Imam jedno pitanje u vezi Blockchaina walleta. Poslao sam novac sa Blockchaina 05.05.2022. i idalje mi stoji novac na Pending (sending). Kontaktirao sam ih putem maila, dobio sam odgovore da mi je akaunt pod nekom trenutnom istragom, i da ce se brzo resiti. Da li je jos neko imao ovakvo iskustvo da podeli sa mnom ili da me posavetuje?
Pod kakvom istragom? Da li ima jos neko objasnjenje ili samo to? Jel si sa KYC-om ili bez? Ne koristim blockchain wallet vec 3-4 godine, mozda i duze! Jbg, ona stara uvek vazi "not your keys not your coins"! Svakako da trebas da ih malo pritisnes i da ti objasne zasto si "pod istragom", ipak je 14 dana dug period! Probaj direktno live support i posalji im mail... vise puta (svaki dan ih cacni nekim pitanjem)!
Imao sam situaciju skoro sa binance novcanikom, poslao sam +600 USDT (BSC chain) na pogresnu adresu, kliknuo sam na adresu iz "recently used addresses" i to na pogresnu! Pogledam adresu, tamo samo jedna transakcija, ta moja poslednja, znaci adresa koju nisam koristio! Kako je onda u "recently used" ako nije koriscena ni za jednu transakciju! 3 dana mi je trebalo da pronadjem gde adresa pripada, Wolf kasinu! Ja sam probao da posaljem nesto BNB u Wolf, transakcija mi je bila odbijena, ali zapamcena! Kada sam poslao USDT ona je odmah prosla!
Adresa gde sam poslao novac pripada Wolf kazinu, ali oni ne prihvataju BSC network! Danima sam se ubedjivao sa njima, support meni objasnjava da pare su i dalje kod mene, kakvi kreteni! Tri puta sam im slao slike novcanika i moje BNB adrese u kazinu, transakcija, adresu gde se vide pare... ali oni ne prihvataju i to je to! Peti dan javi se Kathy, ja krenem istu pricu, ona kaze prihvataju BSC i resila mi problem za par sati!
Nekad moras da budes naporan, da trazis...
Ima li ovde nesto sto ja ne znam? Vas dvojica ocekujete da ce cena jaja skociti u nebo
Jedan ulaze u Ovostar (
https://www.ovostar.global), a drugi kupuje kokoske... Nesto tu meni smrdi (a nadam se da nisu pokvarena jaja).
Ne samo jaja…
Pa i u jaja se ulaze, moja vec krenula! Ne zaradjujem, ali donose uzivanje za stomak!