Karardan sonra bir televizyon programına açıklama yapan Pogba iddiaları sert şekilde eleştirdi. Belki bu yasak sonrası Pogba başka ülkeye transfer olur.
Bu haberi ilk duyduğumda şok oldum. Profesyonel bir futbolcunun bunu bilerek yapması bana göre imkansız. Düzenli olarak doping testleri yapılıyor. Hiçbir futbolcu kariyerini tehlikeye atmak istemez. Paul Pogba %100 masumdur demek istemiyorum. Kişisel olarak tanımadığım insanlara kefil olmam. Fakat sürekli testten geçen bu düzeydeki bir futbolcunun yasaklı madde kullanması bana inandırıcı gelmiyor.
Juventus'ta son dönemde çok fazla sakatlık yaşadı. Juventus onu takımdan göndermek istiyordu ama Paul Pogba Juventus'ta sözleşmesini tamamlamak istiyordu. Juventus ondan kurtulmak için böyle bir şey yapmış olabilir mi sizce?
Tanımadığım bir insana kefil olmayacağım gibi tanımadığım kişi ve kurumlar hakkında olumsuz düşünceler de taşımam ama Juventus gibi geçmişi şike dosyaları ile kabarık bir kulüp hakkında olumlu düşüncelere sahip olmakta zorlanıyorum.