Pages:
Author

Topic: Sabancı ve Koç desteği ile TCcoin geliyor - page 6. (Read 1939 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
Eğer gerçekten koç ve sabancı şirketlerinin kripto para oluşturmak için birleşme kararı aladılar ise bu ülkemizde kripto paralar için yaşanan büyük gelişme ,fakat hükümetin buna yasal izin vereceğini sanmıyorum.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Türkiyenin en büyük iki şirketi olan koç ve sabancı şirketlerinin kripto para oluşturmak için birleşip tccoin çıkarma fikri kripto paraların yakında ülkemizde yasal zemine kavuşabileceği sinyali olabilir .
member
Activity: 350
Merit: 11
Bu iki şirketin Koç ve Sabancı grubun kripto para için TCcoin  birleşip kripto para oluşturması ülkemizde kripto paraya karşı insanların bakış açısını değiştireceğini ve kripto paralara karşı güven duymasına olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Tüm haber sitelerinde aynı haber dönüyor zaten bildiğimiz gibi tamamen copy paste yapıyorlar.
Peki sizce böyle bir kripto paranın reklamını tv yerine neden saçma sapan internet sitelerinde yapsınlar ki.
member
Activity: 392
Yalnız bu haberi koç ve sabancı grubu doğrulamadı , ya spekülasyon bir haber , yada şuan da duyulsun istemiyorlar , eğer ki bu iki şirket kripto para oluşumu için adım atarlarsa ülkemizde kripto paraya olan ilgi artar.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bu haber doğru ise ,ülkemizde sürekli bitti battı sahtekar balon lafları bir kenara bırakılıp olayın ciddiyeti biraz olsun ortaya çıkacaktır.
full member
Activity: 980
Merit: 207
valla benim bildiğim ne koç ne de sabancı bu konulara yatırım yaptı,  bu holdingler zaten yatırım yapsalarda öyle reklam yaparak, alelade şekilde yatırım yapmazlar, gizli, şekilde yaparlar haa bakarsınız btc 100k dolar olmuş o zaman çıkıp söylerler, onun dışında TC koin falan bunları deli saçması buluyorum
member
Activity: 196
Bu TC koin işini birisi çıktı ortaya attı, kendide artık konuya yazmıyor, tamamen ilgi çekmek için yapıldı, yani ne manası var bu TC koinin ?
full member
Activity: 308
Merit: 100
Şu ana kadar girişilmiş en sağlam kripto para projesi olur bence de. Sonuçta 2 dev firma ortaklığı ile gerçekleşmesi planlanıyor. Patlayabilir de tabi bilemiyorum ama bu piyasaya atılmış güzel bir adım olur.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Bu proje bence bizim yapacagimiz projelerin ici de en kaliteli ve temeli saglam olacak proje olur diye dusunuyorum. Sabanci istikrarli calisirsa sektorde saglam yerlerde bile gorebiliriz.
newbie
Activity: 700
bende haberi okudum ülkemde de dijital bir para birimi olması çok iyi olur umarım atılımları biran önce başlatırlar TCcoin iyi bir çıkışla piyasada isim yapmasını dilerim
newbie
Olsa gercekten harika olacak ama bildigim kadariyla bu haber yalan cikti. Maalesef bu sefer de gol degil.
member
Activity: 140
yerli projelere her daim destek verilmeli. geliştiriciler ülkenin önde gelen kurumları.
newbie
Activity: 126
Çok geç kalınmış bir uygulama
Çoğu büyük şirket zaten kendi parsını düzenledi çünkü önceden almak lazım
jr. member
Merit: 3
Bu da mining ısısı ile tarım yapılma haberi gibi hayal bir haber olmuş olması çok üzdü beni. Keşke olsaydı gayet güzel bir gelişme olurdu kripto para adına.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Alphan Manas'ın reklam anlayışı böyle işte, yıllar evvel Bilyoner'de de bi hareket olmuştu, deniz takside de baya bir reklamasyon döndüğünü hatırlıyorum, uçacak kaçacak falan filan. Bu sefer fena patladı ama bir repütasyon kaybı yaşadığını düşünmekle birlikte iyi bir reklam oldu. Derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye, bitcoin daha yüksekken yapsaydı daha fazla sükse yapabilirdi.
member
Activity: 152
Merit: 12
Haber bana da çok asparagas gelmişti. Koç ve Sabancı'nın istese bu tarz proje yapacak güçleri ve paraları var ancak şu aşamada (piyasada belirsizlik ve yasalar) böyle bir işe girişeceklerini sanmıyorum.
copper member
Activity: 56
Presale is live: BitPenta.com
Bu haber yalanlandi
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
yerli coin fikri tutmaz, arkasında geniş bir topluluk  desteği olmalı tüm dünyadan.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Alphan Msnas Dogecoine haksızlık etmiş ve kripto para konusunu “ne çıkarılsa millet alıyo” manasına gelen cümleler kurmuş. Kripto para çıkaracaklarını açıklarken konuya biraz daha hassasiyet göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Sabancı ve Koç’un ortak bir kripto para çıkaracağına ihtimall vermiyorum açıkçası.
Pages:
Jump to: