Pages:
Author

Topic: Sabancı ve Koç desteği ile TCcoin geliyor - page 7. (Read 1939 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Ülkemizde henüz bu gelişmeyi destekleyecek alt yapı yok. Yasal olarak atılan hiçbir adım da yok. Bu nedenlerden ötürü haberin doğru olmadığını düşündüm. Ancak umarım doğrudur ve gelişmelerin zemini hazırlanır.
member
Activity: 350
çok güzel bir haber. ancak böyle büyük iki dev bir araya gelirse mükemmel ve başarılı bir iş çıkar ortaya diye düşünüyorum. Demek ki gelecek görmüşler. Bu ülkemiz adına çok iyi bir gelişme olur kanaatindeyim.
member
Activity: 588
$CYBERCASH METAVERSE
ooo çok güzel bir haber. sağlam adamların katıldığı arkasının sağlam olduğu bir yerli coinden bahsedebileceğiz demek. belki eskileri unutturur bu.
newbie
Activity: 163
Merit: 0
ger.ekten merakla bekliyoruz çünkü üzerinde bir hayli çalışılmış bir proje olacağı kesin bu iki ailenin elini attıkları altın oluyor neredeyse ve bu ülkemiz için de gelişen teknolojiye ayak uydurmak için muhteşem bir haber bence
member
Activity: 280
doge koin hiç de öyle şaka için çıkarılmadı,  şaka dan anladıkları ne onu da merak ediyorum, tamam ulvi amaçları yoktu doge koinin ama öyle hadi şaka olsun  diye çıkarılmadı ciddi uğraş söz konusu
hero member
Activity: 910
Merit: 503
Şaka için yazılanlara bile para geldi demişler ve dogecoin'den bahsetmişler ulan senin çıkarttığın coini kullanan insan sayısı doge'nin 100'de 1'i bile olamaz.. dogecoin'i alaya alarak baştan bu topluluğu kaybediyolar.. piyasanın içinde olmadıkları ne kadarda belli.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Alphan Manas’ın açıklamaları söylemle kalmaz, Sabancı ve Koç Holdinglerin biraraya gelerek bir coin çıkarırlarsa, ortaya çok iyi bir proje çıkabilir. Ülkemizde de büyük şirketlerin blokzincir teknolojisini kullanmaya başlamasının zamanı geldi, geçiyor. Güzel bir gelişme.
member
Activity: 182
yabancı ülkeler de buna benzer bir çok gelişme oldu fakat ülkemiz adına ilk ciddi ve güvenilir girişim diyebiliriz umarım en iyi şekilde gerçekleşir
member
Activity: 266
Bu haber çok konuşuldu fakat yanlış hatırlamıyorsam dün akşam sabancı holding bu haberi yalanladı ve böyle bir çalışmalarının olmadığını duyurdu piyasaya. Koçtan bir haber gelmemişti.

Sabancının yapmış olduğu açıklamadan emin misiniz? Haberin linki var ise paylaşabilir misiniz lütfen. Bu haber beni çok heyecanlandırmıştı ama sizin bu yorumunuz hey canımı hayal kırıklığına çevirdi.
member
Activity: 308
Bu haber çok konuşuldu fakat yanlış hatırlamıyorsam dün akşam sabancı holding bu haberi yalanladı ve böyle bir çalışmalarının olmadığını duyurdu piyasaya. Koçtan bir haber gelmemişti.
member
Activity: 275
Merit: 11
ülkeleri ayakta tutan bu tarz büyük şirketler ve onların rekabet arzusu. yoksa bizim hükümete kalsa hiç bulaşmazlar hala caiz mi diye tartışıyorlar sonuçta Cheesy
full member
Activity: 938
Merit: 115
Ben bu haberin doğru olabileceğini düşünmüyorum. Ülkenin en büyük iki holdingi hiçbir konuda ortak olamazken bu konuda mı ortak olacaklar ki? Ayrıca daha yasaların tanımadığı bir alana kesinlikle yatırım yapmazlar.
U20
full member
Activity: 546
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Eğer TCcoin haberleri doğruysa böyle köklü şirketler sayesinde Türkiye'de olumlu gelişmeler yaşanacağına inanıyorum. Bekleyip göreceğiz..
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Bu haber asparagas gibi duruyor. zira bu denli büyük para sahipleri türkiyede maalesef girse girse gayri menkul işine giriyor. madencilik işine bile girmiyor, türkiyedeki madencilik sektörü yabancıların elinde.
member
Activity: 322
Merit: 11
Sağlam bir destek. Türkiye'nin ciddi bir geçmişi olan sayılı iki şirketinin böyle bir işe girişmiş olmasi da Türkiye için ciddi bir adım olacaktır. Ben halk tarafından da destek bulacağına eminim
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Sanıyorum açıklama konu üzerinde ayrıntılı çalışmalar yapılmadan yapılmış. Çıkarılacak kripto paranın adına TCcoin demişler ancak TC ibaresini özel kurulışların kullanabileceği isimleri içermiyor yanılmıyorsam. Holdinglerle böyle bir çalışma yapılması ve çıkarılacak coinin bu holdinglerin ürünlerinde alışveriş amaçlı kullanılması fikri işe yarayabilir.
member
Activity: 182
inşallah sadece haber olarak kalmaz ve gereken düzenlemelerin ardından piyasaya çıkar,arkasında sağlam ailelerin olması da çok büyük artı
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Valla ben böyle bir şey duymadım ne koçtan ne sabancıdan ne de bu ailelere mensup, bir aile ferdinden böyle bir şey kulağıma gelmedi
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bu haberi son günlerde birkaç kez okudum ama ne doğru olduğu ne de yalan olduğuna dair kesin bir şey yok anladığım kadarıyla. Her şeyin netleşmesi lazım en kısa zamanda.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Bir kaç yerde gördüğüm bir haber, buna ilişkin ne yasal bir düzenleme var ülkemiz için ne de adı geçen paydaşlardan yapılmış detaylı bir açıklma şu an için ben gerçekleşeceğine çok ihtimal vermiyorum.
Pages:
Jump to: