Pages:
Author

Topic: İtalya Serie A 2022-23 sezonu - page 9. (Read 2163 times)

hero member
Activity: 2030
Merit: 402
January 30, 2023, 11:43:07 AM
Milan geçtiğimiz haftanın maçlarında gerçekten çok kötü bir performans ortaya koydu. Sassuolo'ya evlerinde 5-2 gibi bir skorla yenilmeleri kabul edilemez seviyede bir sonuç.

Milan hala defansif anlamda ciddi sıkıntılar çekiyor. Sassuolo'ya ciddi anlamda gol şansları verdiler ve onlar da bu ikramları çok iyi bir şekilde değerlendirdiler. Kalede Tatarusanu da oldukça kötü bir performans sergiledi bence. Maignan sakat olmasaydı belki takımına en azından beraberliği kazandırabilirdi. Milan'ın özellikle defans stratejileri üzerinde ciddi bir şekilde çalışması lazım. Yoksa önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne bile gidemeyebilirler.
sr. member
Activity: 1358
Merit: 374
January 30, 2023, 10:49:35 AM
Napoli neler yapıyor öyle, dün Roma’yı da 2-1 yendiler ve 32-33 sene sonra bir daha şampiyonluk yarışını zirvede tamamlayacaklar görünüşe göre, sadece İnter’e kaybettiler şimdiye kadar ve onun dışında inanılmaz bir performans gösteriyorlar, Osimhen’in golü mükemmeldi, özellikle indirip tavana çakması tekrar tekrar izlenilesi bir his uyandırdı bende,
hero member
Activity: 1092
Merit: 631
January 30, 2023, 08:16:41 AM
Artık Napoli ligde çok rahat en yakın rakibine 13 puan fark atmış durumda bu da en az 5 maçlık fark demek oluyor. Öyle bir hafta oldu ki Lazio ve Milan kazanamadı Napoli de Roma'yı yenince bir anda 3 rakibini birden devre dışı bıraktı. Bu durum Inter'e yaradı bir anda 2. sıraya yükseldiler.
15 puanı silinen Juventus da Monza'ya yenildi ve lige adeta havlu attı. Psikolojik olarak çöktüler bence bu saatten sonra toparlanamazlar. Daha 18 hafta oynanacak ama lig bitmiş gibi bir hal var.

Juventus için daha farklı alternatifler de devreye girebilir. Hala yolsuzluk açısından sürdürülen bazı soruşturmalar olduğu ve yine ligden düşürülebileceği seçenekler de olduğu konuşuluyor. Kendi sahasında Monza’ya yenilmesi büyük bir sürpriz oldu ancak artık futbolcular da modlarını kaybetmişler gibi görünüyor. Juventusun kendini silkelemesi bayağı sürebilir.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
January 30, 2023, 07:15:35 AM
Artık Napoli ligde çok rahat en yakın rakibine 13 puan fark atmış durumda bu da en az 5 maçlık fark demek oluyor. Öyle bir hafta oldu ki Lazio ve Milan kazanamadı Napoli de Roma'yı yenince bir anda 3 rakibini birden devre dışı bıraktı. Bu durum Inter'e yaradı bir anda 2. sıraya yükseldiler.
15 puanı silinen Juventus da Monza'ya yenildi ve lige adeta havlu attı. Psikolojik olarak çöktüler bence bu saatten sonra toparlanamazlar. Daha 18 hafta oynanacak ama lig bitmiş gibi bir hal var.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
January 30, 2023, 06:29:08 AM
Napoli’de öyle bir futbol ve oyuncu formu var ki şampiyonluğu 7-8 hafta öncesinden garantileyecekler gibi geliyor bana. Şampiyonlar liginde de son 16’da Frankfurt ile eşleştiler. Şansları yaver gider iç saha maçlarını iyi oynarlarsa bir Şampiyonlar Ligi sürprizi bile yapabilirler. Şu an Avrupa’nın en iştahlı takımı olarak görüyorum Napoli’yi, Arsenal ile birlikte
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
January 30, 2023, 06:17:19 AM
Bir sürü şaşırtıcı sonuç gördüğümüz bir hafta geride kaldı, Milan’ın mağlubiyeti beni şaşırttı diyebilirim. Ciddi bir fark yedi ve biraz da gülünç bir duruma düşmüş oldu.
Şu anda Napoli dışında düzgün ve tutarlı ilerleyen bir takım yok. Atalanta da fena gitmiyor, en azından mağlubiyet almıyorlar ve her maçtan puan çıkartıyorlar. Geçen seneki gibi keyifli bir sezon sonu olacak bence Smiley
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
January 29, 2023, 01:52:14 PM
İtalya Serie-A bugün birbirinden farklı sonuçlar oldu. Milan çok savunmasız yakalandı Sassuolo tarafından Milano'da Sassuolo yarım satte beş gol attı. Milan iyi bir dönüş yapamadı genel olarak bu şekilde puan kayıpları devam edecek gibi beşinci altıncı sıralara düşmesi çok olağan duruyor. Lazio,Roma gibi takımlar geliyor alttan alttan. Napoli aldı gidiyor, Juventusta şanssızlıklar yaşayan diğer bir takım oldu sakatlıklar vs zor durumda Juventus ve Milan.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
January 27, 2023, 12:31:48 PM
Milan son zamanlarda pek de formda bir takım denemez. Son maçlarında oldukça fazla puan kaybettiler ve Lazio'dan ağır bir yenilgi almak moralleri daha da bozmuştur. Son birkaç haftada aşırı fazla gol yediler. Pioli henüz defans hattındaki problemlere bir çözüm üretemedi. Eğer defansta bir gelişme kaydedemezlerse sezonu 2. bitirmeleri bile zor olacak.

