I ono sto me najvise zanima, kakvo je stanje sto se tice poreske. Pretpostavljam da se stotine hiljada evra vec dizalo. Da li je neko svojevoljno ili prinudno ikada platio porez i koliko? Trazio sam svuda informaciju ali bezuspesno. Bez problema bih platio porez na kapitalnu dobit 15%, sto mi jedino ima smisla. Ali placanje poreza i doprinosa u iznosu od 45% mi nema nikakvog smisla, ne radim ni za koga i ne pruzam usluge online. Dok se ne regulise izgleda da moramo da cuvamo pola iznosa sa svaki slucaj.
Imam resenje za sve tvoje probleme, osim da sav novac podignes odmah... Ja te pozivam da postavis ponudu na Telegram grupi https://t.me/btc_bez_provizije Grupa trenutno ima 48 clanova, okupljeni smo oko ideje decentralizovane razmene BTC/RSD direktno iz Bitcoin novcanika, bez provizije, bez posrednika, bez verifikacije, bez placanja poreza i sto je najsmesnije potpuno legalno. Jedino sto u slucaju da koristis nas sistem ne mozes da podignes sav novac odmah, jer uvek moras da kriptografski zakljucas 2/3 od svojih BTC kao garanciju, stoga bi dinamika podizanja novca u tvom slucaju izgledala ovako:
Mozda ti sve zvuci zbunjujuce, ali detaljno uputstvo i kratki video tutorijal ces naci pinnovane na grupi. Grupa je relativno nova, malo nas je korona usporila, ljudi jos uvek uce sta i kako, pre par dana se pojavila prva ponuda i nadam se da ce uskoro postati mainstream.