Juventus genel olarak düşük skorlu galibiyetler alıyordu. Çok az gol atmalarından dolayı ne zaman takılacaklar diye bekliyordum ve şaşırtmadılar. Allegri geçen sezona göre gelişme kaydetti orası ayrı ama şampiyonluk mücadelesinden erken kopmaları koltuğunu biraz sarsabilir.
İtalya ligi geçen sezon da erken bitmişti. Geçen sezon Napoli vardı. Bu sezon İnter var. Böyle ligler kalitesiz ligler olur genelde. Çünkü yarışmacı bi takım yoktur. Bi takım ligi erkenden bitirir. Ama İnter Şampiyonlar Liginde final oynadı geçen sezon. İtalya Liginde kalite düşmüyor. Artıyor bu duruma rağmen. Bana kalırsa garip bişi.
İnter'de çok iyi futbolcular. Ama bana göre en büyük pay Lautaro Martinez'in. Üst üste 3 sezondur 20 gol barajını aşmış. Çok önemli bişi. Böyle bi forvete sahip takım ligde, Avrupa'da başarılı olur. Daha önce ben de eleştirmiştim Lautaro Martinez'i. Ama İnter'i o taşıyor. İtalya Serie A gibi savunmacı bi ligde bu kadar çok gol atmak kolay bişi diiil. Kendini çok geliştirdi son senelerde.