Inter ve Lazio bence şu an ikincilik için daha olası takımlar. Tabi hala oynanacak çok maç var ve puanlar birbirine aşırı yakın. Bu süreci en iyi değerlendiren karlı çıkacak.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
January 26, 2023, 11:34:08 AM
juve'nin 15 puanı silindi, şu anda 1-0 yenik durumda, karabulutlar düzelecek mi acaba...
https://youtu.be/vG7bmFP776w
do u believe in miracles

Bi bakımdan haksızlık diyorum cezaya. Çünkü yöneticilerin yaptığı bi suç var. Futbolcuların bi alakası yok. Onların emeklerini çalmak oluyor bu ceza. Sonra bi bakıma haklı buluyorum cezayı futbola utanç verici bi şey yaptıkları için. Tam bi kararsızlık yaşadım bu olayda yine. Ama Juventus geçmişi şikelerle dolu bi kulüp. Şike, yolsuzluk, usulsüzlük İtalyan genetiğinde de bolca var.

Napoli'nin şampiyonluğu kesin bu sene İtalya'da. Juventus'a ceza kesmeseydiler yine kesin gibi olurdu. Juventus'a kesilen ceza Milan, Inter'in işine yarayacak bana kalırsa. İkinci sırayı kapma mücadelesindeler çünkü.
hero member
January 25, 2023, 01:53:19 AM
juve'nin 15 puanı silindi, şu anda 1-0 yenik durumda, karabulutlar düzelecek mi acaba...
do u believe in miracles

Mucizelere inanırım da Juventus bu sene şampiyonlar ligine giderse hepten inanacağım artık. Gerçekten şu sıralama ve puanla şampiyonlar ligine seneye gidebilirlerse büyük bir başarı olur. Bu arada son maçta da 3-3 berabere kaldılar.

Lazio Milan maçı ise kimsemin beklemediği şekilde 4-0 bitti. Hadi Lazio yener, yenebilir maç bu olur de 1-0 yener 4-0 nedir? Milan rezil bir gece yaşadı.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
January 24, 2023, 11:52:45 PM
Milan kaybetti hem de ne kaybetti çok ezici bir yenilgiydi. Lazio tam dört gol attı dört golde birbirinden güzellerdi özellikle assistlerden bahsetmek gerekir, çok fazla ön plandaydı gollere göre nazaran. Napoli şanlı zafere doğru emin adımlarla rakiplerinin sayesinde yürümeye devam ediyor orada kalacaklar bu gidişle, puan farkı bir hayli açıldı. Lazio bu oyunla lig ikinciliğini kesinlikle hak ediyor.

