Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 5. (Read 1067 times)

jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Yıl sonuna kaldı 5 ay. Ben yıl sonunu güzel yerlerde bitireceğini düşünmüyorum artık. İçimi bir karamsarlık kapladı nedense.
member
Activity: 350
Merit: 10
W12 – Blockchain protocol
Yani olma ihtimali var sonuçta. Neden olmasın ki. Ama insanları piyasadan biktirdilar resmen ya yeni yatırımcılar pek gelmiyor galiba. Marketcap her geçen gün düşüyor. Yani suankinmarket çapı 3-4 e katlamak lazım o değerler için.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Tom Lee yıl içinde de eski zirvesini bir kez deneyeceğini söylüyor. Öngörüsüne göre 6 Aylık bir süre içerisinde bir kez  20.000 leri tekrar görüp, yıl sonu 25.000 yapacak.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
[ironi start]secimler bittigine ve istikrar devam ettigine göre, artik bitcoin'da yükselise gecer... balinalar ve para babalari artik paralarini cuval cuval kripto piyasasina getirirler. hükümet kurulana ve bakanlar belirlenene kadar bitcoin 10 yil sonuna kadar 100 bin olur.[ironi end]

full member
Activity: 406
Merit: 158
Valla 60k olabilceğini söyleyen de var ben ihtimal vermesem de, her yıl aynı şeyler olcak diye bir kural yok bana kalırsa bu yıl boğa bikaç ay daha gelmicek ve sadece bir kere boğa görmüş olcaz geldiğinde de, oyüzden çok yükseklere çıkacak kadar bir fırsatı olcanı sanmam.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
Herkes birseyler soyluyor ama olacaklar zamani gelince bir bir olur. Insallah 25k goruruz. tekrar o sekilde yukselirse nerelere gider bilinmez
full member
Activity: 434
Merit: 100
Kimse bitcoinin 20.000 leri vurabileceğine zamanında inanmadı bildiğiniz gibi fakat biz gördük ki bu mümkünmüş bu sebeplerden neden 50k lar 100k lar mümkün olmasın. Sabırla bekleyen herkes mükafatını alacaktır.
member
Activity: 364
Merit: 10
Tom lee ve benzer önemli isimlerin tahminleri tutmasa da piyasaya adam çekmek için güzel bir haber olduğunu düşünüyorum sonuçta piyasaya gelecek her yeni kan bizim için bir artı.
jr. member
Activity: 182
Az söylüyor artarsa 25 olmaz ama artmayacak gibi bu yıl.
member
Activity: 378
Merit: 11
mt gox 2019 da satış yapacağını söyledi neden btc düştü zaten satmayalım şimdi toparlasın biraz diyorlar, ee balina salakmı adamlarda deli btc var niye fiyatı yükseltsinde mt gox malı soksun millete bence btc daha büyük düşüşler yaşayacaktır
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bana deseler sene sonu 10k dolar olacak ona bile şüpheyle yaklaşırım artk her gün bu şekilde haberler okuyoruz ama kıçı kırık hindistan bile olumsuz bir haberle btc'nın anasını ağlatıyor. Benim öyle 25-30k dolarlara artık inancım kalmadı
full member
Activity: 630
Merit: 102
Keşke görse artık her şeye inanasım geliyor. Bana da artacak gibi geliyor ha 25k olur mu bilemem ama 13-15k bekliyorum. Çünkü olması lazım herkes beklentiyi yükseltti. Balinalar hafif bir dokundursa çok para kazanacaklar.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Çoğu bilgili böyle düşünüyor 25k yı geçicek ama ben sanmıyorum bu gidişle imkansız yıl sonu 15k görürse bile iyi derim geçen ki boğada bile ocakta gördü en yüksek fiyatını yıl sonu olmaz
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Gördüğüm kadarıyla burada yükselişler hep kısa, düşüşler de uzun sürüyor BTC hariç. 3 ayda 6-7x yapmış btc geçen senenin sonlarında, henüz 6 ay var bu yıl sonuna! bana göre yükseliş şimdilerde başlarsa 25k dolarlar ath'den dönüp gelen btc'nin stabilleşmeye başladığı rakamlar olabilir. Bu da demektir ki 25k ath değil, o halde ath kaç acaba?! 50 olabilir mi, belki!
hero member
Activity: 840
Merit: 532
Bitcoin bence de 25000 dolara ulaşabilir fakat short ve long kavramları varken bu kadar hızlı yükselmez diye düşünüyorum, balinalar keriz değil.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Her cepheden milyon tane tahmin görmekten beyin sarsıntısı geçiriyoruz artık. Kimisi 2k civarına inmesini bekliyor, diğeri yıl sonu 25k diyor, bir tanesi yok afedersiniz bi tarafımı keseceğim diyor. Tek bildiğim şu, kripto paralara ilgi arttıkça bilgi kirliliği ve saçmalıklar da aynı oranda arttı. Ha buna ek olarak yıl sonu umarım vurur 25 bin dolara.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
Bence yine geçen yıl ki gibi olacak kasım aralık aylarına iyi hazırlanmak gerekiyor. Tarih tekerrürden ibaret christmas geldiği gibi bütün paramı nakite çekerim sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor. Dayanın dostlar.

Yaz aylarında bir yükseliş trendi yaşanmazsa umutlar kasım ayına kalacak, yeni yıla girerken bende aynı şekilde tüm parayı dolara çevireceğim.
full member
Activity: 532
Merit: 100
Bence yine geçen yıl ki gibi olacak kasım aralık aylarına iyi hazırlanmak gerekiyor. Tarih tekerrürden ibaret christmas geldiği gibi bütün paramı nakite çekerim sadece biraz sabırlı olmak gerekiyor. Dayanın dostlar.
jr. member
Activity: 196
Birçok analistin 25.000 dolar öngörüsü var. Ya bizim vizyonumuz dar, yada düşüş psikolojimizi kötü etkiledi tekrar çıkabileceğini düşünemiyoruz.
sr. member
Activity: 617
Merit: 250
Her ağzını açanın %90 yanıldığı ve dolaylı olarak insanları da yanılttığı şu dönemde komple fikir yürütmemeyi tercih ediyorum artık. Hele bu yıl sonu neyle karşı karşıya olacağımızı sadece Allah bilir o denli belirsiz bir durum var  Grin
Pages:
Jump to: