Nije mi jasan taj new kyc koji su stavili u naslov maila. Ja ne mogu nista da uradim sa novcem, ne mogu da ga prebacim ni sa trading na private, pise “over your limit” a dole ispod pise crvenim slovima da je limit 0$ godisnje. Tako da, mozda sam ja glup pa ne umem konkrento da vam odgovorim na pitanje, ali sve u svemu ne mogu nista da radim.. a kao sto vidite u mejlu, dobio sam i da im dostavim moje adrese na koje ce oni poslati novac.. stvarno nisam pametan
Meni je takodje sve ovde konfuzno. Plus sto mi je neralno da ti oni cak ni ne navedu razlog zasto ti je wallet suspendovan.
Mozes li da otkrijes njihovu email adresu sa koje ti je stigao taj odgovor od supporta? Inace u naslovu maila, imas "
Re: new kyc", sto znaci da je to samo neki njihov odgovor na tvoj prethodni mail sa takvim subjectom.
Limiti ti mogu zavisiti od toga da li si verifikovan ili ne, ali za samu upotrebu walleta, koliko znam nema limita. Opet moguce da je 0 limit na suspendovane acc, nisam se sa tim sretao kod njih.
Svakako bih an tvom mestu poslao te LTC i BTC adrese i insistirao da ti posalju sredstva, a posle gledaj hoces pokusavati da reaktiviras nalog ili ne.