Pages:
Author

Topic: Sabancı ve Koç desteği ile TCcoin geliyor - page 5. (Read 1939 times)

full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
para nerde sabanci ve koc orda. paranin kokusunu aldiklarina gore bu ise girmisler. zamaninda kus modelini araba diye satan sirketten bu piyasada ne beklenir bilmiyorum.

Aynen para nerdeyse bu iki şirket orada fakat sabancının neden vaz geçteğini bir türlü anlayamadım acaba koça ihtiyacı yoktamı ondan yaptı onuda bilmiyoruz.
full member
Activity: 854
Merit: 113
para nerde sabanci ve koc orda. paranin kokusunu aldiklarina gore bu ise girmisler. zamaninda kus modelini araba diye satan sirketten bu piyasada ne beklenir bilmiyorum.
member
Activity: 350
Merit: 11
Piyasa olumlu haber pompalıyorlar hükümetin kripto paraya olan tavrı ortada hala lale çılgınlığına benzetiyorlar, böyle bir ortamda hükümete karşı harekete geçip kripto para oluşturacaklarına ihtimal vermiyorum.
member
Activity: 392
Merit: 10
Haberlerin detaylarına baktıkça , ve ülkemizdeki hükümetin özellikle Mehmet Şİmşekin açıklamalarıyla birleştirdikçe kısa ve orta vadede bu kripto para çıkarma işi çok zor görünüyor , bu iş için hükümetten izin çıkmaz.
member
Activity: 322
Merit: 15
Sabancıdan haber için yalanlama gelmişti.

“Bugün çeşitli yayınlarda yer alan ‘dijital para’ konulu haberler üzerine açıklama yapılması gereği doğmuştur. Sabancı Holding Yönetim Kurulu tarafından bu yönde alınmış bir kararımız yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunulur"

http://www.webtekno.com/sabanci-koc-holding-ile-yapacagi-kripto-para-ortakligi-haberlerini-yalanladi-h42668.html
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Sanırım proje iptal edilmiş veya sadece bir şirket  tarafından ilerleniyor . Keşke  iki şirkete iş birliğini birleştirip daha iyi bir projeler yapıp bir ürün sürseler piyasaya en azından bir coin var deriz.
member
Activity: 490
Hangi trilyonlarca liraya ulaşmış borsa allah aşkına. 300lerde takıldık çıkamıyoruz hiçbiryere Smiley
Bizim türklerin tek sıkıntısı çözüm üretmeyen paralar çıkartıp kısa yoldan parayı vurmak istemeleri. Yoksa milli, yerli gibi terimler yerine çözümleri konuşurduk. Umarım bu iki büyük şirket bunun farkında olup bir soruna çözüm veya kolaylık getirebilecek bir kripto para çıkartırlar.
member
Activity: 560
Merit: 57
Böyle bir şeyin yapılma ihtimalinin gerçek veya yalan diye bile yorumlamaya ihtiyaç duymuyorum o kadar saçma bir haber
member
Activity: 182
bu iki şirket gerçekten maddi anlamda güce sahip olsalar da konu coin çıkartmak olduğu için gereken kişilerden gereken desteği almadıkları sürece çok başarılı olacaklarını sanmıyorum
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ülkemizin devlerinin bu işe kalkışmalarını tebrik ediyorum ve umarım başarılı olurlar diyorum. bunlar kalkışmışsa bu işe güzel işler çıkacak gibi duruyor hadi bakalım merak ediyorum doğrusu.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum ayrıca her ne kadar bilindik isim olsalarda para babaları olduklarından dolayı kriptopara dünyasına adım atmalarını istemiyorum.. Yani merkezsizlik anlayışına ters geliyor bu bana.. Satoshi reis ne güzel attı ortaya bir fikir sonra da kayboldu.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
geç kalan bir haber ama inşalllah bundan sonra bu alanda gelişebiliriz
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

Haber tamamen gerçeği yansıtmasa bile ülke de ciddi bir şekilde yankı uyandırmış durumda yani herkeste neden olmasın sorusuna neden oldu.

İyi dileklerimle
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Yok ya gelmesin açıkçası ben böyle bir şeyi desteklemiyorum ya da destekleme taraftarı da değilim.. Karşımıza çıkartacaklar ERC20 tokenini ve dalga geçtikleri Dogecoin'den daha iyi olduğunu iddia edecekler, blokzincirden anladıklarını düşünmüyorum.

Ülkemizin önde gelen bu iki holdinginin bu işi bilmeyen kişilerle yola çıkacağını hiç sanmıyorum.Sizin dediğiniz gibi acemice bir iş ortaya çıksa bile bu işin bir başlangıç olması açısından ülkemize yine bir katkı sağlayacağı görüşündeyim.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Eğer gerçekten bu piyasayı iyi inceledilerse ve yeterince bilgi sahibi olmaya başladılarsa neden olmasın diyorum ben. Tabi ki başarılı olacağının garantisi verilemez fakat böyle büyük firmaların bu işin içine girmesi güzel şeyler getirebilir.
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Yok ya gelmesin açıkçası ben böyle bir şeyi desteklemiyorum ya da destekleme taraftarı da değilim.. Karşımıza çıkartacaklar ERC20 tokenini ve dalga geçtikleri Dogecoin'den daha iyi olduğunu iddia edecekler, blokzincirden anladıklarını düşünmüyorum.
full member
Activity: 546
Merit: 100
ülkemizde büyük şirketlerin bu işe merak saldığını görmek sevindiriyor ve ülkemiz adına güzel işler yapmaya kolları sıvamaları da ümidimizi artırıyor. umarım başarılı olurlar.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Ülkemizin bu iki güzide ailesinin böyle güzel bir amaçla güçlerini birleştirmesi gerçekten geleceğe biraz daha ümitle bakmamı sağlıyor.Umarım devletimizde kripto paraları destekleyen bir tutum sergilemeye başlar.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Bence geç kalınmış bir iş önceden kripto işlerine girişilmeliydi
Zararın neresinden dönersek kar
member
Activity: 294
ülke adına güzel gelişme diye değerlendiriyorum bu olayı. bununla beraber türk işi projeler scam falan yorumlarını tarihe gömebiliriz umarım güzel iş çıkarırlar.
Pages:
Jump to: