Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 8. (Read 1067 times)

jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Bakalım bu seneki tahminini de *2 yaparak karşılayabilecek mi bitcoin. Geçen sene 10000usd denildi 20000usd oldu

Güzel yakalamışsınız, Tom Lee nin bu yıl için ilk tahmini 40.000 dolar üzeriydi. Sonradan rakamı düşürdü diye hatırlıyorum.
member
Activity: 336
Merit: 17
Ya son zamanlarda BTC 10 bin dolarları bile göremez oldu. Ya özledik resmen 10 bin olmasını. Piyasaya acil şekilde çok yüklü miktarlarda para girişi olması lazimki bu değerler görünsun. Hepimiz bekliyoruz kaç aydır BTC yükselecek diye ama hala aşağılarda. Artık grafik okumakta bir işe yaramıyor eskisi gibi. BTC bildiğini okur.
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Bakalım bu seneki tahminini de *2 yaparak karşılayabilecek mi bitcoin. Geçen sene 10000usd denildi 20000usd oldu
member
Activity: 140
Merit: 15
yıl sonu artıs olacagını herkes ongoruyor zaten. Umarım cok ıyı degerlere cıkar daha yuksek degerler goruruz
member
Activity: 546
Merit: 10
2-10 dolar ölçeğindeyken 1000 doları gören bitcoin bırakın 25 bini gelecek 10 yıl içinde 250 bin doları bile görebilir. ama sorun şu bunu ne zaman yapacaklarını bilmiyoruz. bitcoin fiyatındaki bu artış şunu da aynı oranda artırır. hack saldırıları. borsalara ikide bir saldırı haberlerini sık sık duyar olacağız ki çoğu borsa saldırıya iyice açık. başka öngürülemez durumlar oluşursa bu hedeflere ulaşmayı zorlaştırabilir.
member
Activity: 378
Merit: 11
25 bin doların ben bu yıl için hayal olduğuna çok eminim ama belki 2-3 yıl sonra bu kötü günler unutulur ve piyasaya yeni yatırımcılar girerse. Bitcoin yasallaşıp bankalar müşteri sepetlerine btc yi sunarlarsa veya bu işlmeler yaygınlaşırsa belki o zaman 25 bin olur
member
Activity: 742
Merit: 19
Tahminim bu seviyelere yaklaşacağı.6 ay düşüş yaşadıktan sonra toparlanma ve yükseliş gelecektir bu seviyelerden.Piyasanın hareketlenmesi için bu gerekli.Umarım yükselirde altlarda beraber yükselir.
member
Activity: 380
Merit: 20
Tom lee bundan önceki tahminlerini tutturmuş biridir.Ancak Yılsonu btc için 25k bence fazla bir rakam.Düşüş trendi son sürat devam ediyor.7K larda bu kadar bekletip kimsede almıyorsa daha aşağılar görünecek demektir.Bence 15k yıl sonu için muhtemel bir tahmin.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
25 bin dolar olsa da şaşırmam 2500 dolar olsa da. Herkes bir şey söylüyor, spekülasyon hep canlı. Ben böyle bir yükseliş beklemiyorum çünkü insanları yeterince dökmediler. Ama doların dünyadaki durumu göz önüne alındığında kripto paraların yükselişi şaşırtıcı olmayacaktır.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Netice de bu kişinin ki de bir tahmin. Geçen yıl bu zamanlar neydi ne yaptı hepimiz biliyoruz. Bu konuda beni en çok etkileyen durum. Fiyatı buralarda iken madencilik işi ile uğraşanlarin elde ettikleri BTC yi satmayip bekletmeleri. Demek ki adamların bir beklentisi var ki satmiyor. Belki 100.000 bin olmasa bile en az bı 20-30 bin dolar olmasını bende bekliyorum doğrusu.
member
Activity: 756
Merit: 16
valla agzı olan konuşuyor eğer herkesin dediği tutsaydı piyasa allak bullak olurdu. artık ben bu laflara inanmıyorum. Tamam olabilir bu tahmin ama önce hızlı bir yükseliş lazım yoksa bu gidişle piyasa düzelmez.
member
Activity: 448
Merit: 17
Tomy Lee ve benzeri adamlar devamlı bu fiyatı konuşuyolar ama durum ortada şuuanlık olucak gibi değil herkesin beklediği gibi boğada belli olur ne olucağı fiyatın ocaktada düşer tekrar
member
Activity: 539
Merit: 20
yatırımcıya ara gazı verme cabası bence bu. Piyasada bu kadar batık insan varken kim gidip bir bitcoine 25k usd verir. 15-17 k arası alanlar satıp kurtulmak için pusuda bekliyor.  bu sene bu rakamları görmesi bence tamamen hayal.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Piyasa malesef istediğimiz gibi gitmiyor fakat bu umudumuzu keseceğimiz ve karalar bağlayacağımız anlamına gelmiyor.Ben hala bu teknolojiye ve piyasaya inanıyorum en iyi günlerin kısa sürede geleceğini düşünüyorum.
member
Activity: 448
Merit: 33
Piyasalar malesef çok kötü gitti. Lakin hala yolun başındayız. Bankalar ilk kurulduğunda hesap açtıranımız oldukça azdı. ya şimdi? Gelecek yıllar blockchainin yılları olacak. Dediğiniz rakamlar uçuk rakamlar değil.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Tom Lee uçuk ve spekülatif hedefler vermiyor. Zaten daha önce yüksek bir tahmini vardı onu düşürdü.
full member
Activity: 322
Merit: 158
Türkçe/English/Deutsch/Earthling----@Marshal---
Arkadaşlar Finansçılar, Borsacılar bu işlerden anlamıyor onlar senelerdir alışık oldukları piyasalara göre yorum, analiz yapıyorlar hatta yapmaya çalışıyorlar fazla dikkate almayın çünkü çoğu Kripto Para Evreninde kendilerinden çok emin oldukları için donuna kadar kaybetti. Bir yerlerde yazılımcı birisi bu konuda yorum yapıyorsa onun sözlerini de kulak arkası etmeyin bir süzgeçten geçirin derim. Saygılarımla...
member
Activity: 728
Trphy.io
Tom Lee bu aralar piyasalara olumlu enerjilerini sıkça gönderiyor ama bir faydasını göremedik.
Farklı insanlardan gelen bu kadar olumlu iddianın bir gerçekliğinin mutlaka olacağını düşünüyorum.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
Arkadaşlar çok dar düşünüyorsunuz. Geçen yılın bu zamanlarını düşünün bir de geçen yılın Aralığını. Benim yıl sonu beklentim 40-45 bin dolar civarı. 25 bin doları çok rahat görecektir. Daha geniş penceren bakmanızı tavsiye ederim.
member
Activity: 518
Bende haziran gibi kıpırdanacağını düşünüyordum açıkçası Tom Lee söylemiş de piyasada paranın dönmesi lazım. Umarım o yönde olur
Pages:
Jump to: