Pages:
Author

Topic: Tom lee yıl sonu 25k$ vuracağını söylüyor - page 7. (Read 1067 times)

jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Genel olarak hacmin azaldığı bir dönemdeyiz, bu dönemde fiyat arttırmak yada düşürmek diğer dönemlere nazaran daha kolay olur.
Fiyat hareketi başlayacaksa en uygun dönem.
full member
Activity: 287
Merit: 100
bu yılın geçen seneyle alakası yok, büyük gelişmeler olmazsa 2018'i geçtim 2019'da bile 25k görme şansımız az bence...
newbie
Activity: 182
Merit: 0
25.000 dolar beklentisi bana uçuk bir hedef olarak gelmiyor. Geçen seneki rallide günde 1000 er dolar yükseldiğini gördük.
newbie
Activity: 154
tom lee eminim yakında fiyatını revize eder. şu an 7K civarlarında olan fiyatın 5 ay içinde 25K ya geleceğine eminim kendisi de inanmıyordur. ama unut vermek beleş

Haber detaylarında 2 ay içinde 20.000 dolar beklentisi var sonra geri çekilme yıl sonu için en az 25.000 dolar bekliyor.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Millet iyice bıkmadan olmayacak bu rakamlar.  ine çıka bıktırıcaklar mılletı ıyıce.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Mutlu günler çok uzak değil Smiley
member
Activity: 253
Merit: 10
Eskiden olsa bu haberlere inanırdık ama şimdi pekde inandırıcı gelmiyor. Bitcoinde vurgunu vuran vurdu. Şimdi hep yerinde sayıyor
jr. member
Activity: 252
tren kalktığında geç fark etmiş de olsak yine o trene bineriz. kaldı 6 ay ne akla 25k diyor. ikincisi dirençlerin kırıldığı vakitler öyle 5 bin dolar yani 20 bin dolara göre %25 prim yapayım bırakayım demezler. 40-50 bin dolara götürmelerini bekliyorum tabi 20 bini kırarsa. yıl sonuna kadar bu fiyat oluşur mu bana düşük ihtimal geliyor.
jr. member
Activity: 420
Herkes birşey söylüyor ama yükseliş yerine düşmeye ediyor Bitcoin. Umarım yakın zamanda yükselişe geçmeye başlar. Çünkü çok can sıkıyor.
newbie
Activity: 56
tom lee eminim yakında fiyatını revize eder. şu an 7K civarlarında olan fiyatın 5 ay içinde 25K ya geleceğine eminim kendisi de inanmıyordur. ama unut vermek beleş
member
Activity: 462
Merit: 42
benim şahsi düşüncem ben bu adama inanmıyorum daha önce de böyle spekülatif açıklamalarda bulundu diye hatırlıyorum yani bilemiyorum burada sert söylemler bana inancdırıcı gelmiyor. Herkese bol şanslar.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
BTC veya diğer Coin/Tokenlar yok olmadıkları sürece tekrardan eski yerlerine geleceklerine inanıyorum. Hatta rekorlarını aşarlar. Ancak bunların olabilmesi için tekrardan olumlu havanın oluşması gerekiyor. Şuanda olan piyasa büyüklüğü bir kaç kat artar ise 25K$ zor bir yer değildir. Ama şuan da olan mevcut koşullar ile imkansız olmasa bile çok zordur.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
ağzı olan konuşuyor doğru ama btc için ulaşılamayacak bir hedef değil 20 bin doları sene başında görmüştük zaten.geçen seneki yorumlara bakarsanız biçok kişi 10 bin dolar bile beklemiyordu btc için ama bütün tahminleri altüst ederek çok iyi yükselmişti.bu sene aynısını yapma ihtimali tabikide var ama herşey dayanma gücümüzle alakalı.o zamana kadar satmadan bekleyebilmek önemli
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Sabrın sonu selamettir beklemedeyim, Tom Lee 25K$ dedi diye değil tabi, Bitcoin piyasasında geçen yıllardaki volatilitenin yaşanmasını vadeli işlemler ile önlüyorlar ama bu demek değil ki fiyat artmayacak.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
25k olacaksa ufaktan ufaktan yukarıya çıkmaya başlasa iyi olur, bunun daha düzeltmesi var, fud'u var, mtgox'u var, zartı var zurtu var. Gerçi Mart sonundan Aralık ayına 20x yapmış btc var karşımızda, 7k'lardan 25k'lara çıkması çok daha kolay! sabreden derviş  muradına ermiş
newbie
Activity: 140
Tom Lee piyasanın güvenilir analistlerindendir spekülasyon amaçlı rakam açıklamaz.
Tam tarih vermiyor ama grafiklerden anlaşılan Ağustos ayı için 20.000 beklentisi var.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
su yaz donemini min. harcamayla kapatabilmeyi planliyorum ama malesef cepten yiyecez gibi duruyor. ulan 3 4 ay sonra ortaligin yesillenecegini degerlerin katlanacagini bile bile portfoyu eritmek cok koyacak. bakalim sene sonuna dogru bugunlerde yaptigimiz harcamalarin o zamanki degerini gordugumuzde kafamizi ne kadar vuracaz duvarlara Smiley
sr. member
Activity: 560
bende 1 ay sonra 25k diyorum Smiley diyorum da, demekle olmuyor malesef tom lee dediğin adam 25k dolar olacak diyip elindeki btcleri yaptığı fomo ile o anki fiyatın üzerine satmaktan başka birşey söylememiştir.

biri 25k olacak diyorsa ve fiyat yükseliyorsa sat, çünkü kimse kimseye ne kadar olacağını söylemez/söyleyemez.

düşünsenize yarın 100 milyon dolarlık btc alıcam, kalkıp yazarmıyım bunu

tabi ki hayır Smiley

ne yaparım biliyor musun ?

fud yaparım.

medyaya vereceğim 1 milyon dolar bana dün 100 milyon dolara alabileceğim btc nin 2 katını kazandıracak 200 milyon dolarlık btc yi 100 milyon dolara almış olacağım ve bunu 1 milyon dolar ile yapacağım.
newbie
Activity: 182
Yaz aylarında ve kasım aralık gibi 2 küçük bitcoin rallisi yaşansa 25.000 ve üzeri rakamları çok rahat görür.
sr. member
Activity: 628
Bitcoin'in sene sonunda su anki fiyatları katlayacağını ben de düşünüyorum çünkü Mt. Gox satislari ve regulasyonlar bittikten sonra uçuşa geçeceğiz.
Pages:
Jump to: