riskin boyutu yada öngörülememesi olabilir, araştıracağım.
member
Activity: 123
Merit: 10
Bana çok saçma geldi sanki birbirlerine ihtiyaçları varmış gibi isteseler tek başlarına herşeyi yaparlar çok gerçekci gelmedi
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu iki büyük firma genelde var olan başka ülkelerdeki ürünlerin satıcısı konumunda bulunuyor. Yeni sıfırdan bir ürün ortaya koyma konusunda çok hevesli değiller. Yani yaralı parmakla çok olumlu ilişkileri yok Smiley
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
büyük devlerin işin arkasında olması nedeniyle ülkemizden oldukça fazla sayıda yatırımcının TCcoin'e destek olacağını ve yatırım yapacağını tahmin ediyorum, bir şekilde devlet ve özel sektör işbirliği bu alanda en önemli adımı atmamızı sağlayabilir.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
TC coin falan tamamen uydurma bir isim diye düşünüyorum, zaten yasa olmadan siz kafanıza göre ticari bir şeyde TC kullanamazsınız
member
Activity: 448
Türkiyenin iki güzide ve büyük şirketlerinden olan Koç ve sabancı şirketlerinin digital para için birleşmesi ve TC coin çıkarma işi düşünce olarak güzel bir proje gibi duruyor , fakat ülkemizde bunu yapmaları yasal olarak pek mümkün değil.
member
Activity: 234
bu projenin başarılı olmasını çok isterim sabancı ve koç u da tebrik ediyorum adamlar yine göstermiş büyüklüklerini devletimiz kabullenmiyor ama geleceği görmüşler
member
Activity: 294
Arkasinda holdinglerin olacaginddan bahsetmis ancak proje ile ilgili herhangi bir aciklama belirtilmemis. Mantikli ve islevsel bir proje oldugu takdirde arkasinda buyuk sirketler veya holdingler olmasi gerekmiyor benim kanimca.
newbie
Activity: 182
Türkiye için önemli bir gelişme. Türkiyenin önde gelen iki dev şirketinin bu alan yatırım yapması ülke ekonomisine olumlu yansıyacaktır. Ama haberin çıkışından beri iki şirkette bir açıklama yapmamış.
member
Activity: 268
Merit: 12
arkadaşında dediği gibi haber çıktıktan sonra ardından yalanlama geldi. keşke böyle bir adım atsalar da ülkemiz adına olumlu ve güzel bir gelişme duyabilsek.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Bu haber yapıldığı günün ertesi yalanlandı tekrar niye hortlamış anlamadım, çok isterim Koç ve Sabancı gibi büyük bir grubun hele ki finansal kurumları hali hazırda olan yapıların kripto para ile ilgili olarak adım atmalarını, başladıkları işi başarıyla yaparlar.
member
Activity: 240
Umarım doğru haberdir inşallah başarılı olur bu proje
full member
Activity: 772
Merit: 135
BiTCOiN
haber iyide asıl koç sabancı bir sağlam alım satı borsası kursa inanın piyasada 1 numara olurlar helede 50-100 coinide bağlarlarsa.
member
Activity: 336
sabancı ve koç iki dev birarada ......ahh paranın gözü kör olsun.arkadaşlar bu firmalar bu piyasaya girerse girmeyen kalmaz akabinde zorlu holding yıldız holding gibi diğer kuruluşlarda bu işe girerler.kripto para piyasasının bence önü çok açık .bence çok uçucak bu paralar..
newbie
Activity: 210
hadi bakalım inşallah güzel bir proje olur da bizim de ülke olarak sektörde söz sahibi bir kripto paramız olur.böyle büyük firmalarımızın atılımlarını bekliyoruz.
member
Activity: 182
Bu ahberi il okuduğumda bende heyecanlanmıştım. Ülkenin önde gelen 2 büyük şirketinin koin çıkartması ülke için önemliydi ancak bu haber sonradan sabancı tarafından yalanlandı. Angry
full member
Activity: 239
Merit: 100
Türkiye de bu tarz önem arz eden yatırımların artması gerekiyor  daha fazla yatırım yapılması gerektiğini düşünüyorum umalım ki Türkiye açısından büyük yatırımlara öncü olur  sessizlik konusunda ise şuanda bir açıklama yapılmamasının sebebini gerekli ar-ge çalışmalarının başladığını ve tamamlandıktan sonra gerekli açıklamaların yapılacağını düşünüyorum .Dünya açısından da büyük holdinglerin kullanıma sunacağı kripto para özelliği taşıdığını da belirtmek isterim
member
Activity: 280
bu haber bir ortaya çıktı sonrasında hiç bir gelişme olmadı, o zamanda scam olduğunu düşünüyorum hala da aynı düşünüyorum
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
TC coin mi kulağa güzel geliyor güzel proje koç ve sabancı holdingden güzel adım umarım bizimde lehimize olur umutlarımız yeşerir yeniden.
member
Activity: 1022
Türkiye'de bir yasal düzenleme olsa da kripto paralar için bu tarz atılımlar gerçekleştirilebilse ya da daha başarılı olabilse. Hükümet böyle bir düzenlemeyi düşünmediği sürece bu tarz uygulamalar söylentiden öteye gidemeyecektir.
Pages:
Jump to: