Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 10. (Read 1067 times)

sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bu piyasada herkes birşeyler diyor ama olabileceğini sanmıyorum. Çünkü piyasada çok fazla yeni kişi var ve haberlerden çok etkileniliyor
member
Activity: 504
Merit: 11
Hocam ben de seneye zengin olacağımı söylüyorum ama bana kimse inanmıyor aynı o hesap işte...

Her ne kadar temennimiz o yönde olsa da, söyleyen Lee 'de olsa piyasada sürekli bir hareketlilik yaşanmadığı sürece inanmayacağım/cağız. 
member
Activity: 448
Merit: 10
Herkes söylüyolar ortada bişey yok ama yıl sonuna konuşmak erken şimdi olabilir de olmaya bilirde kumar bu iş eski popülerliği yok biconin
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bize amin demek düşer tabi kriptoya gönülden bağlıyız, yıl sonu 25.000 dolara ulaşan Bitcoin iyi moral olur hepimize ama mühim olan kripto piyasasına yeni para gelmesi, bugün kripto sayısı aldı yürüdü dahada gelecekler var hepsine yetecek para yok.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Amk lafla peynir gemisi yürüseydi şimdiye milyonerdik zaten resmen sabrımızı zorluyorlar yok böyle birşey valla yok ya.tahminler ve gerçekler şunu hatırlatıyor hayaller ve hayatlar.herkesin çok güzel tahminleri var nasıl olsa tahmin etmek hayal kurmak bedava ama iş rüyadan uyanıp reele gelince elimizde sadece üçün biri kalmış oluyor.inşallah tutar bu tahminler
member
Activity: 406
Merit: 11
Yanılıyor olabilirim, daha öncesinde 40.000 $ gibi bir tahmini vardı. Mart ayında 25.000 $ a çekti galiba.
sr. member
Activity: 784
Merit: 272
Piyasaya nakit para girişi olursa daha çokda yükselebilir . Fakat şu geçen 4-5 ay da baya iyi yıpratıldık .
member
Activity: 406
Merit: 12
Tom Lee bu rakamdan aşağıya hiç düşmedi, ısrarla her sorduklarında söylüyor. Umarım tahminleri tutar.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Hep düşük tahminlerde bulunuyoruz, bulunuyorlar. Geçen sene de hatırlıyorum eylül gibi btc 3200$'ı gördü. Sene sonu 10.000$ dediler bakın dün gibi hatırlıyorum. Naptı bizim deli oğlan 20.000$ ı gördü. Yine bir sürpriz bekliyorum ben btc den. Yani şu an haziran ayındayız eylül bile değil.   Cheesy Eylül ayında 20.000$'ı görsek yıl sonu 100.000$ neden olmasın? Tahminim bu kadar yüksek değil ama olmaması için hiç bir sebep göremiyorum ben.

BTC herkes ne düşünüyorsa kimsenin düşünmediğini yapar, balinalar sürprizleri sever. Bakın 6 aydır bize sürpriz yapıyor ve psikolojimizle oynuyorlar.

Ocak ayından beri ha yükseldi, evet şimdi yükseliyor diyen biz değil miydik? Kimse kimseyi kandırmasın piyasa sürprizlerle dolu.

Not: Öyle grafik çizip şurayı kırarsa şuradayız demek de bi çüküme yaramıyor bunu da deneyimledik 6 ayda canlarım... Teknikçilere selam olsun  Kiss
Pages:
Jump to: