~snip
Dosli smo do toga da je taj 0.001 mBTC preko $19
napravio si omasku ovde, 0.001 BTC
, ali ne bi bilo i da je bas tako kako si napisao
~snip
Od pre par dana moj kum ima novo misljenje o Bitcoinu... to je sve Rotshild i kompanija, oni su to napravili i zato cena raste! Promenio je mnogo misljenja za svo ovo vreme, od toga da je ovo sve zabluda, do toga da su ga napravili najmocniji i da ce sigurno da zavlada svetom (zato sto oni mocni to tako zele) i naravno oni ce da upravljaju Bitcoinom kako oni zele... Saslusao sam ga do kraja, nisam ga prekidao!
svako ima pravo na svoje misljenje, ono sto se meni cini je da je BTC tu da ostane (poraste u vrednosti i primeni naravno), ali da je potencijal koji je doneo ETH mnogo veci, i da bi to moglo da se odrazi na cenu u mogucnosti
Bitcoin +$25k, Ethereum +$700... I sta sada da kazemo? Pogresio sam malo (pijan covek gresi!) u kucanju, ali moze tu da se prepozna sta ja zelim da kazem!
I tako nema nikakvog posta ovde vec 14 dana! Bas je mirno u nasoj Srbiji, "bole nas ona stvar" za sve!
Mi zivimo nase zivote!
Ajde da se ja umesam malo tu sa starom pricom! Nova godina je, praznici stizu...
Barrique wine and fine!
https://www.barriquenis.rs/Osim sjajnog izbora Singl Maltova na akciji, ima neka promcija za neka skupa vina... Budimir Projekat X (1400din), Prokupac Boje Lila (1560), Svb Rosa (2980), su 2+1! Kupis dva dobije jedan! Na sajtu nema, ali mislim da je i "33" na istoj akciji, a ona je oko 5000din!
Od rakija mozete da birate, mislim nasih domacih... sljive, dunje, kajsije, kruske... viskija koliko hoces..
Za sve vas odavde cene su takve kakve jesu u crypto valutama... kao i uvek za vise mozemo cak da probamo da dobijemo bolju cenu za neke stvari (uvek moze da se pita, nije sve do mene!)!
U svakom slucaju bacite pogled na sajt, mozete da narucujute i placate normlano karticom... ali preko mene moze crypto, mozda nize cene... U svakom slucaju tu sam ako se neko malo vise zainteresuje (kao i uvek), sto do sada nije bio slucaj!
Srecni praznici za one koji slave! Za nas ostale zna se, praznik je kad god se "ima sta treba"!
Aj srecno!