Ni slucajno to ne radi. Striktno zabranjeno.
100% sam siguran
A sta ti mogu? Mi da smo pametni da se nekako samoorganizujemo i da medjusobno delimo jedno drugima te sMerite. Nego Turci su slozni, Hrvati, Indonezani,i mnogo drugi, a zato smo mi Srbi dobar primer nesloge!
Taj merit je inace sranje da se razumemo, nista drugo nego da se uspori registracija novih accounta i njihovo napredovanje. Ako mislis da to nece biti podlozno raznoraznim manipulacijama onda se grdno varas. Za nas koji vec imamo neki rank OK je, Ali novi ljudi ce jedva skupiti koji merit i napredovati. Sada mi je malo zao sto nisam napravio jedno 10 accounta pre 2 godine, sada ce definitivno da I'm skoci cena.
ja tek sad kontam da se ti tokeni izgleda vezu za ETH, ali ako je vezivanje tokena smart contract to ne valja jer dosta sajtova ne prihvata smart contract adrese.
mozda i lupetam, pa ako neko hoce koji red da napise bio bi zahvalan
Ti verovatno pricas o Ethereumu koji je platforma, svi erc20 tokens su na eth platformi i za to vecina koristi myetherwallet novcanik. Ako hoces da saljes te tokene moras da imas ETH, zamisli. Oni vec prave erc827, kao poboljsanu verziju citaj o tome ovde
https://themerkle.com/what-is-erc827/amp/
Kako ih sakupljas, pa imas bounty campings u altcoin sekciji, onda mnogo airdrop-ova. Kupis recimo csno bitdice tokene cuvas ih u novcaniku I na svakih 3 meseca dobijes nesto kao dividende.
Pazi taj NEO, kineski ethereum kako ga zovu, kazu da ce ove godine mnogo tokena biti napravljeno na toj platformi. Nice interesantno, ti Kinezi su svakao ludi.
Edit: jel sam zasluzio koji merit za ovaj post ili moram jos da se potrudim
Edit: Edit: da sam zensko i da pokazujem sise po forumu da li bi to pomoglo da zaradim 500 merita i postanem legendary? ))