Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 6. (Read 1067 times)

member
Activity: 406
Merit: 12
Piyasada güven ortamı olmadığı için yüzde 5 lik yüzden 10 luk artışlar sağlam satışlar iler karşılaşıyor.
Artışa inanılmadan artış gelmeyecek.
member
Activity: 476
Merit: 31
geçen sene bu zamanlarda 3200 dolar bandındaydı sanırım bitcoin ve aralık ocak ayında 19 bin doları gördü. neden olmasın ? olabilir ama piyasa azıcık baş kaldırsa sopayı geçiriyorlar başına o yüzden bana bu sene biraz kış uykusundan uyanmayacak gibime geliyor ayıcığımız
jr. member
Activity: 203
Merit: 1
Herkes 25k nnı üstünde oolacak diyor ama zor gözüküyor cidden piyasaya çok yüklü miktarda para girmesi lazım bu da yıl sonuna yetişmeye bilir
member
Activity: 238
Merit: 14
LTC de bir miktar yatırımım var ve Ocak ayındaki seviyelerine ulaşmasını bekliyorum. O ATH'lere ulaştığında elimdekileri satacağım.
member
Activity: 276
Merit: 10
gün geçmiyorki twitter fenomnenleri umut pompalamasın. arkadaş adamın milyon dolarlarca yatırımı var %50 yemişler en kötü başka ne diyeceklerki bunlar hep laf...
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bence imkansız sürekli iyi olumlu haberler geliyor ama btc ve pazar düşmeye devam ediyor, daha önceden 230 a düştüğünde market daha çok param vardı şimdi 250 ama nerdeyse altcoinler sıfıra gelmek üzere yakında 1 yıl içinde bir çok altcoin yok olacak gibi duruyor
member
Activity: 378
Merit: 11
Bence bu yil en yuksek 8-9k dolar arasinda kalatir bitcoin oda mt gox 2019 da satis yapacagi haberi yuzunden olur.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Herkes bir rakam veriyor ama tutan görmedim.Eskiden bu tahminler azda olsa piyasayı etkilerdi ama artık onlarda etkisiz kaldı.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Tom Lee büyük olasılıkla gerekli alımı yaptı. Şimdi de çıksın istiyor. Düşünce ne güzel iş, çıkınca sat - düşünce al.

Zamanında ltc, neredeyse ATH yaptığında, bu abi çıkıp ben sattım dedi. LTC hali sonrasında malum, şimdi belki de topladı, piyasa yükselsin de satalım diyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
grafikleri biraz daha inceleme fırsatım oldu. ben zannediyordum ki 5-6 ayda ancak 14 bin dolar sıçrar. manyak bunlar. 2 aya kalmadan gelmiş 20 bin dolara. el-insaf  Grin tekrar yapacaklarını zannediyorlar. bu kadar hızlı yükseldi çünkü 1000 dolar altından müthiş stok yaptılar. stok, mutok yapanın balinalar olduğunu hala sanmıyorum.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
bu gidişle 5k $ ı görecek üste çıkmaya hiç niyeti yok gibi
newbie
Activity: 196
her zaman dediklerimiz tutmuyor çünkü gerçekten tahmin etmek ve tutturmak çok zor çok kısa süre  içinde dibi de tavanı da görebiliyoruz o yüzden kimsesin dediğine aklım takılsın istemiyorum
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
çok fena alışa yüklendiklerini hayal ediyoruz. 25 bine ulaşması en azından 3 ay alır. senenin sonuna kaldı 6 ay. uçuk rakam, sınırlı zaman. yıl sonu bitcoin 10'un altında kaldığında kendince sebepleri sıralayacak.
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Zamanı geldiğinde çok kolay olur orasını düşünmemize gerek yok, para babalarının yükselişe izin verecekleri zaman yani öyle kolay 25K olur ki hızına yetişemeyiz bile.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Birileri yükseltmeye çalışsa da birileri dur bakalım diyor sanırım. İyice milleti bezdirmeden yükselecek gibi görünmüyor. Bende 25k göreceğini düşünüyorum ancak çok duyduk bunları ve bu durağanlık umutları köreltiyor.
newbie
Activity: 56
kaç aydır bu adam kendini yırtıyor medyada yer almak için hep 25K deyip duruyor o dedikçe inat aşağı iniyor
member
Activity: 294
Merit: 10
Bitcoin tekrardan 20 bini gordugunde genel kripto marketinin degeri Bitcoinin bir onceki 20 bini gordugundekinin en az iki kati olmasi gerekir. 2017 sonundaki markete gore cok daha fazla coin e dagilmis durumda yatirimcilar. Bitcoin in 20 bin olmasi guzel ama bu sene icerisinde olur mu onu bilmesi zor.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Miktara bakıyoruz gayet makul mantıklı geliyor ama öte yandan piyasada tutarsızlık, belirsizlik yaratan o kadar çok sebep var ki. Bu durgunluğun kolayca yükseliş ivmesi göstereceğini sanmıyorum artık özellikle bu yıl.
newbie
Activity: 168
bitcoini nasıl alıyorsun? tether ile, ethereum, ve bazı coinlerle takası. ana dinamosu ether, tether ve bunun gibileri. bugün birkaç milyar dolarlık tether bassalar ve sırf bitcoine yüklenseler tamam ivme yapabilirler. ama geçen seneki durumlardan çok uzağız.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Zaten herkeısn bekledıgı sey bende kasım aralık da gene yenı bır rekor bekliyorum bunu tahmın etmek hıcde zor degıl daha da erken olabılır ama rakam gayet makul olabılır.
Pages:
Jump to: