Ja myślę że to strzał w dziesiątkę. Wysoki volume, dobry team, projekt i cena tylko 2 razy wyzsza od ICO i akurat w nainiższym punkcie od początkusprzedaży na giełdzie. Ja jeszcze nie teraz ale wieczorem jak będę miał więcej czasu to ustawiam ordery.
Jakie ewenty czekają Fetch.ai w najblizszym czasie bo na stronie jest roadmap ale tylko pokazane kwartalnie?
Może znalazłeś gdzieś @T.Janusz wyszczególnione konkrektnie każdy następny etap.
Tak patrzę na Binace coin i żałuje że nie kupiłem wiecej. Myślę że będzie szło do góry do 24$. Nie jest w stanie nawet spadajacy BTC ich zatrzymać w szczególności że juz są największa gieldą a każde nastepne ICO to miliony kupionych Binance coin.
Co ty na to bo już są po pompie i nie wiadomo kupwać czy sprzedawać? Tylko że ten wzrost ceny jest zupełnie naturalny taka organiczna pompa .
https://info.binance.com/en/research/FET-2019-01-31.html#section4 - Chyba to tyle.
Ja celowałem w BNB w listopadzie po 13000 sat ale wywalało mnie wielokrotnie na knotach dniówek na stoplossach aż w końcu odpuściłem i zapakowałem się w inne coiny... teraz 35000 sat - co patrzę to mi większy gul rośnie. Według mnie cena odjechała i będzie jeszcze okazja zakupu po 25000 sat. No chyba, że zaczyna się wielka bańka na altach jak w grudniu a BNB było pierwszym które aż tak wystartowało i wielka hossa odbierze ludziom rozum i zaczną kupować coiny odjechane na księżyc w nadziei na trip na mars.
Jak dla mnie rynek przecenia zapotrzebowanie na BNB wynikające z Launchpadów. Hardcap na fetch.io wynosił 6 mln $ a BTT 7.2 mln $ = 13 mln. Dokładnie tyle rynek musiał skupić bnb by skupić fetch i BTT. A kapitalizacja w między czasie spuchła o 133%, czyli blisko 1 mld $. Moim zdaniem to pęknie, uspokoi się przy 25 000 sat i tam można upatrywać wejścia. Ale myliłem się już tyle razy, że nie przykładaj do tej opinii dużego znaczenia
Już pomijam fakt, że zebrane środki w BNB zostaną sprzedane spowrotem do BTC i $ by pokryć realizację projektu, więc defakto długoterminowo nie pompują ceny BNB.