Bu sene Napoliyi kimse durdurmayacak anlaşıldı Kurtlar sofrasında kendileri sorunlarını yaşarken Napoli aldı başını gidiyor diğerleri de birbirini aşağı çekmeye çalışıyor Lazio’ya bak sen gel milana 4 at vallaha helal olsun Napoli de alsın be yeter kardeşim sabit takımların kazandığı transfer politikaları çok iyi zaten sonunda meyvesini veriyor
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
January 24, 2023, 10:12:19 PM
Milan kaybetti hem de ne kaybetti çok ezici bir yenilgiydi. Lazio tam dört gol attı dört golde birbirinden güzellerdi özellikle assistlerden bahsetmek gerekir, çok fazla ön plandaydı gollere göre nazaran. Napoli şanlı zafere doğru emin adımlarla rakiplerinin sayesinde yürümeye devam ediyor orada kalacaklar bu gidişle, puan farkı bir hayli açıldı. Lazio bu oyunla lig ikinciliğini kesinlikle hak ediyor.
sr. member
January 23, 2023, 03:14:04 PM
do u believe in miracles

3-3 berabere bitti ve Juventus için en azından 1 puanı kurtarabildiler, bunun için bile şanslılar ki bu kadar puanları silindikten sonra Avrupa onlar için hayal pozisyonuna geliyor, belki konferans ligine katılabilirler ancak şampiyonalar ligi ve Avrupa ligi bana göre onlar için bu sene çok zor, tüm maçları kayıpsız atlatmalılar ama atalanta maçı gibi yine kayıplar yaşayacaklardır,
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
January 23, 2023, 03:03:11 PM
Juventus bu olayı yaşadıktan sonra artık ilk 4'ü pek de yakalayamayacak bir noktaya geriledi. İlk 4 ile arasında 14 puan gibi devasa bir fark var. Atalanta ile berabere kaldıkları için puan farkı daha da açılarak bu seviyeye geldi. Matematiksel olarak ilk 4 için şansları olsa da böyle bir şey yapabilmeleri için sürekli galibiyet almaları ve üstündeki takımların kötü bir form tutturmaları gerekecek.

Juventus büyük bir ihtimalle seneye herhangi bir Avrupa turnuvasında olamayacak gibi duruyor. Bunun için İtalya Kupası'nı kazanmaları ya da Avrupa Ligi şampiyonu olmaları gerekecek yoksa ligde bunu yapmaları imkansıza yakın bence.

Puanları silinse de yeniden üst sıralara tırmanacaktır sezonu ilk 6da bitirip Avrupa kupalarına giderler. Son iki maç hariç süper bir seri yakalamışlardı son maçlar da Napoli mağlubiyeti gayet normal ve Atalanta ile berabere kaldılar dün onda da maçı izledim zor bir maçta iki kez geriye düşüp beraberliği kurtardılar normal olabilecek bir puan kaybı. Daha güçsüz rakiplere karşı iyi oynayıp puanları 3er 3er toplarlar.
Bu sene zaten Napoli şampiyon gibi bir şey rakipleri kalmadı artık herkese fark attılar şimdiden. Milan ve Inter ikinci olmak için savaşır Juve de nereye kadar yetişebilirse ilerler artık.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
January 23, 2023, 11:05:56 AM
Juventus bu olayı yaşadıktan sonra artık ilk 4'ü pek de yakalayamayacak bir noktaya geriledi. İlk 4 ile arasında 14 puan gibi devasa bir fark var. Atalanta ile berabere kaldıkları için puan farkı daha da açılarak bu seviyeye geldi. Matematiksel olarak ilk 4 için şansları olsa da böyle bir şey yapabilmeleri için sürekli galibiyet almaları ve üstündeki takımların kötü bir form tutturmaları gerekecek.

Juventus büyük bir ihtimalle seneye herhangi bir Avrupa turnuvasında olamayacak gibi duruyor. Bunun için İtalya Kupası'nı kazanmaları ya da Avrupa Ligi şampiyonu olmaları gerekecek yoksa ligde bunu yapmaları imkansıza yakın bence.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
January 22, 2023, 03:06:09 PM
do u believe in miracles
sr. member
January 21, 2023, 12:32:28 AM
Lukaku'nun Dzeko'dan formayı alması bence bu saatten sonra biraz zor gibi. Lukaku zaten Dünya Kupası'nda gösterdiği vasat performans sonrası şüphesiz kredisini biraz kaybetmiştir de. Milan maçında Lukaku saha kenarından izlemişti ve oyuna sonradan girmedi. Dzeko böyle oynadığı sürece Lukaku yedekte kalır diye tahmin ediyorum.

Eskiden Lukaku ile Martinez'in çok iyi anlaşarak gol krallığında iyi işler çıkarttığı günler olmuştu. Daha sonra Lukaku Chelsea'ye gidip geldikten sonra işler eskisi gibi gözükmemeye başladı. Bence artık eski formunu yakalayamayabilir.

Lukaku çok zayıf kaldı son zamanlarda, milli takımdan takım arkadaşı Batshuayi de de aynı formsuz grafik var, Lukaku’ya ödenen bonservis bedeline üzüldüm, Edin Dzeko ise gerçekten tam bir şarap misali, yaşı aldıkça daha mükemmel bir futbolcu haline geliyor, onunla Lewandowski yaşı olan taş gibi futbolcular oldular, lulaku daha formayı zor alır elinden,
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
January 19, 2023, 03:10:04 PM
Lukaku'nun Dzeko'dan formayı alması bence bu saatten sonra biraz zor gibi. Lukaku zaten Dünya Kupası'nda gösterdiği vasat performans sonrası şüphesiz kredisini biraz kaybetmiştir de. Milan maçında Lukaku saha kenarından izlemişti ve oyuna sonradan girmedi. Dzeko böyle oynadığı sürece Lukaku yedekte kalır diye tahmin ediyorum.

Eskiden Lukaku ile Martinez'in çok iyi anlaşarak gol krallığında iyi işler çıkarttığı günler olmuştu. Daha sonra Lukaku Chelsea'ye gidip geldikten sonra işler eskisi gibi gözükmemeye başladı. Bence artık eski formunu yakalayamayabilir.
hero member
January 19, 2023, 12:59:39 AM
Süper Kupa maçının ilk yarısında her ne kadar Milan topla oynama yüzdesinde ezici bir üstünlüğe sahip olsa da aynı başarıyı şutlarında gösteremedi. Oldukça kötü bir yarı geçirdiler ve Inter daha ilk yarıdan 2-0 üstünlüğü yakalamış durumda. Inter'in hücumda etkili olmasını bekliyordum ama maçın bu kadar erken bu noktaya gelmesi beni şaşırttı doğrusu.

Eğer Milan ikinci yarıda bu oyununun üzerine koyamazsa Inter rahat bir galibiyet ile kupaya uzanacak gibi görünüyor. Sezonun ortalarında böyle bir kupa kazanmak büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.

Maç 3-0 sona erdi ve İnter kupanın sahibi oldu. Edin Dzeko’nun golden önce topu kontrol etmesi ve feyk atması çok iyi değil miydi? Adam resmen yaşlandıkça daha kaliteli bir golcü oluyor tıpkı bir şarap gibi.

Milan için şanssız bir geceydi 3-0 yenilerek kupayı hediye ettiler. Bir de rakip İnter olunda daha çok üzülmüş olmalılar. Artık lige daha konsantre olacaklardır kupa da bitti.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
January 18, 2023, 03:22:42 PM
Süper Kupa maçının ilk yarısında her ne kadar Milan topla oynama yüzdesinde ezici bir üstünlüğe sahip olsa da aynı başarıyı şutlarında gösteremedi. Oldukça kötü bir yarı geçirdiler ve Inter daha ilk yarıdan 2-0 üstünlüğü yakalamış durumda. Inter'in hücumda etkili olmasını bekliyordum ama maçın bu kadar erken bu noktaya gelmesi beni şaşırttı doğrusu.

Eğer Milan ikinci yarıda bu oyununun üzerine koyamazsa Inter rahat bir galibiyet ile kupaya uzanacak gibi görünüyor. Sezonun ortalarında böyle bir kupa kazanmak büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır.

Geçen seneden sonra bu sene de Inter Süper Kupayı alıp sezonu kupayla kapatacak gibi görünüyor. Milan da kupasız bitirdiği bir başka sezonu yaşamış olacak. Napoli'nin şampiyonluğu artık çok yüksek ihtimal. Bunu sadece en yakın rakibine 9 puan fark attığı için söylemiyorum. Oynadıkları oyun olarak da diğer takımların çok önündeler. Hele bugünkü Milan'ı gördükten sonra ikinci sırayı bile koruyabileceklerini sanmıyorum.
Pages:
Jump to: