Lukaku ve Pierre-Emerick Aubameyang Avrupa'nın üst düzey liglerinde daha fazla tutunamayabilirler artık. Her ikisini de ülkemizde görmeyi çok isterdim. Yıllık ücretlerini karşılamak kolay olmayabilir ama bonservisleri uygun olabilir bu iki futbolcunun. Gereksiz transferlerin yerine bir tane iyi transfer yapmak takım içi dengeleri bozmasa birisinin Galatasaray'a gelmesini çok isterdim.
Jose Mourinho savunma ağırlıklı bir futbol oynattığı için sık sık eleştiriliyor ama her gittiği takıma seviye atlatıyor. Roma ile geçen sene UEFA Avrupa Konferans Ligi kupasını kazandı. Bu sene ligde Napoli fırtınası var. Eğer Napoli olmasaydı şu anda takımı şampiyonluğa oynatıyor olabilirdi. Roma ve Jose Mourinho'yu başarılı buluyorum.
Aubameyang'ın maçlarını izlediğimde o kadar çok pozisyon kaçırıyordu ki bu takımlarda nasıl oynuyor şaşırmıştım. Lukaku son dünya kupasında kaçırdığı pozisyonlardan sonra artık üst düzey oynayabileceğini sanmam. Zaten uzun bir süredir de bunu gerçekleştiremiyor. Ben bu ikisinin de ülkemizde oynamasını istemiyorum. Gözden düşmüş eski yıldız forvetlerden verim almak çok zor. Arada iyi tutturanlar oluyor onlar ayrı.
Roma'da gözle görülür bir fark var. En azından kupasız geçmedi Mourinho dönemi. Napoli ligi geçtim şampiyonlar liginde bile kupaya uzanırsa şaşırmam o derece iyi oynuyorlar. Sayılan takımlar arasında ikinci olarak bir tahminim yok çünkü aşağı yukarı aynılar bu sezon. Tüm gözler Napoli'de olduğu için oraya pek fokus atamadım izleme konusunda.