Ma da, sve je ovde med i mleko. Samo u Srbiji se jeb# ljudi u zdrav mozak. Dodji pa se uveri. Ili jos bolje: glasaj na politicare koje ce uvesti Srbiju u EU pa ces tek da dozivis. Sretno!
Med i mleko, od Bajage imamo bademe i so... ovih dana ja bih rekao "rakija i sir"
Niko ne kaze da je tamo med i mleko, niti da je ovde med i mleko! Kad bi se uporedjivali sigurno da ima i boljeg i goreg, ali da ne idemo u krajnosti, bitno je ono da radis, da si placen za to sto radis, da imas neki mir, neka prava, jednom reciju zivotnu stabilnost. Ne mozemo da uporedjujemo tvoj radni sat tamo i moj ovde, niti uslove rada, a jos manje prava koja ti ostvarujes tamo kao drzavljanin, radnik i tako dalje..
Yugo je prestao da se proizvodi 2008, ali ni tada nije imao jebene podizace prozora! To je gde smo mi, najpametniji, najbolji, sve naj naj...ali nismo umeli ni glupe podizace da ugradimo.
To je samo jedan glupi primer kako funkcionise sistem kod nas, a zato nismo nigde, u sustini nema nas ni na jednom polju. Tu i tamo neki dobar primer, ali to uglavnom u saradnji sa vladajucom koalicijom, da se razumemo