Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 2. (Read 1067 times)

full member
Activity: 672
Merit: 100
25 bini  geçtim suan 10 bin doları geçiverse bile piyasya bir hareketlilik gelecek.yani benimde görüşüm sene sonuda 12-15 bin dolar arasında bir fiyata gelecegi. zaten böyle olduğu zaman iki kat artmş olacak. yani 25 bin olursada daha da mükemmel olur.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Yıl bitiyor daha bir hareketlilik yok. Ha 25k dolar olabilir fakat bir anda olursa gene ayvayı yeriz. Ölü piyasaya iyice dibe düşer. En güzeli kademeli bir şekilde pump yemesi fakat bakalım 7k dolar sınırını bi geçse rahatlıcaz
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Uzmanlar ne derse %50 si olarak düşünüyorum . Kimdisi bile o seviyeye kadar beklemez bence .
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Tom Lee fiyat tahmini olarak biraz fazla uçmuş. Bence yıl sonuna doğru Btc fiyatı 2 katına çıkabilir. Daha fazla artacağını düşünmüyorum. Daha sonra yine bildiğiniz senaryo fiyat aşağı salacaktır. Yıl sonu Btc fiyat tahminim ise 10000$ ilâ 13000$ arasıdır.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Tom Lee'nin ağzından bal damlamış. yıl son 25000 dolar çok iyi rakamlar. ben bu sene bu kadar yükseleceğini sanmıyorum ama belki 2019da olabilir.
member
Activity: 378
Merit: 11
25i bıraktım ben 10k olsa sevineceğim gerçekten çok kritik bir yerdeyiz 6200 kırılırsa burdan 5k ya kesin düşecektir, bitcoini bitirmek için çok uğraşıyorlar ve nerdeyse başarmak üzereler, 5k gelirse panik satışlarıyla nereye düşer kestirmek zor
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
umarım dediği gibi 25k yı bulsun yeterki ama şuan aşırı zor gözüküyor nedense 6000$ın altına düşmeside hiç hayra alamet olmayacaktır açıkçası.
member
Activity: 504
Merit: 12
İlk başlarda 52 olan hedeflerin şu an 25 Kaya düşmesi yine de iyi aslında yani bu hedefi bile tutturursa birçok olur mu şey olur Faydası çok fazla olur.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Herkes bişeyler söylüyor zaten. Önemli olan Bitcoin'in hangi fiyata yükseleceğinden ziyade bizim konumumuz ne olacak bence asıl düşünüp kafa yormamız gereken durum bu. Bitcoin'in geçen senenin başındaki konumunda, biz hangi durumda pozisyon aldık, yıl sonundaki o müthiş yükselişte pozisyonumuz ne oldu? 2018 deki olağanüstü gerilemede ne durumlara düştük? şimdi pozisyonumuz nedir? bence tüm bu sorulara sağlıklı cevaplar verebiliyorsak Bitcoin'in fiyatı bizi etkilemez. O yüzden sağlıklı analizler yaparak mevcut durumumuzu iyi hale getirmeli ve ondan sonra diğer etkenleri sorgulamalıyız. Sonra Bitcoin isterse 1 milyon dolar olsun, biz pozisyon alamadıktan sonra bayram gelmiş neyime...
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Herkes tahmını olarak bısey soyler ama nerdeyse hıcbırı tutmaz bunu anlamıs olduk su 7-8 ayda, kımse oyle 20k ları gorebılcenı hayal bıle edemezdı acaba 6-7k gelır mı denıyordu yıl sonu ıcın ve 20k gormustuk, soylenenler cok da onemlı degıl oyuzden.
sr. member
Activity: 504
Herkesin kendince tahmini var, bu tür tahminler bana göre uçuk değil ufuk açıcı hatta, geçen yılki gibi bir zamanın bir daha geleceğini düşünüyorum bir kaç yıl sürebilirmiş olsun, vakitten bol neyimiz var bekleriz.
sr. member
Activity: 272
Merit: 310
Valla bitcoinin doğası gereği 25 bin  bir şey değil. 100 bin olsa bile şaşırmam.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
25k dolara cikar kesin ama zaman vermek neredeyse imkansiz bu piyasada.  100k dolara da cikacak ama ne zaman.  Ben 2-3 yillik yatirimciyim benim sorunum yokta,  acelesinden ölüp bitenlerin vay haline.
full member
Activity: 392
Merit: 107
btc 10k üzerini görebilir belki ama tutunabileceğini sanmıyorum. hele 20k yı görse bu piyasanın yarısı elindekileri satıp olduğu gibi nakite geçer. yani hiç sanmıyorum 25k yı göreceğini. durum vahim bence. kime dokunsam bin ah işitiyorum son zamanlarda. herkes zararda olduğunu söylüyor.  bu adar ağzı dili yanan insan sizce btc nin yükselişinde elde tıtmaya devam ederler mi btclerini veya altcoinlerini. anında satış başlar. herkes fırsat kolluyor şu an. zararımız çıksa da burdan kurtulsak diye.
sr. member
Activity: 924
Ya ben açıkçası pek inanmıyorum bu söylemlere. Bu adamlar müneccim değil önüne gelen tahmin yürütüyor.Bu tahminler insanların umutlarının kaybolmaması için yapılıyor benim görüşüme göre.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Tom Lee'yi pek sevdiğimi söyleyemem ama öngörüleri genel de doğru çıkan bir abidir. Israrla fiyatta güncelleme yapmaması da, yine bizim bilmediğimiz ama kendisinin güvendiği bazı şeyler olduğuna delalet olabilir. Umarım o haklı çıkar, biz yanılırız.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
Tom Lee piyasanın saygı duyduğu güvenilir bir isim, ilk rakamını revize ettikten sonra mart ayı gibi sanırım 25.000 dedi bir daha da düşürmedi.
full member
Activity: 406
Merit: 158
Ağzı olan konuşuyor lafı okadar uygun ki şu piyasaya, kimse hiçbişeyi öngöremez böyle bir piyasa söylenen diğer herşey tırıvırı arkadaşlar, çok da takmayın ne dediklerini.
newbie
Activity: 110
Merit: 0
Onlar hep bir şey söylüyorlar BTC'si olduğu için de savunuyordur belki speküle etmeye çalışıyordur bile o seviyelere geleceğini düşünmüyorum ama illa artacaktır.
newbie
Activity: 86
Merit: 0
Bence bu tahmin az bile geçen sene 10k tahminleri yapılırken 20k oldu bu sene neden 50-60k olmasın bir iki habere bakar boğa sezonunun açılması
Pages:
Jump to: